)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
greseala mea ie ca te-am bagat in seama...asta e . trebea sa te icnor de la-nceput 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu
........
lewfg
totusi vaz ca te pasioneaza
piskeshu Viewing Thread
"Biliard 2005 - Divizia C"- Iunie
sau si tu urmaresti evolutia flufiana de esceptie
........
lewfg
totusi vaz ca te pasioneaza
piskeshu Viewing Thread
"Biliard 2005 - Divizia C"- Iunie
sau si tu urmaresti evolutia flufiana de esceptie

-

hai pijkeshule, lasa invidia, te bagi si tu din iulie si ii demonstrezi fluffey ca esti mai bun ca ea si la biliard, nu numai la scris:D ce plm
-

Daimon - Mesaje: 5074
danone, taca-ti fleanca aia , nu mai incita uamenii la banari 

-

Am intrat si io o data. Mi-a placut ca vreti s-o faceti pe Fluffy majoreta!
In rest... de ce plm nu faceti o singura divizie? Divizia "A+B+C...".
In rest... de ce plm nu faceti o singura divizie? Divizia "A+B+C...".
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
piskeshu scrie:de ce plm nu faceti o singura divizie?
ca sa aiba unii ce sa intrebe pe forum.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

de ce plm nu faceti o singura divizie?
din acelasi motiv pt care steaua nu juaca cu avantu ciorogarla
-

O sa faceti thread cu retrogradari, promovari, blaturi
conferinte de presa, interviuri, trofeul fairplay, comisie de disciplina, magazin online pt tacuri, bile si mese, albume foto etc
-

fluffy, am fost ieri la un nene care are pe calc niste episoade din Cow and Chicken. Poa tete interesa. Era acolosa Cow, care isi cumpara un sarpe de la magazinu de dobitoace si-i punea numele FLUFFY!!! Sa moara Hector daca te mint.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
Aiule, esti pe-aici ca am o pb majora cu matale.
Pe jurnale,te-ai gandit sa faci un gest frumos si sa urezi olivieiunupatru la multi ani. Eu cand am deschis subiect despre sinucidere mi-ai descris zece metode practice de dus la bun sfarsit actiunea. Cum explici aceasta diferenta de atitudine? ;B
Pe jurnale,te-ai gandit sa faci un gest frumos si sa urezi olivieiunupatru la multi ani. Eu cand am deschis subiect despre sinucidere mi-ai descris zece metode practice de dus la bun sfarsit actiunea. Cum explici aceasta diferenta de atitudine? ;B
-

cutuma© - Mesaje: 3047
da. monk a vrut sa se sinucida. a deschis subiect acum vreo 2 ani pe forumul de scandal 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
-

decret, merluc
pana la tine nu am crezut ca un adolscent cu tuata viata in fata si fara probleme majore, reale, tipice adultilor, s-ar putea gandi frodata la sinucidere. am loat tredu in gluma, nu mi-am putut inchipui ca ie merluc. p-orma am mai vazut fro cativa de varsta ta pe-aici cu aceleasi probleme. nu dau nume. pe vremea mea nu-si punea nimeni problema sinuciderii, dinpotriva eram crescuti cu mari greutati si educati pentru supravietuire. lucrurile evident s-au schinbat si e mare pacat.
pana la tine nu am crezut ca un adolscent cu tuata viata in fata si fara probleme majore, reale, tipice adultilor, s-ar putea gandi frodata la sinucidere. am loat tredu in gluma, nu mi-am putut inchipui ca ie merluc. p-orma am mai vazut fro cativa de varsta ta pe-aici cu aceleasi probleme. nu dau nume. pe vremea mea nu-si punea nimeni problema sinuciderii, dinpotriva eram crescuti cu mari greutati si educati pentru supravietuire. lucrurile evident s-au schinbat si e mare pacat.
-