emblema si culoare de fan

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Mesajde Ccristinne82 » Mar Mai 31, 2005 10:32 pm

Mersi mult ca mi-ai confirmat.Si sper sa fie vreme buna,sa nu ploua...ca de ieri...e cam aiurea vremea asta.Cand niici nu te astepti...ploua cu galeata.Sper sa fie super concertul sa am ce va povesti.Gigi precis va fi acolo...
Gigi...daca am sa te vad...am "sa-mi iau inima in dinti" si am sa vin la tine sa ne cunoastem.... :)) mai vb.V=am pupat
undefinedundefined(SIZE=3)xxx(/SIZE)[/SIZE]
Ccristinne82
Junior Member

Mesajde Gigi0517 » Mie Iun 01, 2005 3:40 pm

Intr-adevar d-ra Cristina, Proconsul azi sunt la Cluj si la Sala Sporturilor. Nu stiu sigur asta, dar asa am auzit si eu in stanga si dreapta. Am cerut confirmare dar n-am primit, in fine. Ma bucur ca te-ai invatat sa fi mai activa pe forum:). Da, eu este ceva normal sa fiu si eu la concert, asta daca nu intervine ceva f.f.urgent, dar nu cred. Si Camitza e bine informata dupa cum vad. Auzi Camitzo, nu ne ti companie la Cluj?
Din pacate Robert (claparul ) nu va fi prezent la Cluj din motive medicale, substituitor va fi Raymond. Sa vi la mine daca ma vezi, cred ca ma recunosti. Acum m-am tuns scurt, voi avea tricoul pe mine, voi fi in backstage. Ei ei, tu poti sa stai dupa stalp si sa ma vezi, dar fiindca nu stiu cum areti ma prinzi in ofsaid :nope: .
Te astept sa iti "iei inima in dinti" ( eu zic ca mai bine sa mi-o impartasesti mie decat sa o sfasii asa dur, voi avea eu grija mai mare), sa ma surprinzi.
Acum pt toata lumea.
Vai, dl Gigi este f.obosit din cauza TIFF-ului.
Ma duc la filme in fiecare zi, am vazut si "ring two", azi vine invitata de onoare a festivalului "Annie Girardot", o actrita in varsta de 71 de ani, cunoscuta in Franta, poate mai putin in Romania. A jucat in '78 si cu Louis De Funes, s.a.m.d. Eu sincer ma asteptam sa vie B. Bardot, dar uite ca probabil dansa a cerut prea multi bani si ....sau n-a fost propusa.. Asta ma enerveaza ca sunt invitati mai putini cunoscuti pt public. Catherine Deneuve era potrivita dar nixon..
Petreceri aproape in fiecare zi sunt, deja am obosit, mai ales ca ma rup in dansuri si arat clasa firar sa fie, gratuit pt lumea prezenta. Data viitoare ma duc cu palaria si fac colecta :S. E bine ca am antrenament sincer, altfel oboseam repede. Am fost intr=-un club numit 30 Plus la noi si e "dotat" cu muzica anilor '60-90' oarecum. Muzica aceea placuta pe care poti misca bine. Rotiri de bazin, pasul lui M. Jackson in spate, pasuri Michael J. Unduiri de trup, bazin, torace..etc Am obosit. Am fost si in Diesel, renumit club in Cluj, etc. Aaaa..la deschiderea festivalului am fost la hotel City Plaza de 4 stele la o receptie. Am mai stat de vb asa ca intre actori, jurnalisti, guest la un pahar de vin, sampanie, suc, bere. A fost si un bufet suedez pt "saracii" oaspeti ca le-a plans burtica ;P. Si uite asa, sambata e inchiderea oficiala si va fi transmisa la TVR incepand cu ora 19:00 daca retin. Poate ma vedeti acolo si spuneti " Uite-l pe nebunu' de Gigi" ~P. Bine acum ma va las si la subject "Fotografii" am sa pun poze cu mine facute "proaspete" la Gradina Botanica din Cluj.. Sa dati click pe ele ca sa-l vedeti mai bine pe senior macho Gigi...
Besso dragii mei si tineti-o tot asa.. ;r
Gigi0517

Mesajde Ccristinne82 » Mie Iun 01, 2005 10:52 pm

salut dragilor...acum am venit de la concert.A fost super fain...dar...ce m-a dezamagitpuitn e faptul ca nu a fost prea multa lume.Eu nu pot sa inteleg:sa vina Proconsul in Cj si sa nu fie plin de oameni...In fine.Sper ca si baietii s-au simtit bine.Am dansat si am cantat de mama focului...
gigi...sa stii ca m-am uitat dupa tine,dar nu te-am recunoscut.Pe bune ca te-am cautat cu privirea....unde ai stat?si cu ce erai imbracat?Poate totusi te-am vazut,dar nu te-am recunoscut...O sa trimit si eu niste poze cu mine la Fotografi,sa ma cunoasca lumea.
OK...va las acum ca sunt super obosita si maine am examen.
Aveti grija de voi si ..ne mai vedem
va povestesc maine mai multe
undefinedundefined(SIZE=3)xxx(/SIZE)[/SIZE]
Ccristinne82
Junior Member

Anterior

Înapoi la Proconsul