Sburator cu negre plete...La multzi ani!!!
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sburator cu negre plete...La multzi ani!!!
Dragul meu tata sburator, itzi urez numai fericire, dorintze implinite shi sperantza cat cerul, deoarece sperantza ie cea care muare ultima. Sper sa ai parte de caldura prietenilor, a familiei, shi momentele mai putzin placute sa le dai uitarii, sa itzi aminteshti numai partzile frumuase ale vietzii. Sa nu uitzi niciodata, ca, undeva, acolo, sunt uameni care tzin la tine shi care te iubesc. Itzi multzumesc pentru momentele in care ai fost alaturi de mine, pentru faptul ca m’ai indreptat in unele privintze, acolo unde ai putut..pentru ca ai fost ca un al doilea tata.~)
LA MULTZI ANIIIIIIIIIII:kiss:
LA MULTZI ANIIIIIIIIIII:kiss:
- kahlan
- Junior Member
k@tzy scrie:sperantza cat cerul, deoarece sperantza ie cea care muare ultima
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
k@tzy scrie:Sper sa ai parte de caldura prietenilor
...iar acestia sa fie numai de sex masculin...pentru ca stim bine ce se intampla cu fetele care vor sa fie doar "prieten" cu noi. :T
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
Happy Birthday Love2Fly !!! Sa iti dea D-zeu multa sanatate, tot ce iti doresti in viata si mult noroc, ca deh, in Romania de asta ai nevoie sa reusesti in viata...
La multi ani again ! :p
La multi ani again ! :p
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
La Multi Ani Love2Fly!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
la multz ani si tot ce-tz doresti! Multi bani, multe bucurii, multa sanatate, mult alcool, ceva mai putin tutun si.. multe pizde frate!
Be cul! Be trendi! B.U. :p
Be cul! Be trendi! B.U. :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
La Multi ani Costin,si sa-ti fie inima buna oriunde ai fii!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii