C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ocazie cu care va comunic ca sodilicutzicu tomna ce a parasit adjudu unde, citez, "e fuarte, fuarte cald"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mie numaru de telefon deacasa. nu duare
bine ai revenit nene angus
bine ai revenit nene angus
-

si io care speram ca a revenit nenea angus care ne lipseste ... ca si domnu' neco.
iaodi: azi finca nu mersera cele doo semafoare injurate de je am ajuns extrem de repede. asta ar fi bine daca nu ash fi acum blestemata ...
mergand asa hapi si cu police in caseta am facut una nefacuta. pe fabrica de glucoza am dat de un tico cu doi neni in ia care mergea asa de incet incat ar fi umplut-o de invidie si pe rosinanta. care nu ar fi fost mare problema daca era alta strada, dar pe gabrica de glucoza, lunga, ingusta si sinuoasa, greu de depasit, doar cu bafta. pe care eu nu am avut-o.
in schimb am avu vreme sa-mi exersez repertoriul pe soferul de tico, trecand de la el si familia lui, la mortzii si ranitzii lui, ai ma-sii si ai neamurilor neamurilor lui. cum omu' mergea cu 30 la ora am trecut si prin sfintzi, grijanie, cristoshi si anafura lui, a mortilor, a ranitilor.
la semafor am depasit in curba si m-am uitat sa vaz ce fatza poa sa aiba asa un andicapat. era preot ... si azi cica e inaltarea ...
iaodi: azi finca nu mersera cele doo semafoare injurate de je am ajuns extrem de repede. asta ar fi bine daca nu ash fi acum blestemata ...
mergand asa hapi si cu police in caseta am facut una nefacuta. pe fabrica de glucoza am dat de un tico cu doi neni in ia care mergea asa de incet incat ar fi umplut-o de invidie si pe rosinanta. care nu ar fi fost mare problema daca era alta strada, dar pe gabrica de glucoza, lunga, ingusta si sinuoasa, greu de depasit, doar cu bafta. pe care eu nu am avut-o.
in schimb am avu vreme sa-mi exersez repertoriul pe soferul de tico, trecand de la el si familia lui, la mortzii si ranitzii lui, ai ma-sii si ai neamurilor neamurilor lui. cum omu' mergea cu 30 la ora am trecut si prin sfintzi, grijanie, cristoshi si anafura lui, a mortilor, a ranitilor.
la semafor am depasit in curba si m-am uitat sa vaz ce fatza poa sa aiba asa un andicapat. era preot ... si azi cica e inaltarea ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
io az am esperimentat cum se trezeste omu la 10 minute inainte de a trebui sa fie pe coclaurile de la munci. rezultatu e ca ajungi cu ceva intarziere.
in alta dezordine de idei, ce bucati si-or luat eri brazilienii
a sa nu uit: neatza
in alta dezordine de idei, ce bucati si-or luat eri brazilienii
a sa nu uit: neatza
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
lalei
uoamenii pudici sa nu citeste mai jos, deci care cum ar veni, SPOILER:
bagamiaj pulan gura lu toti badigarzii carei are Jeanclodfandam in Romania ca nu poti sa iei un autograf de basinile pe care le are ei in cap. venilear spumele la gura sa le vina si cacasar imprajtiat sa se cace. prafu si pulberea sa se aleaga de ei.
a, da: si mue Crespo si mue Richelme.
uoamenii pudici sa nu citeste mai jos, deci care cum ar veni, SPOILER:
bagamiaj pulan gura lu toti badigarzii carei are Jeanclodfandam in Romania ca nu poti sa iei un autograf de basinile pe care le are ei in cap. venilear spumele la gura sa le vina si cacasar imprajtiat sa se cace. prafu si pulberea sa se aleaga de ei.
a, da: si mue Crespo si mue Richelme.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
neatzule, am si io o intrebare, aia din arjentin chiar nu s-a plictisit de mecla ta pacolo pana acu? chear te suporta zi de zi? sau intri pe baza de abonament? 

-

Ziua buna se cunoashte de dimineatza!Deci, didamai tampenia de zi!
Am shters 100MB de virushi!A mai ramas fro 80.Penurie de virushi anu asta!
Aiule, nu poci pentrucasa comand la neuron cand vrea pielea si oasele mele sa creeze asha opere de mare calitate.Poate constrans, da mai mult d-atata, de unde?:)
Am shters 100MB de virushi!A mai ramas fro 80.Penurie de virushi anu asta!
Aiule, nu poci pentrucasa comand la neuron cand vrea pielea si oasele mele sa creeze asha opere de mare calitate.Poate constrans, da mai mult d-atata, de unde?:)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
aa, deci la folbal injura baics. io vreau sa ma fac microbista de cand toti vorbesc astia de jucatorii nostri "tineri, de 20 - 24 de ani care sunt buni".
tineri ... buni ... :rolleyes:
tineri ... buni ... :rolleyes:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
migule, merlucian, matale ai fro victorie la spartun bile? 

-

serustoc.
egzamen naspa. io zic ca am stiut, si sper ca si alti uameni care conteaza sa zica la fel.
egzamen naspa. io zic ca am stiut, si sper ca si alti uameni care conteaza sa zica la fel.
-

weed13 - Mesaje: 1868
-

weed13 - Mesaje: 1868