Francmasoneria-organizatia discreta care guverneaza lumea...

slujba mintilor iscoditoare: nu crede, cerceteaza!

A influentzat francmasoneria istoria lumii?

Da
74
86%
Nu
12
14%

Voturi totale : 86

Mesajde gaga » Joi Dec 02, 2004 9:35 am

Pai eu propun sa facem marea adunare natzionala.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

cugetare

Mesajde heartandmind » Vin Dec 03, 2004 7:24 am

laptishor......ce zici,daca gandeshti mai mult,potzi sa ai idei mai bune?poate,poate..... [-o
heartandmind
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Dec 03, 2004 10:01 am

inimasiminte, da' daca pui aici o poza cu dploma de bac, poti sa ne faci sa credem ca ai terminat liceul? poate... poate....
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

danone

Mesajde heartandmind » Sâm Dec 04, 2004 5:24 am

doar ca uneori ar trebui sa fim mai serioshi,shi sa facem ceva concret........sunt un tip mai practic........toate cele bune,shi scuze daca te-am suparat cu ceva........ [-o
heartandmind
Junior Member

parere

Mesajde Beaucement » Vin Dec 17, 2004 8:06 pm

Supermouse,
Masoneria nu e o gogorita, ea exista si a facut multe, este initiatica, intradevar si incearca sa faca ceva, eu zic ca bine... Numai ca la noi, in Romania, au intrat toti hampu, din astia, si-si baga picioarele jegoase in tot ce au facut altii bun.
Nu vreau sa te conving, sau sa-ti transmit ceva anume, dar..."auditur et altera pars"
Beaucement

mesaj catre hampu the great

Mesajde johnnie_k » Sâm Dec 18, 2004 10:37 pm

ma intereseaza sa aflu mai multe despre cum se poate intra. asa ca, daca doresti sa ma ajuti, te rog scrie-mi pe adresa johnniekyos@yahoo.com. merci anticipat. [-o
johnnie_k
Junior Member

mesaj catre hampu the great

Mesajde johnnie_k » Sâm Dec 18, 2004 10:40 pm

mesaj pentru hampu the great: ma intereseaza sa aflu mai multe despre cum se poate intra. asa ca, daca doresti sa ma ajuti, te rog scrie-mi pe adresa johnniekyos@yahoo.com. merci anticipat.
johnnie_k
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Dec 23, 2004 3:49 pm

Din pacate pentru tine, Hampu s-a mutat pe alte forum-uri. Tough luck.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Antonescu » Joi Dec 30, 2004 10:38 am

Puteti citi niste teorii interesante despre istoria masoneriei in cartile scrise de
Christopher Knight & Robert Lomas.

http://www.knight-lomas.com/index2.html

Unii ii critica pentru ca-si cladesc povestea pe o gramada de presupuneri (lucru adevarat) si pentru modul 'nestiintific' in care abordeaza problema, da' eu cred ca merita cititi, macar unele idei dau de gindit.

Sfatul meu e sa le cititi in ordinea aparitiei (coincide cu progresul facut de autori in investigatia lor). N-o sa va stric bucuria cititului sa va spun sfirsitul...
Antonescu
Junior Member

Mesajde sunt_curioasa » Dum Feb 27, 2005 12:49 am

Este interesant! Chiar f interesant. O sa mai citesc cate ceva si revin.
E un baiat inteligent Love2Fly. Felicitari

Buna Love2Fly.As vrea sa mai discutam despre masonerie. E foarte interesant. Tu esti interesant.
sunt_curioasa
Junior Member

Mesajde sunt_curioasa » Dum Feb 27, 2005 12:52 am

Buna Love2Fly.As vrea sa mai discutam despre masonerie. E foarte interesant. Tu esti interesant.
sunt_curioasa
Junior Member

Mesajde Ourobos » Mie Mar 02, 2005 6:49 pm

Buna! Am intrat pe acest forum pt a aduce o reparatie morala lui Hampu dupa tot ce s-a zis aici. Am mai citit cate ceva chiar din acest topic si asa am ajuns sa-l cunosc "virtual" daca vreti.N-am inteles exact ce i-au facut anumite persoane de aci de a trebuit sa se retraga dar eu sunt dovada vie ca a fost de buna credinta.Ca si anumite persoane de aici sunt student si am fost pasionat de fenomenul masonic iar Hampu fara sa ma cunoasca personal m-a ajutat sa ma alatur ordinului si chiar mi-a obtinut o reducere de taxe eu fiind inca "neinscris in clasa muncitoare". Asa ca cei care doresc sa se alature ordinului prin el pot fi linistiti pt ca este un om remarcabil si va puteti increde in el..
Ourobos
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Mar 02, 2005 11:07 pm

Asta suna a propaganda masonica! ;-) tsk! tsk! :rolleyes:

LATER EDIT: si daca tot te lauzi ca ai fost initiat in grad de Ucenic, poate ne povestesti si noua cum au decurs evenimentele. Ar fi interesant!
Atat cat iti permite loja! nu mai mult :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Ourobos » Joi Mar 03, 2005 6:36 pm

[quote="Love2Fly"]Asta suna a propaganda masonica! ]

1. Nu e nici o propaganda masonica pt ca eu ma adresez doar celor care doreau de dinainte sa fie ajutati de Hampu dar si-au pierdut increderea in el.
Eu fac aici doar o reparatie morala pt nedreptatile ce i s-au facut pe acest forum.Hampu nu e mincinos si e un frate de mare calitate.

2. Nu ma laud si am relatat cazul meu pt ca sunt marturie vie ca tot ce a spus Hampu e adevarat. Prin asta intaresc nr1,pt ca altfel n-as fi spus nimic.Eu nu sunt unul din masonii de cartier care abia asteapta sa se faleasca cu apartenenta,ma confunzi domnule draga...

3. Eu nu sunt asa de binevoitor ca Hampu si nu am de gand sa-ti povestesc nici tie nici altcuiva ce am vazut sau auzit nici macar in limita posibilului.Exista carti si informatii destule, unele titluri chiar tu le-ai amintit, asa ca cine doreste nu are decit sa citeasca si sa inteleaga,daca poate. Pe mine nu ma intereseaza sa aduc oameni in ordin asa ca orice discutie legata de tema asta e moarta dinainte de a incepe.
Ourobos
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Mar 03, 2005 10:35 pm

Eu nu sunt unul din masonii de cartier care abia asteapta sa se faleasca cu apartenenta,ma confunzi domnule draga...
Da, da! la inceput toate iubirile sunt pasionale dupa care se sting... :T

Eu nu sunt asa de binevoitor ca Hampu si nu am de gand sa-ti povestesc nici tie nici altcuiva ce am vazut sau auzit nici macar in limita posibilului[...]Pe mine nu ma intereseaza sa aduc oameni in ordin asa ca orice discutie legata de tema asta e moarta dinainte de a incepe.

Vai, atunci cum ramane cu aducerea catre Lumina a celor din intuneric? cum ramane cu relevarea misterului masonic pt. implinirea umana a individului? faptul ca tu nu vrei sa faci asta nu te face cumva un ignorant? :T

Sa inteleg ca francmasoneria este deja "o chestie" exhaustiva??! A-)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Ourobos » Joi Mar 03, 2005 11:28 pm

Ma mir ca Hampu vazuse ceva in tine si voia sa te propuna...Aducerea la lumina in opinia mea trebuie facuta doar pt aceia care vin cu inima deschisa si dupa ce au trecut toate verificarile pt a fi acceptati in loja..iar relevarea misterului masonic e folosita dupa puterea fiecarui frate si inseamna o implinire ce vine din interior..nu gasesti nimic din ce nu se afla in tine,nici macar atat nu stii? Iar discretia mea nu inseamna ca sunt ignorant ci ca am onoarea de a-mi pastra legamantul tacerii...
Ourobos
Junior Member

Mesajde D3e_D3e » Lun Mar 14, 2005 11:03 pm

In primul rand as dori sa va salut pe totzi shi sa ii felicit pe acei useri la care se vede clar nivelul intelectual net superior majoritatii... In al doilea rand ash dori sa fac un mic comentariu fara a avea vreo intentie de a jigni pe cineva. Topicul despre Francmasonerie mi se pare unul foarte interesant shi mai ales unul foarte serios shi am ramas oarecum usor dezamagita de unele comentarii cu un iz salb de stupizenie ca sa nu zic altfel.
Ash dori sa mai adaug cateva lucruri...am gasit p acest forum o informatie cum ca varsta de admitere in randul masonilor ar fi de 18 ani, in schimb am gasit in alta parte o alta informatie, ceea ce e drept la fel de neoficiala, cum ca varsta de primire ar fi de 21 de ani...nu stiu care din cele doua informatii este cea corecta avand in vedere numeroasele polemici pe aceasta tema. (e posibil sa mai fi sezitat cineva acest aspect dar sincer nu am apucat sa citesc toate mesajele)
Cam atat pentru inceput....sper sa gasesc noi comentarii inteligente legate de acest subiect
Va pupik pe totzi...:)
D3e_D3e
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Mar 14, 2005 11:15 pm

Initierea in masonerie se face la varsta de 18 ani numai in cazul in care "profanul" este fiul unui alt mason.

Ma mir ca Hampu vazuse ceva in tine si voia sa te propuna

Nu m-ai jignit pe mine ci pe cel care probabil ti-a fost "nash" :p HAMPU! da' cum spunea cineva: "romania! tzara cu un mason la fiecare scara de bloc si coltz de strada" ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde D3e_D3e » Mar Mar 15, 2005 1:13 am

ma poate lamuri shi pe mine cineva....cine e acest...Hampu??
D3e_D3e
Junior Member

Mesajde Ourobos » Mar Mar 15, 2005 1:02 pm

Love2fly, nu-l jignesc deloc..a recunoscut ca a gresit cu tine iar eu doar ma miram si eu asa...ce n-am voie? :)

D3e, la prima chestiune...conditia de admitere este ca sa fii de varsta matura...In locurile unde majoratul e la 21 asta e varsta minima si poti fi primit de la 18 ani doar daca tatal tau apartine ordinului (asa esti acceptat ca "lewis"). In tarile unde majoratul e la 18 asta e varsta minima...depinde de tara si de regulamentele respective ale marii loji de acolo...

Pt a -2a chestiune citeste topicul de la inceput si te prinzi tu...
Ourobos
Junior Member

Mesajde Antonescu » Mar Mar 22, 2005 10:52 am

Ourobos scrie:Exista carti si informatii destule, [...]

Stii cumva unde pot gasi/citi ritualul in romana? Nu ma intereseaza partile secrete (Sign, Token & Word), asa ca m-astept sa fie disponibil pe undeva.
Antonescu
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Mar 22, 2005 11:03 am

Pai ar fi una bucata J. Marques-Riviere - Ritualurile secrete ale francmasoneriei. da' sunt prezentate textele rostite in lojile din Frantza. Stiu ca erau si niste carti cu discursurile si textele rostite in lojile din Romania da' cre'ca sunt cu circuit inchis asha ca, intr-adevar Ourobos ar putea sa-ti dea informatiile necesare :p
Sau, daca ai bani...check this:
http://www.francmasoneria.ro/magazin/default.php?cPath=111_190_211
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Antonescu » Mar Mar 22, 2005 11:23 am

Multumesc pentru link, am vazut niste chestii interesante, insa nu dupa asta umblu, ci dupa ritualul asa cum e practicat in Romania. De obicei asta se publica sub forma de exposé; alta posibilitate e sa-l aud de la un mason roman, sau ,in ultima instanta, sa particip la niste sedinte.
Antonescu
Junior Member

Mesajde greenapple » Lun Mar 28, 2005 1:51 pm

Ce parere aveti de francmasoneria feminina?
greenapple
Junior Member

Mesajde greenapple » Lun Mar 28, 2005 1:52 pm

Stiti ceva despre francmasoneria feminina? Daca da, va rog sa-mi spuneti. Multumesc.
greenapple
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Mar 28, 2005 7:44 pm

...sau poate te autoinformezi accesand asta:
http://www.luckymojo.com/comasonry.html#TODAY :D

Inca nu am gasit linkuri catre masoneria neutra da' o sa-mi dau tot interesul sa gasesc ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Ourobos » Mar Iun 07, 2005 4:33 pm

greenapple scrie:Stiti ceva despre francmasoneria feminina? Daca da, va rog sa-mi spuneti. Multumesc.

Francmasonerie feminina nu exista in Romania,dar exista cel putin o loja co-masonica in capitala din cate stiu eu(adik barbati+femei)...Cat despre parere e una foarte proasta pt ca eu nu pot sa-i inteleg pe barbatii aia care se amesteca cu femeile in ceva ce este denumita FRATERNITATE...(a se vedea ca sora nu e frate)....
Ourobos
Junior Member

Stapanii Din Umbra

Mesajde orgsecret » Sâm Iun 11, 2005 7:57 pm

------------------------------
http://www.geocities.com/orgsecret2004
GRUPUL LIBERTATEA

----------------------------------
Site-ul ce prezinta fata reala a puterii
mondiale...
Site-ul ce va vorbeste de stapanii din umbra...ce
cei care ne conduc din umbra destinele...
Veti afla aici informatii care va vor face sa
priviti viata in alt mod...

Vizitati site-ul : http://www.geocities.com/orgsecret2004
Vizitati....si informati-va. Nu puteti fi
ignoranti la acest lucru.

Si nu uitati ca puterea ocultei financiare se
bazeaza pe ignoranta multimii. Daca lasam sa
continue, s-ar putea ca viitorul nostru de fiinte
superioare sa fie amenintat.
Treziti-va la realitatea!
Ceea ce cititi in presa si vedeti la televizor nu
este adevarata realitatea!
Daca nu traim in realitate, daca nu avem ca
reper realul, atunci am ales cu totii un drum
prost...
Fiecare dintre dvs. poate fi un luptator
impotriva ocultei financiare.
Stiind planurile lor, modul de actiune putem sa
facem altfel decat vor ei...si astfel AM
CASTIGAT...
Informati-va.....

http://www.geocities.com/orgsecret2004

---------------------------------------------------------------
Cu stima,
GRUPUL LIBERTATEA
Bucuresti
2005
orgsecret
Junior Member

Mesajde Ourobos » Sâm Iun 11, 2005 9:55 pm

Mai-mai sincer m-ati dat gata cu grupul asta al vostru...ma prapadesc de ras nu alta....aveti nick-uri inspirate din istorie auzi la ei ..Decebal...etc...miroase a Nouadreapta si neo-legionarism pe aici...sau poate sunteti ASCOR-isti din aia indoctrinati .... ~) ..sau poate bautorii de fluide ai lui Bivolaru.....
Exista atatea aberatii acolo ca nici nu stiu cum naiba nu va vedeti singuri prostia....Nici nu ma obosesc sa va combat domnilor....
Ourobos
Junior Member

Mesajde Antonescu » Mar Iun 14, 2005 12:22 pm

Eu cred ca omu' din umbra al grupului asta e Iliescu, expresia "oameni de bine" l-a tradat...
Antonescu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Stiinta