legacy

ce-a fost pe Muzici o data

legacy

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Mai 31, 2005 10:49 pm

legacy e o trupa care canta de ceva timp. heavy metal, fara voce e ok, vocea este jalnica... iar asa cum scrie pe situ' lor, toata formatia este un clan turcu, 3/4 din formatie sunt rude... nu e rau asta, cel mai rau este atunci cand nu stii sa canti, si dai vina pe sunet la un concert, la blaj pe data de 28 au cantat si ei, desi nu erau pe afise. dupa 45 de minute de probe de sunet, au zis ca e ok. au concertat primii, adica butoanele au ramas asa cum au zis ei... dupa concert au multumit pentru sunet, lumini, iar a doua zi la radioul local au zis ca sunetul a fostg de cacat, adica au inceput sa suga pula dand vina pe sunet. publicul lor au fost vreo 50 de copilasi pusi pe tipat, iar solistul le vorbea de zici ca era pe wembley in fata a 50.000. nu au fost pentru prima oara la blaj, poate de aia se credea la pe wembley... lor le place sunetu' din club a, de altfel nu se compara...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Iun 01, 2005 8:02 am

Legacy sunt o imitatie nereusita a nereusitilor de la Manowar, deci concluzia. Pacat de chitaristu ala blond, ca stie lucru cu instrumentu.
indescifrabil
cubu

Înapoi la De pe muzica