Albumu Zale - Chei Verbale
66 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Buna !
Zicea Dia sau Dya, numai retin exact username-ul ( neesential ), ca Raku si Yolo nu se pot compara cu Rimaru si Connect-R .. fata .. eu cred ca Rimaru nu poate fi comparat cu nimeni .. deoarece a fost ceva, este si va fi .. Stiu, ce ai spus a fost o parere personala, eu ce spun o spun din stima pt el si cu rugamintea sa te cultivi mai mult si sa asculti albumele Racla si versurile lu` Rimaru.. probabil iti vei schimba parerea. Scuze la toti ca am deviat de la subiect!
Zale...
Afirm ca este cel mai bun album hh de pana acuma, probabil multi o spuneti deoarece l`ati asteptat nespus de mult ca mine .. si va consolati cu ideea k nu ati asteptat aiurea
, cine stie .. presupun .. hai sa fac si eu o lista cu ce piese prefer ..
In ziua-n care feat. Deliric ( partea lu` Deliric superba )
Piedoni in trafic feat. Vlad Dobrescu ( Vlad Dobrescu la inaltime, peste asteptari )
Natura Noastra feat. Unu
Temperament Dangerous
Din Front feat. Cheloo
Vremuri mai bune feat. Praetor ( Remix )
Sa poti zambi feat. Puya
Fumuri si Hamace feat. Funky
.. Apropo de piesa cu Puya .. am zut k multi critica aparitia lui .. argumente oamenilor .. Credeti k nu e asa d bun Mc .. ca sa apara pe un asemena album? De Sisu aceasi parere aveti ?
... Probabil trupa daca era in unda` era privita altfel de voi ..dar ideea asta de comerial si necomercial .. in fond
si Zale e comercial .. din moment ce a aparut pe la tarabe, magazine de specialitate, etc ..
.. Alta persoana zicea ca piesa cu Funky .. si aparitia lui strica piesa .. parerea mea e ca Funky face toata treaba pe aceea piese cu acel " Ya! "
P.S. Parerile sunt personale .. Cumparati albumul !
Am intrat pe site-ul lu' Bitza .. http://WwW.Bitza.Ro ... si la News am citit despre noul album ce va aparea prin iunie .. si ce mi sa parut interesant .. sunt feat`urile de pe album .. CTC ( Dj Paul, L-Doctor, Deliric 1 , VD ), K-Gula, Butch , Loredana , etc ...
Suna promitator ..
..:: Site`ul e tot in Flash .. se incarca mai greu pentru cei cu pc-uri slabe ::..
edited by Dia ( Dia...nu Dya ...incearca sa memorezi...ca ne mai intalnim pe-aici) :
1. nu se posteaza consecutiv...exista un buton mic de EDIT de unde editezi si adaugi ce mai ai de spus
2. o sa incerc sa ma "cultiv" ...sa incep cu piesele cu Gutza ? sau cu care ? imi pare rau...dar nu ma pot abtine sa nu rad ! era o paralela facuta la momentul actual in hip hop....nu la ce-a fost Rimaru si ce e Zale acum ! Racla de acum versus Zale ! ei...ce zici ? come on... !sper ca vezi diferenta...da ? Subiect inchis !
Zale...
Afirm ca este cel mai bun album hh de pana acuma, probabil multi o spuneti deoarece l`ati asteptat nespus de mult ca mine .. si va consolati cu ideea k nu ati asteptat aiurea

In ziua-n care feat. Deliric ( partea lu` Deliric superba )
Piedoni in trafic feat. Vlad Dobrescu ( Vlad Dobrescu la inaltime, peste asteptari )
Natura Noastra feat. Unu
Temperament Dangerous
Din Front feat. Cheloo
Vremuri mai bune feat. Praetor ( Remix )
Sa poti zambi feat. Puya
Fumuri si Hamace feat. Funky
.. Apropo de piesa cu Puya .. am zut k multi critica aparitia lui .. argumente oamenilor .. Credeti k nu e asa d bun Mc .. ca sa apara pe un asemena album? De Sisu aceasi parere aveti ?

.. Alta persoana zicea ca piesa cu Funky .. si aparitia lui strica piesa .. parerea mea e ca Funky face toata treaba pe aceea piese cu acel " Ya! "
P.S. Parerile sunt personale .. Cumparati albumul !
Am intrat pe site-ul lu' Bitza .. http://WwW.Bitza.Ro ... si la News am citit despre noul album ce va aparea prin iunie .. si ce mi sa parut interesant .. sunt feat`urile de pe album .. CTC ( Dj Paul, L-Doctor, Deliric 1 , VD ), K-Gula, Butch , Loredana , etc ...
Suna promitator ..
..:: Site`ul e tot in Flash .. se incarca mai greu pentru cei cu pc-uri slabe ::..
edited by Dia ( Dia...nu Dya ...incearca sa memorezi...ca ne mai intalnim pe-aici) :
1. nu se posteaza consecutiv...exista un buton mic de EDIT de unde editezi si adaugi ce mai ai de spus
2. o sa incerc sa ma "cultiv" ...sa incep cu piesele cu Gutza ? sau cu care ? imi pare rau...dar nu ma pot abtine sa nu rad ! era o paralela facuta la momentul actual in hip hop....nu la ce-a fost Rimaru si ce e Zale acum ! Racla de acum versus Zale ! ei...ce zici ? come on... !sper ca vezi diferenta...da ? Subiect inchis !
-
OnlyFoMyStyle - Junior Member
...
Suna promitator ..
Suna promitator ..
-
sa vada toata lumea
LANSARE
ZALE
~CHEI VERBALE~
VINERI, 3 IUNIE / ORA 21:00 / CLUB ESCAPE WHY NOT
INVITATI:
C.T.C. / CEDRY2K / UNU' / DJ DOX
INTRAREA LIBERA
LANSARE
ZALE
~CHEI VERBALE~
VINERI, 3 IUNIE / ORA 21:00 / CLUB ESCAPE WHY NOT
INVITATI:
C.T.C. / CEDRY2K / UNU' / DJ DOX
INTRAREA LIBERA
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member

365-366 d zile ... identice .. Mi-as dori 367 poate accea zi va fi altfel
-
mie mi se pare destul de ok albumul..il am si in original..am cam asteptat sa il aduca la hollywood ca la noi nu prea apar chestii de genu..numa dak le sacai pe alea de acolo si intrebi in fieacare zi..se satura si aduc..anyway.cred ca a meritat banii.vinerea asta au concert impreuna cu anonim si abia astept sa merg sa vad cum e un concert 100% zale
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
66 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3