C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
- gaga
terionu vieti?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
danone? vandut?
a si beut beletele la terion
a si beut beletele la terion

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:a si beut beletele la terion
iote cine ma cunoaste
le-am mancat si beut aseara la thalia.
nu ie mare branza, acu o luna doo daca nu ma ajuta hova sa iau mai repede compu vietzii ii beam din placa de baza, ca din memorie i-am baut jumate.
si daca nu ma hotaram ieri ii beam si nejte clape de la sintetizatoru la un om de ramanea korgu org.
ce a mai ramas? beletele. pe care le-am beut
alea de la megadeth mai ie inca, si o sa mai fie ca maine cica iau salar

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Zdrentze te faci
maciuci, alea nici nu le vezi cu ochiu liber bre, cine ie nebun sa le cunpere?
-

Ba sa avem pardon, ca daca nu tzi s-a invartit cuzinetzii pe vibrochen itzi iei bani frumoshi pe vibrochen(arbore cotit).da daca ai avut ghinionu sa tzi se invarta cuzinetzii shi dupa ce l-ai dus la rectificat e sub cota, atunci nu potzi sa obtzii decat un 5000 kilu la fier vechi.Avand in vedere ca vibrochenu la matiz e destul de mic, itzi iei vo doojtreijda mii ashea.Ce sa mai : o bericica.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nu poate sa fie bah sub cota daca nu a mai fost rectificat niciodata varazao, e la cota 1 si mai potzi sa-l duci si pana in 2 maxim 3. si ie din fonta nu din fier, un aliaj de fonta. varzo
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ma lashi? ca e din otzel tratat OSSC, iar intre fusul maneton shi palier , pe locul unde se prinde biela(implicit cuzinetul) are un strat de cement, tocmai pentru a evita situatzia de frezare a acestuia. Cu cutia de viteze ccum stai?:D Zi mercy ca n-ai furci cardanice!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Depinde cin le face!Niciodata nu potzi face comparatzie intre o biela turceasca de Ford Tranzit spre exemplu shi una Delphi:D
Astea fiind spuse, ma duc sa beau un suc dupe care brruuuuuuum, brruuuuuuum, cu mashina dupe pietonti! Un scolaresc shoferistic Ai pa!
Astea fiind spuse, ma duc sa beau un suc dupe care brruuuuuuum, brruuuuuuum, cu mashina dupe pietonti! Un scolaresc shoferistic Ai pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

-

weed13 - Mesaje: 1868
ola trantori
va anunt pe aceasta cale ca asear, intro atmosfera calda, destinsa, tovaraseasca ,danone si-a consumat si beletele de la megadet drept pentru care rog inpresarii trupei sa reprogrameze concertu pentru o data ce va fi stabilita ulterior si care sa corespunda bineinteles si cu zioa de salariu a lu danone. iau mai ramas duar beletele de la extraordinaru live a lu cotabitza dar care nu cred ca vor acoperi un pahar cu borsec si o punga de seminte nutty
alfel si olandejii a taiat cu sheptaru de trefla(noroc ca nu s-a dus carturaru sa se pishe) constitutia iuropeana si nutresc din ce in ce mai mult speranta ca uie se va destrama inainte de a intra noi. asa sa ne ajute cel de sus.
ie vineri si va anunt ca in curand va aparea baicsu sa ne zica ca abea peste 3 zile ie luni si ca pleaca la munci
va anunt pe aceasta cale ca asear, intro atmosfera calda, destinsa, tovaraseasca ,danone si-a consumat si beletele de la megadet drept pentru care rog inpresarii trupei sa reprogrameze concertu pentru o data ce va fi stabilita ulterior si care sa corespunda bineinteles si cu zioa de salariu a lu danone. iau mai ramas duar beletele de la extraordinaru live a lu cotabitza dar care nu cred ca vor acoperi un pahar cu borsec si o punga de seminte nutty
alfel si olandejii a taiat cu sheptaru de trefla(noroc ca nu s-a dus carturaru sa se pishe) constitutia iuropeana si nutresc din ce in ce mai mult speranta ca uie se va destrama inainte de a intra noi. asa sa ne ajute cel de sus.
ie vineri si va anunt ca in curand va aparea baicsu sa ne zica ca abea peste 3 zile ie luni si ca pleaca la munci
-

alaleo
aiu a anticipat gresit. no sa va inform ca peste trei zile e luni, ci raspoimaine.
aiu a anticipat gresit. no sa va inform ca peste trei zile e luni, ci raspoimaine.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
08:37 eyewitness* Viewing Who's Online
08:26 Nanuka Viewing Thread Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
ei? ce zice-ti de asta? unu peste altu
08:26 Nanuka Viewing Thread Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
ei? ce zice-ti de asta? unu peste altu

-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
Nanuka
teai ratacit ? ograda cu dovleci ie mai incolo.
bondim.
forte frumos bookarest, cartzi shi la 1 leu greu.
Nanuka
teai ratacit ? ograda cu dovleci ie mai incolo.
bondim.
forte frumos bookarest, cartzi shi la 1 leu greu.
-

nocturna - Mesaje: 8725