C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
net 5 minute, plecat tot in atatea. deci da, inca astept de doo saptamani sa vina sa mufeze cablu.
in rest bine, sanatos.
pa.
in rest bine, sanatos.
pa.
-

weed13 - Mesaje: 1868
lalei pui de lei...noi
azi trebi, lene si plictis
poate o gasesc pe danone far de trebi sa mai schinb un rautacizm macsim doo cu ia pe yiei
si tot azi va trebui sami aduc aminte de un joc vechi, antic si de demult uitat : canasta
am belit belengheru
azi trebi, lene si plictis
poate o gasesc pe danone far de trebi sa mai schinb un rautacizm macsim doo cu ia pe yiei
si tot azi va trebui sami aduc aminte de un joc vechi, antic si de demult uitat : canasta
am belit belengheru
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lalei
aiu, afex, ajtept raspuns la pimeu.
aiu, afex, ajtept raspuns la pimeu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cacuma-n ia de canicula, ie cald bre afara, ie cald.
alfel is la regim drastic, asa ca servesc micutzul dejun constand din slana afumata, rosii, branza topita, mazline, crenvusti de porc afumat si mustar.
si nu aiulicutzicu, nu am trebi momental
alfel is la regim drastic, asa ca servesc micutzul dejun constand din slana afumata, rosii, branza topita, mazline, crenvusti de porc afumat si mustar.
si nu aiulicutzicu, nu am trebi momental
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
m-am sutit la munca.
papa
papa
ANTI
-

ger de ger si la mine, mai am umpic si aduc temperatura sub zero
ia uite aici concurentu de la pozne:
http://www.markmedia.ro/article_show.php?g_subscriber_id=1177&g_id=539
ia uite aici concurentu de la pozne:
http://www.markmedia.ro/article_show.php?g_subscriber_id=1177&g_id=539
- gaga
samafutineadeplictisealalenesimolesealasieabeaunuplm
-

io recomand o locanta cu aer conditionat si cu bere rece la halba
-

teai duce da' maine vreau sa mergem pe meleaguri centrice,poate in spetza argentinice sau ruinice.rocaru shomer inclus.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
Shi ala din fatza lu aiu de pe fuaia verde de acu un an o fo
cecule, sa muara miraculosu de fuame si inanitie dacami amintesc. pliz refresh mai memori
-

danone scrie:
din greseala mi-am luat cornet de capshuni
Din greseala itz trimit vo doo laz sa te saturi.
aggsgss: ma-m contrazis, iaca ca am acces al net.Sac
gfsdhafsdhsd: merluc: de cand sunt aici nu am vazut nici o planta cu capsuni... io cre ca astia faceau misto cu Spania si capsunile...sau o fi mai in nord ca io le vad numa in piatza. Pe camp portocale cacalau, da capuni poola
human being/being human
-

basstard - Junior Member
salut toata lumea de acilea...
pupaturi pentru necko!
pupaturi pentru necko!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
bd shi o merveioza zi.
schimbarea la avatare. abia de mai recunoshti locurile. alfel, un gandac amenintzator a patruns in biro.
cecule, cum bre ? nu terminashi eseu ? shi sperantzele noastre ca vei cashtiga, unde se duce ?
schimbarea la avatare. abia de mai recunoshti locurile. alfel, un gandac amenintzator a patruns in biro.
cecule, cum bre ? nu terminashi eseu ? shi sperantzele noastre ca vei cashtiga, unde se duce ?
-

nocturna - Mesaje: 8725
buna de guzmorning sa fie la totzi oamenii. ati ramas fara serviciu sau ce? ce e cu atata animatie? flem, earl, check this out!
paiacec, fi atent la mine:
eseu despre cum este io modern
fata de civilizatia marii europe ma simt un mic strop de ploaie folositor al unei tehnologii neconventional perimate atunci cand va scriu aceste randuri. uzitand singurul mod la indemana, spatiul virtual, o sa va spun ca modernitatea nu se reflecta in acelash grad in spatiul din alta lume din care provin. de aceea ma simt un pic in pas cu omenirea acestei planete pentru ca pot accede la tehnologia care in scurt timp a revolutionat un numar impresionant de retele neuronale la purtator, dar privind in jurul meu simt decrepirea de care nu ma desprind, cand ingurgitez (pe cale bucala) tzuika si slana 100% naturala.
deci ABEREAZA OMULE! E SIMPLU!
iaodi: bah ce-mi plac mie pietonii aia care abar nau de covrig si care stau intr-o profunda contemplare a frunzei de pin sau a miscarii circulare a prafului, dar exact cand esti in impas la tractor traverseaza ... + la activ fm am auzit az dimineatza pepe
paiacec, fi atent la mine:
eseu despre cum este io modern
fata de civilizatia marii europe ma simt un mic strop de ploaie folositor al unei tehnologii neconventional perimate atunci cand va scriu aceste randuri. uzitand singurul mod la indemana, spatiul virtual, o sa va spun ca modernitatea nu se reflecta in acelash grad in spatiul din alta lume din care provin. de aceea ma simt un pic in pas cu omenirea acestei planete pentru ca pot accede la tehnologia care in scurt timp a revolutionat un numar impresionant de retele neuronale la purtator, dar privind in jurul meu simt decrepirea de care nu ma desprind, cand ingurgitez (pe cale bucala) tzuika si slana 100% naturala.
deci ABEREAZA OMULE! E SIMPLU!
iaodi: bah ce-mi plac mie pietonii aia care abar nau de covrig si care stau intr-o profunda contemplare a frunzei de pin sau a miscarii circulare a prafului, dar exact cand esti in impas la tractor traverseaza ... + la activ fm am auzit az dimineatza pepe

- gaga
buna ziua
la 12.30 macsim 12.45 ma sutesc.
la 12.30 macsim 12.45 ma sutesc.
ANTI
-

lalei
asear, dupa ce gratareasa de serviciu mia servit un 3 sanzatu pe tava neatacand sheptaru de trefla din dotare, carturaru a decretat : "danone, p00la bere la macao deacu incolo"
shomioru a fost majoreta pentru acsa nord-sud , memetu pe linba lui cu pozele si carturaru ia spart ciasu lu mareshalu. a belit p00la ca trebe sa mearga in ibisa sa ia altu
oricum io inca nam inteles ce are memoria cu pishatu lu carturaru
in rest ie najpa
asear, dupa ce gratareasa de serviciu mia servit un 3 sanzatu pe tava neatacand sheptaru de trefla din dotare, carturaru a decretat : "danone, p00la bere la macao deacu incolo"
shomioru a fost majoreta pentru acsa nord-sud , memetu pe linba lui cu pozele si carturaru ia spart ciasu lu mareshalu. a belit p00la ca trebe sa mearga in ibisa sa ia altu
oricum io inca nam inteles ce are memoria cu pishatu lu carturaru
in rest ie najpa
-