Bucinela scrie:: Am uitat sa mentionez ceva foarte Important au fost bestiali cei de la Pheonix si au cantat vreo 3 ore in continu, au mai excelat cei de la Icory,Nociv si Crize, cam varza cei de la Coma, H8 si Beton prima parte.A se intelege asta este parerea mea proprie si personala si nu vreau sa se inceapa cine stie ce razboi pe acilea.Soundul de vineri a fost de cacao, spre deosebire de Sambata cand a sunat super misto si tare, am inteles ca au fost ceva probleme cu energia electrica vineri si din acest motiv soundul a fost mai incet.
aici va pot da mai multe detalii: la probele de sunet de vineri pe la vreo 16 juma, atunci cand s-au incercat si luminile s-a vazut ca nu exista destul curent pe teava, sa inteleaga toata lumea. organizatorii au zis ca se da curent mult de la un transformator, s-a mers acolo, s-a facut o radiografie pe viu cu un electrician de la renel si s-a bulit transformatorul principal, care a lasat intreg parcul fara curent. pana la aducerea unui generator care sa poata sa duca toata scena plus restu' de chioscuri a durat vreo patru ore jumate- cinci, asa ca s-a inceput pe la 22. ca vineri s-a cantat pe generator, iar sambata pe cablu, nu exista diferenta, a fost aceiasi putere. poate tu ai stat in alta parte a parcului si ai auzit altceva.
sahara - super draguti, super bun simt la cantat nota 8
pistol cu capse - punkeri. show in public. nota 6
icory - hardcore de bun simt. nota 7 (salutari frankie :p)
nociv - auzisem de ei si chiar vruiam sa-i vad. hardcore cu clapa, bunicei. nota 8
mike&the... - aici am luat o mica pauza de plimbara in public si am si adormit la un moment dat. nota 6
timpuri noi - plictisiti? fitze? prea buni? nota 7 (pentru ca au cantat piese vechi)
l.o.s.t. - ai mei. nota7
avskild - eram curios cum suna, i-am ratat de cateva ori. nota 6. cre'ca eram prea obosit
vis-a-vis - prima piesa am auzit-o era preluare metallica. dupa care am adormit. nota 4.
sambata
evo - draguti si astia, o mini fata la voce cu voce misto nota 8
rock'n ghena - hardcore de la mangalia, niste oameni pe care vreau sa-i vad de vreo 3 ani si nu mai apuc. in sfarsit, dupa am si vorbit cu amicii rocco si kutuka. mult noroc baieti. nota 9
crize - din ploesti parca nu apareau in program, mie mi se par fitzosi rau de tot, aere(basini)... nota 6
sedativ- dupa caerata ce a fost acilea vruiam sa-i revad... i-am revazut jumate' de pe balansoar, jumate de lanaga scena. nota 6
h8 - coaie. hardcore. + rocco. nota 8-9
coma - ii stiam, i-am vazut cantand si mai prost de atat. nota 7
b-ton - neseriosi, au luat din timpul trooper, nota 8 la cantat +efecte speciale, nota 3 la bun simt.
trooper - heavy prea putin, doar 3 melodi. din pacate. venisera "regii" .... fuck! nota 9!!!
phoenix - mosuleti pe scena, cantarica bunicica, lunga cat o zi de iarna, adormiram iarasi... nota 8 ca mai pot sa cante....
implant pentru refuz - felicitari! aplauze! dupa phoenix lumea s-a carat organizatorii neanuntand ca o sa se mai cante... asa ca la implant s-a facxut lumea mica, da' pana la sfarsit au revenit. nota 9
zebre - muzica frumoasa, trupeti fara mari pretentii. nota 7
riot - de acum cand o sa vad o punker o sa ma gandesc la idiotii astia... la ei au fost( i-am numarat) 24 de punkeri & 5 pusti pana in 12 ani & maxim 10 neutri & 10 jandarmi. au cantat mult si prost pana la ultima melodie cand tampitu' de vocal/chitarist a vrut sa ne arate cum e punku' si s-a pus sa rupa stative de microfoane si sa darame marshallurile. nota: muie riot!