Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Noapte buna! ;r
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Bre' e prea tarziu pentru (vb lu' Moshu) cei doishpe ani ai mei...deci ma culc...nuapte buna tuturor...somnic pufosss 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Am reusit sa imi scot ochii din gura.Acum incerc sa nimeresc patul si ma culc!Noapte buna! :sleep:
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Bre' ... am ridicat shi eu capu' dupa tastatura...ma doare fruntea pe care o am sub forma de mozaic...ma duc dracu' la culcare ca am stat prea mult...
Noapte buna la totzi...
Noapte buna la totzi...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Mi-e somn. Si mi-e lene.
Am de parcurs un metru (poate doi) pana la pat. E departe. Plus ca tre' sa merg la baie mai intai. Sa ma demachiez si alea alea. Deja mi se pare infernal de lung drumul. Simt ca o sa obosesc. Si repet: mi-e lene...
Noapte buna.
Am de parcurs un metru (poate doi) pana la pat. E departe. Plus ca tre' sa merg la baie mai intai. Sa ma demachiez si alea alea. Deja mi se pare infernal de lung drumul. Simt ca o sa obosesc. Si repet: mi-e lene...
Noapte buna.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
is mort de oboseala
noapte buna
noapte buna
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Io in 48 h am reusit sa acumulez 4-5 ore de somn. Grea e viata! Si foarte ciudata. Io de fapt doream sa va comunic ca voi intra in dus si ma voi baga la somn. Deci, noapte buna!
Si da, stiu ca e 7:50! Stiu!
Si da, stiu ca e 7:50! Stiu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
noapte buna:kiss:
vise linistite si o zi usoara maine (poate nu mai ploo nici pe la voi;) )
p.s. somn usor si tie..
vise linistite si o zi usoara maine (poate nu mai ploo nici pe la voi;) )
p.s. somn usor si tie..
-
Daimon - Mesaje: 5074
Hai ca imi pun si eu o muzichie ambientala si va urez noapte buna...
-
domne, serviciul nefiind crishma, sa stai in el tuata noaptea, va impupez de la revedere si va urez un somn ushor sau forumeala placuta in continuare, dupa caz
acestea ziind fise, ma indrept catinel spre... o crishma
acestea ziind fise, ma indrept catinel spre... o crishma

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
noapte buna
numa de bine sa auzim
numa de bine sa auzim
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma