)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
gabuba, vorba lu jiji becali, "chestiunea ie mai conplexa" 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
am uitat sa precizez pentru toate mintile fara putz
, ca nu era o insiruire de idei merluciana, sau cum ii zice.
later : aiule , nu ne ramane decat sa recomandam tinerilor sinucigasi ai anturajelor noastre virtuale (monk, tanara olivia etc), sa citeasca alchimistul. decat iubirea ii va salva pe toti
, ca nu era o insiruire de idei merluciana, sau cum ii zice.
later : aiule , nu ne ramane decat sa recomandam tinerilor sinucigasi ai anturajelor noastre virtuale (monk, tanara olivia etc), sa citeasca alchimistul. decat iubirea ii va salva pe toti

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
bre ce glume face gabuba asta... am mai zis io odata o chestie si s-a suparat pe mine...
sa ne bucuram pt el ca stie sa se bucure de viata (cand o mai creste poate invata cachestiunea e mai complexa:D)
sa ne bucuram pt el ca stie sa se bucure de viata (cand o mai creste poate invata cachestiunea e mai complexa:D)
-

Daimon - Mesaje: 5074
gata.. de nu stiu cand umblu cu vrajitoare de tot felul, initial roscate, blonde.. now that I got their broom..;y
-

eh, la sfarsit ce sa vezi? ala micu' "de sta in coltzul din dreapta", cu fatza aia a lui galbena si zambitoare. Il stii, nu? era duuussssss cu pluta domle!
Concluzia?
MEDIASAT o ia la m*** big time !!
Ca sa vezi! :rolleyes:
Concluzia?
MEDIASAT o ia la m*** big time !!
Ca sa vezi! :rolleyes:
-

Love2Fly - Junior Member
[quote=" Daïmon"]gata.. de nu stiu cand umblu cu vrajitoare de tot felul, initial roscate, blonde.. now that I got their broom..]
Bre ce vrajituare mai cunojti in afara de mine?
pies- vezi ca'mi trebe la 3 nuaptea matura, daca vrei itzi imprumut aspiratoru
Bre ce vrajituare mai cunojti in afara de mine?
pies- vezi ca'mi trebe la 3 nuaptea matura, daca vrei itzi imprumut aspiratoru
- kahlan
- Junior Member
aiule, merluc ca nu mai stiu ce gandeam acum 2 ani cand am deschis threadul ala pe forumul de scandal.
Oricum, in postu de mai sus te tachinam, vorba nocturnei, sunt ca si copilu tau
Oricum, in postu de mai sus te tachinam, vorba nocturnei, sunt ca si copilu tau

-

cutuma© - Mesaje: 3047
" scrie:bre ce glume face gabuba asta... am mai zis io odata o chestie si s-a suparat pe mine...
glumeai sh-acu', daimoane, da?
ca-ntotdeauna.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Love2Fly...in postul tau 3000....te rog sa o intrebi pe nocti...daca vrea sa bea maine o bere la halba cu mine. Si sa mancam impreuna niste mici cu mustar si paine.
Merci !
Merci !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
miraculosule, din nefericire pentru tine, tzi-ai cam ratat shansa + trei beri shi nu mai shtiu catzi mici. asta ie. care n-ai avut noroc, NBA ie mai important, shi tu munceshti shi mult... 

-

nocturna - Mesaje: 8725
opa...sa inteleg ca erai si tu cu domnul marian jan....aseara ? ciudate sunt caile Domnului ! toata viatza voi trece pe langa tine...si voi trai cu regretul ca nu te-am cunoscut
maine, poimaine...o sa aud ca ai stat la masa cu Hades...si eu n-am fost de fatza !
mooor de ciuda ! :p
Love2...il crezi pe eye inconstient ?
maine, poimaine...o sa aud ca ai stat la masa cu Hades...si eu n-am fost de fatza !
mooor de ciuda ! :p
Love2...il crezi pe eye inconstient ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Bun, acum ca am rezolvat si aceasta problema spinoasa, tin sa-l anunzt pe Mosh ca pe 10 iulie face 20.000 de posturi si ca va trebui sa dea beri :
Love2...il crezi pe eye inconstient
Daca a facut-o o data, negresit o va comite si a doua oara :p
Love2...il crezi pe eye inconstient
Daca a facut-o o data, negresit o va comite si a doua oara :p
-

Love2Fly - Junior Member
hai mah nocti...ce pula mea sunt replicile astea ? credeam ca faci si tu o gluma, ceva.
ma duc sa ma culc....ca sunt obosit. nu stiti voi ce e carca.
maine cine vrea sa ma vada...ma gaseste la Machedonu...pe dupa-masa asa.
Noapte buna ! Ordem e progresso !
ma duc sa ma culc....ca sunt obosit. nu stiti voi ce e carca.
maine cine vrea sa ma vada...ma gaseste la Machedonu...pe dupa-masa asa.
Noapte buna ! Ordem e progresso !
-

MiG...doar ca tu esti pe ultimu loc in Divizia C :p
(Craiova macar e ultimu loc in A)
Lasa...ca nici eu nu sunt departe la biliard. Am 3 infrangeri si un egal din 4 meciuri. Golaveraj 4-18. Am 3 infrangeri cu 1-5...doua de la Daimon...si una de la baix.
pa !
(Craiova macar e ultimu loc in A)
Lasa...ca nici eu nu sunt departe la biliard. Am 3 infrangeri si un egal din 4 meciuri. Golaveraj 4-18. Am 3 infrangeri cu 1-5...doua de la Daimon...si una de la baix.
pa !
-

steaua mai are sanse sa-l castige...
lasa moshule. ai scapat de cei mai dificili adversari:D
nah, cu baixo te mai vezi o data, dar trece si asta repede
lasa moshule. ai scapat de cei mai dificili adversari:D
nah, cu baixo te mai vezi o data, dar trece si asta repede
-

Oribilul Mosh scrie:Am 3 infrangeri
si una de la baix.
1. pana la 17 nu mai este mult.
2. deocamdata, ca vine returul, pe Nou Camp, cu 130.000 de oameni in capul tau. ai incurcat-o de pe acum.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Migurila tata, daca ai putea sa-i vinzi si lui OM, mare fericire i-ai face...poate luna viitoare, daca da Domnul
-