bre dj'ule, am zis eu ceva de Parazitii ca trupa? ca je nu vede. poate ar trebui sa citesti din nou ce am scris eu acolo. de mai multe ori ca vad ca neuronu' ie in vacanta.
si nu mi-ai raspuns la intrebare. ce puii mei e muzica goa?
si vad ca empetrei-ul nu vine.
Trupa exceptionala, cauta solista..
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Din pacate nu prea cred ca o sa gasiti o voce feminina "de calitate" doar aici pe forum, intr-adevar mai degraba la o scoala de muzica ati avea mai multe sanse. Si parerea mea e ca degeaba are fata voce, pentru ca asta nu inseamna nici pe departe totul pentru un solist vocal. In alta ordine de idei, genul pe care il abordati , desi probabil e nou pe piata din Romania, e cu siguranta unul necomercial si, chiar daca veti gasi pana la urma o casa de discuri cu "vederi mai largi" si veti avea un album pe tarabe, asta nu inseamna ca succesul va fi si el prezent . Exista o sumedenie de albume in Romania care stau si se prafuiesc pe rafturi sau mai rau , sunt vandute cu 15-20 000 de lei bucata si asta nu neaparat pentru ca sunt de o calitate proasta ci pur si simplu pentru ca nu se trece o astfel de muzica in tara asta, fie ca ne convine sau nu. Mai degraba cred ca ar fi fost mai bine sa cautati un stil care sa impace si capra si varza cat de cat. Adica nici sa nu canti prea complicat si prea greoi dar in acelasi timp sa eviti piese gen mare, soare, fetite , etc. Cred ca exista totusi si exemple pozitive de trupe in Romania care au o muzica de calitate si pe placul multora, fara sa aiba nevoie de abordarea unui dance de doi bani.
- ConteleDrakula
- Junior Member
lili_sau_lili scrie:Am Si Eu O Intrebare Pt Toata Lumea.....stie Cineva Cand E Stuffstock?
19 - 21 august 2005.
mai multe info pe http://www.stufstock.com
..au si un forum pe acolo...
bafta.
-
Bortzianu' - Junior Member
Dj_Diddy scrie:...
"Nenorocul" ca suntem din Sibiu, pt ca este un oras de tzarani, unde nu poti gasi niste oameni intregi la mine care sa faca o treaba serioasa...
... sa inteleg ca si tu esti din sibiu? adica esti si tu taran?

...nu mai fa de cacat sibiul, te rog frumos ..ca stiu unde stai si poate iti fac o vizita ..

...sunt destui / cunosc destui oameni klumea in sibiu. .. e si un liceu de muzica f bine cotat ... poate ca nu vrea nimeni sa lucreze cu tine, tocmai ptr ca ii consideri tarani. .. Sunt trupe care canta bine, din Sibiu ..dar poate tu crezi ca ..nu se ridica la nivelul tau ..Ma rog ai voie sa ai o opinie, dar macar nu semnaliza ca girofarul prin noaptea muzicala romaneasCA ..CA deranjezi ...
..Si daca tot veni vorba de Goa ..

..Si eu , ca sibian care te cunoaste ... care traieste pentru muzica si care .. citeste aici cum e facut "taran" asa .. in vazul intregii lumi, gratuit .. iti zic tot un "sa-ti fie rusine" ... Grupul taranilor din Sibiu , care nu au auzit de nici un festival goa cu vanzare de peste 1000 de bilete/900 cumparate de straini, iti transmite : nu zaiet pagadi.
bafta.
-
..asea ..
..si ptr ca citeam ca ati fost refuzati de o casa de discuri ptr versurile necomerciale, prea grele de pricepit ptr taranul roman, dau copy/paste la una din piesele tale:
"
La Strada Dance - Ia-ma cu tine
Refren:Ia-ma cu tine
Undeva unde singuri vom fi,
Du-ma departe...
Departe de ceea ce vad zi de zi.
Strofa: Ziua de maine
Tot impreuna ne va gasi,
Alaturi de tine
Visele noastre se vor implini
Cu ochii in lacrimi,
O sa iti spun doar pe tine te vreau
Alaturi de tine,
Viata intreaga as vrea sa stau
Du-ma departe
Cu ochii in lacrimi,
Alaturi de tine,
Viata Ïntreaga as vrea sa stau.
Versuri trimise de Diddy.
"
... q.e.d.
.. astept 1. sa-ti ceri scuze ptr ca ne-ai facut tarani si 2. sa-mi faci si mie rezumatul/comentariul la piesa voastra, ca mi-e greu sa pricep . sunt versuri prea adanci intr-adevar. cum n-a mai vazut rumania pana acum. intr-adevar ..deosebite.
merci.
PS: nu , ca m-am enervat!
..si ptr ca citeam ca ati fost refuzati de o casa de discuri ptr versurile necomerciale, prea grele de pricepit ptr taranul roman, dau copy/paste la una din piesele tale:
"
La Strada Dance - Ia-ma cu tine
Du-ma departe...
Strofa: Ziua de maine
Tot impreuna ne va gasi,
Alaturi de tine
Visele noastre se vor implini
Cu ochii in lacrimi,
Alaturi de tine,
Viata intreaga as vrea sa stau
Du-ma departe
Cu ochii in lacrimi,
Alaturi de tine,
Viata Ïntreaga as vrea sa stau.
Versuri trimise de Diddy.
"
... q.e.d.
.. astept 1. sa-ti ceri scuze ptr ca ne-ai facut tarani si 2. sa-mi faci si mie rezumatul/comentariul la piesa voastra, ca mi-e greu sa pricep . sunt versuri prea adanci intr-adevar. cum n-a mai vazut rumania pana acum. intr-adevar ..deosebite.
merci.
PS: nu , ca m-am enervat!
-
36 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2