Tzake scrie:offtopic: bre
Eagle_Raider, iti spun ca te stiu de prin alte parti si m-ai ajutat destul cu muzici, vezi pe cine zgarii cand spui asaca te halesc astia daca faci glume cu ei. Fa ca mine si stai in banca ta

ontopic: am spus deja scuze ca ma repet, dar sa se stie ca avataru meu e cel mai mijto

e asta e ruscu meseriei prietene, as putea sa fac ca tine ,pt ca asa se face la inceput tre sa fi nitel pupincurist ceea ce mie nu imi place si nu as avea de ce sa fac acest lucru pentru ca nu depind de ei
de ex acu maxim o luna am tot umblat pe la doctor si ma tot luau astia la mishto ,dar nu aveam ce sa le fac pt ce depindeam de ei!!!dak le ziceam ceva se termina cu mine.O dr de la Fundeni d l hematologie ma intreaba pe mine dupa ce stateam acolo o gramada imi zice "cum te cheama ,bai putza?"
eu am ramas nitel blocat !!!
Sau unu la Colentina ,ma duc eu acolo intr-o zi in care la tv se anuntase ploaie si imi zice sa plec ca nu are timp d mine ca sa anuntat rupere de nori!!! eu ii zic ca a zis sa vin astazi!!! si el pleaca de aici pana nu ma enervez!!
gata hai ca v-am stresat destul cu intamplarile mele
imi cer scuze dak v-am deranjat cu acest post off dar asta era o paranteza la ce spunea un pr d al meu ca tot veni vorba!!!
on: evident ca al meu e cel mai periculos ,va taie pe totzi cand dormitzi!!