Urban Records

Urban Records

Mesajde rady » Vin Sep 24, 2004 1:42 pm

WTF?!
se pare ca de la urban au plecat urmatorii: CTC, LIRIC, Da hood, Deceneu si Dream Team
au ramas doar Raparta, Zale, Ilogic si Explicit

Vedetismul este si el un lucru important in showbiz, dar acesta este un cutzit cu doua taisuri. In randurile celor ce se ocupa de muzica este stiut faptul ca majoritatea oamenilor care ajung vedete si ajung sa cante pe scena in fatza unui public mai mare decat ar fi visat ei vreodata, isi schimba radical atitudinea chiar si fatza de cei mai buni prieteni ai lor, ca sa nu mai vorbim, fatza de cei care au ajutat la ridicarea lor ca artisti.
Acest comportament nu este si nici nu va fi tolerat sub acoperisul Urbanrecords precum nici lipsa de implicare totala nu va fi tolerata.
Cat despre componentza actuala a Urbanrecords nu se pot spune la ora actuala decat ca sunt 4 trupe si 4 artisti solo ce va vor incanta cat de curand urechea cu niste piese al caror concept va fi ceva extrordinar de inovator si surprinzator pentru piatza Romaneasca. Acesti artisti nu vor mai fi anuntatzi oficial decat in momentul finisarii albumului si videoclipului adiacent.

are cineva informatii mai multe??
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde Asassinu » Vin Sep 24, 2004 2:03 pm

pai, din cate stiu io, Zale e la Rebel si nu la Urban.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Koma » Vin Sep 24, 2004 5:48 pm

pe toate forumurile unde a dat rady mesajul, aceiasi nelamurire vis-a-vis de zale...mai explic inca o data:
" scrie:trupa zale (raku, yolo & christu) este (cel putin pentru primul album care va iesi toamna asta) o coproductie Rebel Music (impresariere) / Urban Records (realizare tehnica in proportie de 70%)
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
Koma
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Sep 24, 2004 9:00 pm

Hmmm...haos total!
Si cred ca nimeni nu datoreaza nici o explicatie, nu?
Si cred ca nici cei care nu datoreaza nici o explicatie nu se indura s-o dea pe gratis!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

REBEL MUSIC prezinta ZALE

Mesajde gianiny » Sâm Sep 25, 2004 10:36 am

Desi cam 90% din useri nu stiti nici macar diferentza dintre impresariere si management (ca sa nu zic de altele, de unde si milioanele de cuvinte in plus de pe aceste forumuri), am sa mai explic o data:
Raku (si implicit ZALE), a fost si este un artist/i REBEL MUSIC. Datorita insa faptului ca s-a inteles foarte bine cu cei de la Urban Records, a inregistrat cea mai mare parte a albumului acolo (printre exceptii numarandu-se featuringurile cu Cheloo, Unu', Paula Seling s.a.).
Pentru a pastra acest climat de colaborare si buna-intelegere, am convenit ca , principial, acesta este o colaborare-coproductie intre Rebel Music si Urban Records. Nu stiu/m exact forma finala a acestui proiect (pentru ca nu stiu ce ne rezerva viitorul), insa, inca o data, pentru toata lumea, fara numar: ZALE sunt artisti REBEL MUSIC.

P.S.: si, pentru ca presimt carcoteala de genul "pai si atunci de ce pm sunt pe site la urban?", raspunsul e: desi nu am inca webmaster (deh, vechea problema: muie la webmasterii de ocazie), foarte curand veti gasi pe http://www.rebelmusic.ro un preview audio de pe albumul ZALE care va apare in aceasta toamna.
OK?
REBEL MUSIC
gianiny
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Sep 25, 2004 2:55 pm

Multumesc pentru explicatie. Totusi, nedumerirea mea nu era legata de trupa Zale, ci de ceea ce se intampla pe la Urban Records
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Gnom » Sâm Sep 25, 2004 6:55 pm

ce pot eu sa spun e asteptati raparta :eat: si nu judecati de la prima impresie ..ascultati albumu si apoi... ;M sau :S
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 25, 2004 7:53 pm

pai si cand apare albumu?
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Sâm Sep 25, 2004 8:54 pm

Si la ce casa de discuri s-au dus Ctc?
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Sep 26, 2004 10:22 pm

Pai ma bucur ca macar concretizarea albumului Raparta nu a picat. Multa lume il asteapta si nu cred ca aceasta galceava va afecta imaginea albumului!
AdevaRapper
Junior Member

vanzoleala

Mesajde sadox » Dum Sep 26, 2004 11:31 pm

Bine ca a limpezit cineva treaba aici pe thread ca de nu era Gianiny era harababura totala.Mie mi se pare aiurea de nasol ca o mare parte din trupele de la urban au uitat de unde au plekat shi simt o dezamagire cand vad ca printre ei se afla shi CTC dar nu c-ash vrea sa starnesc controverse mi se pare un gest total nepoliticos din partea celor care au facut astah shi nu vreau sa intzeleg problema asta greshit dar sunt predispus sa cred ca li s-au urkat succesu la kap shi-au luat-o razna spre alte kase de discuri?I might be wrong dar din nou zik....poate ca nooh!.PACE!

P.S. Ashtept cu nerabdare s-aud preview-ul de la Zale shi albumu lu raparta!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Muie...

Mesajde Chevin Shunca » Mie Dec 08, 2004 7:09 pm

N-a uitat nimeni de unde a plecat coaie!!!! Am inca biletele cu punctul plecarii si destinatia figurata! In momentul in care o sa ai argumente eminamente valabile se discuta. Altfel taci in pula mea din gura si vezi-ti de treaba ta, nu mai starni controverse cand oricum nu mai e loc de atatea!!!!
Li s-a urcat succesul la cap?!?!?! Tovarase, de unde le scoti? Ai trait cu respectivii zi de zi sa vezi cam despre ce sloboz e vorba?????????

Taci.
Chevin Shunca
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Dec 08, 2004 8:47 pm

Chevin, chill..... cine va cunoaste, stie cum suntetzi......de restu ar trebui sa va doara-n pula. Te-agitzi fara motiv...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde sadox » Joi Dec 09, 2004 5:27 pm

Daca mai e lok pe acest thread vreau sa mai zik(kiar daca fusesem avertizat) ca yo nu mi-am expus decat parerea care poate ca a fost cam prematura din kauza c-am tras prea rpd concluziile negative pentru cine nu trebuia shi mi-am creat un post in plus inutil,daca ye asha cum mentzioneaza Chevin asha ca o sa-mi prezint scuzele de rigoare lu' Chevin daca i-am starnit ura shi venin.N-o sa se mai intample asha ceva data viitoare(care sper sa nu mai fie) pentru ca nu-s genu ala de om.PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde Infectu » Joi Iun 02, 2005 10:20 pm

CTC s-au dus la REBEL MUSIC ...
Infectu
Junior Member

gresit

Mesajde usualflow » Joi Iun 02, 2005 10:59 pm

CTC s-au dus DE la Rebel Music ;-)
usualflow
Junior Member

Mesajde sadox » Dum Iun 05, 2005 1:31 am

Cate "informatzii" se perinda aici pe forum dar pana la urma adevarul este dincolo de noi,orice-ar fii.:))
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde profund » Lun Iun 06, 2005 12:20 pm

tare ca nu mai e la siteuri si urbanrecords

pentru ca

NIMENI DE PE PROIECTUL VERDE NU MAI ESTE LA URBANRECORDS
profund
Junior Member

Mesajde sadox » Mar Iun 07, 2005 4:12 pm

Pe mine inka(cu virgula) continua sa ma intereseze cand vor zugravi Rapartamentul Gnom shi Costel,ca de prin iarna tot ne amenintza ca-l vopsesc shi pana in prezent vad ca nu-i nimik concret.Ce se intampla cu Rapartamentu?Mai avetzi de zugravit la el pana-l terminatzi sau...?
Singur cu mine
sadox
Junior Member

READ BETWEN THE LINES and the truth will apear in his beauty

Mesajde Gnom » Joi Iun 09, 2005 12:35 pm

frate albumu e gata de mult timp....va fi scos cand va fi scos daca era dupa noi acum eram cu al doilea deja scos si lucram laa al doilea e.p......ce sa-i faci asta e.... ;a dar o sa fie cu toate ca am avut avem si o sa mai avem piedici in a-l scoate tot o sa-l scoatem..chit ca mai scoatem un e.p. inainte asa sa stie lumea ca suntem in da biz..:P

Albumu este zugravit ..acu il re re facem din piese....(ca sa nu se invecheasca...dupa toate probabilitatzile va fi 90 la suta in septembrie da slbz e romania ce sa-i faci da va fi......pana atunci mai asculta e.p.-u ala...si pregatestete ca o sa mai fie unu cat de curand(vara asta gen) pana in septembrie..

pace

citesteprintreranduri
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

Mesajde sadox » Lun Iun 13, 2005 1:14 pm

Multzam de lamurire Gnom,acumah ma simt mai "limpezit" decat inainte.:)
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop