Fan-club Proconsul la Cluj
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Fan-club Proconsul la Cluj
Salut tuturor!Am nevoie de ajutor,de informatii si de membrii ptr a infiinta la Cluj un fan-club.Cei care ma pot ajuta ii rog sa-mi raspunda sau sa-mi dea un mail la silvienas@personal.ro.Va pup si va multumesc,Silvia-Blinkista
- Blinkista
- Junior Member
mie chiar nu mi-a scris nimeni pe mail,dar eu am rabdare,multa rabdare!Cu conditia sa nu va treziti cand am eu bac!in rest e ok!Astept sa stiu si eu ce trebuie sa fac,in afara de faza cu 100 de fani,ca asta nu e o problema,si asta stiam.Va pup,Silvia
- Blinkista
- Junior Member
ce am aflat pana acum
pt fanclub trebuie 100 semnaturi, cu nume prenume, eventual si ceva date din buletin, presedinte (buletin, etc), sediu (acte de la apartamentul presedintelui de ex), puse intr-un plic si mers la primarie pentru inregistrare oficiala.
-
camitza1 - Junior Member
Buuuuun,deci de acte stim,dar de membrii?Chiar nu sunt voluntari?A,si semnaturile baietilor sunt necesare.Astept mesaje de la fani,am nevoie de vreo 90,ca cel putin 10 cred ca am in clasa.Astept...............ca doar aveti mailul meu!Blinkista
- Blinkista
- Junior Member
Despre Fan Club
Nu se inregistreaza la nci o primarie si nimeni nu tine evidenta unor astfel de organizatii. NU exista nici legislatie in acest sens. Incercat sa infiintati la judecatorie o asociatie. daca nu aflii ce acte iti trebuie, spune-mi si iti trimit eu lista.
- Neinregistrat1
Din cate stiu eu se inregistreaza la primarie,asta de la presedintele fan-clubului Voltaj o stiu,dar actele exacte nu le stiu,doar ce mi-au scris Florin si Camitza1.Oricum,tu scrie-le pe forum si vom vedea.Multumesc,Silvia
- Blinkista
- Junior Member
Gata cu bacul,l-am trecut
,acum putem reveni la oile noastre:deci,cum facem cu membrii?Sunt doritori?Daca da,puteti sa ma contactati pe mail,pe forum sau pe yahoo!messenger la id-ul blinkista.Astept vesti de la voi,va pup,Silvia-Blinkista

- Blinkista
- Junior Member
Idee!
Multumex Viva,dar am o idee:daca tot nu se prea anunta doritori la Cluj,propun sa facem un fan-club national,cu sediul intr-un oras(poate fii Cluj,Oradea:P sau Bucuresti-ca oricum ma mut acolo).Voi ce ziceti de ideea asta?Va pup,Silvia-Blinkista
- Blinkista
- Junior Member
La concert am ajuns doar la ultimele 2 pise:Cerul si Mi-ai luat inima,ca,de,ce sa faci,mai are omul teste,chestii,socoteli,ca de-aia sunt studenta!:P Oricum,baietii au fost foarte de treaba,Bodo m-a recunoscut cum am zis de Cluj,iar Florin la fel.au urmatorul concert in 9 decembrie,in Backstage,chiar de ziua mea,deci,asta va fii cadoul meu!:D
Altfel ce sa zic,a fost misto,lume nu prea multa,ca asa-i la concertele electorale,nu se prea face publicitate.....dar a fost frumos.Acum am o problema si am nevoie de tot ajutorul posibil:m-am gandit sa nu treaca anul fara sa fie gata fan-clubul,iar Florin mi-a zis sa fac rost de 100 de semnaturi de la fani si apoi mai vb si vedem cum ne organizam.eu pot sa obtin o mare parte,dar inca nu ma stiu prea bine prin Bucuresti,si nu cred ca fac rost de toate pana in 9.Deci camitza1,sau oricare alt cineva ma puteti ajuta,scrieti-mi pe forum si va spun apoi unde sa mi le trimite-ti la Bucuresti.Avem nevoie de tot ajutorul posibil sa facem odata fan-clubul!Ar cam fii cazul,nu?Silvia
Altfel ce sa zic,a fost misto,lume nu prea multa,ca asa-i la concertele electorale,nu se prea face publicitate.....dar a fost frumos.Acum am o problema si am nevoie de tot ajutorul posibil:m-am gandit sa nu treaca anul fara sa fie gata fan-clubul,iar Florin mi-a zis sa fac rost de 100 de semnaturi de la fani si apoi mai vb si vedem cum ne organizam.eu pot sa obtin o mare parte,dar inca nu ma stiu prea bine prin Bucuresti,si nu cred ca fac rost de toate pana in 9.Deci camitza1,sau oricare alt cineva ma puteti ajuta,scrieti-mi pe forum si va spun apoi unde sa mi le trimite-ti la Bucuresti.Avem nevoie de tot ajutorul posibil sa facem odata fan-clubul!Ar cam fii cazul,nu?Silvia
- Blinkista
- Junior Member
care sunteti draguti sa imi explicati si mie cate ceva deprs eforum-ul asta....ca nu ma prea priecp...sunt noua
undefinedundefined(SIZE=3)xxx(/SIZE)[/SIZE]
- Ccristinne82
- Junior Member
Despre forum sau fan-club, avand in vedere pe ce subiect ai pus intrebarea? Despre forum nu e mult de zis. Ai o gramada de subiecte deschise, poti sa faci si altele noi daca vrei, poti atasha poze. Singura regula de baza aici e limbajul de bun simt si pozele asemenea. Ce nu cadreaza, eu am libertatea sa tai. Am facut-o insa foarte rar, si atunci chiar a fost cazul. Despre fan-club e destul daca citesti mesajele de pe acest subiect. Mai multe nu am ce sa-ti scriu. See you!
-
camitza1 - Junior Member
camitza...mersi mult de explicatii..esti tare draguta.In sfarsit mi-am dat si eu seama despre ce e vorba...si de acum o sa intru mai des sa mai vorbim.mersi mul inca o data...see U soon..I hope...
- Ccristinne82
- Junior Member
Salut ! Sunt nou-noutza si ma intereseaza si pe mine infiintzarea Fun Clubului in Cluj...care putetzi sa`mi datzi cateva informatzii .. pls... v`as fi recunoscatoare
va pupik dulce si astept... }{

- Proconsulitza
- Junior Member
Salut...ce fain ID ti-ai pus.tare misto...Nici eu nu ma pricep prea bine,ca nici eu nu am intrat de mult timp...dar precis or sa te lamureasca altii care sunt mai in tema.Gigi..de exemplu.El cred ca stie mai multe.Poate iei legatura cu el sa vezi ce si cum.By the way...maine(adica 1 iunie ) e concert cu baietii la Cj.Sa nu-l ratezi.Te pup si mai vb...
- Ccristinne82
- Junior Member
salut!merci cristinne.si u il cunosti pe gigi???eu il cunosc deja de cativa ani de la un concert proconsul.eu am mai incercat sa infiintez fan club la cluj dar nu am gasit destui membrii.tre' minim 100 de membrii....vezi ca in 17 iunie vine proconsul la cluj la FESTIVALUL PORTILOR DESCHISE.poate ne intalnim acolo.pa pa
- Proconsulitza
- Junior Member
Buna ziua! Si io sunt din Cluj si mi se pare extraordinara ideea unui fan club Proconsul la noi in oras. Este imposibil sa nu gasim 100 de oameni, mai ales c-am inteles ca Gigi ie ziarist si cunoaste o gruaza de lume. De doi ani de cand sunt pe forum v-am urmarit si acuma chiar simt ca avem ceva palpabil, ca ceva se misca la Cluj si sper in lucruri cat mai bune si mai frumoase. Astept sa ma contactati pe p.m. sau pe mail (piskeshu@yahoo.com) poate facem niste intalniri la care sa-l ascultam pe bodo, asa ca sa nu ne plictisim pana la urmatorul concert. Proconsul rullz! 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Buna !
Se pare ca avem o noua "achizite", dar ma intreb ce o fi, un el sau o ea? tare as vrea o ea...oare ma insel?
BUn venit tinere sau tanaro. Multumesc de publicitate, dar tin sa rectific ceva. Deocamdata nu mai sunt in domeniul mass-media, poate voi reintra, nu sunt sigur, si faptul, cunosc o "gruaza" (vb ta) de lume..cunosc asa ca tine la nr, dar poate mai importanti ;-)
Apropo, nu iti e buna adresa de e-mail..Lasa si un id de mess daca folosesti. Spune-ne despre tine mai multe. Cum te numesti, de cand iti place Proconsul, cum a aparut aceasta "lipire" de sufletul tau...etc..stii tu...
Dl Gigi in persoana ti-a raspuns..sper sa nu fi asa flatat ~)
Se pare ca avem o noua "achizite", dar ma intreb ce o fi, un el sau o ea? tare as vrea o ea...oare ma insel?

BUn venit tinere sau tanaro. Multumesc de publicitate, dar tin sa rectific ceva. Deocamdata nu mai sunt in domeniul mass-media, poate voi reintra, nu sunt sigur, si faptul, cunosc o "gruaza" (vb ta) de lume..cunosc asa ca tine la nr, dar poate mai importanti ;-)
Apropo, nu iti e buna adresa de e-mail..Lasa si un id de mess daca folosesti. Spune-ne despre tine mai multe. Cum te numesti, de cand iti place Proconsul, cum a aparut aceasta "lipire" de sufletul tau...etc..stii tu...
- Gigi0517
Gigi0517 scrie:
Nu, nu-s asa flatat, desi apreciez gestul!

Ascult Proconsul inca de la lansare si tre sa recunosc ca muzica lor m-a ajutat fuarte mult de-a lungul timpului, mai ales dupa ultima despartire, fuarte dureruasa, despre care mi-e f. greu sa-mi aduc aminte (accident , spital, toata treaba). Adresa de mail sa stii ca merge, iti poate connfirma bunul meu prieten de pe forum, memetscholl, care imi trimite zilnic muzica pe ea, bineinteles ca de obicei ie proconsul, variante inedite, remixuri etc.
Inca n-o sa-ti spun daca-s baiat sau fata ca sa pastram misteru!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
Salut...m,-a amuzat conversatia voastra...super tare faza cu BAIAT sau FAtA...imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat Piskeshu....OK...eu va las ca tre sa ma apuc de invatat....ma bucur ca vin baietii vineri in Cluj,dar eu am vazut ceva afise prin oras si nu i-am vazut pe lista...In fine...sper sa vina..V-am salutat pe toti....Si multumesc Camitzei pt. felicitari....
- Ccristinne82
- Junior Member
bah Gigi, tu chiar nu-ti dai seama ca esti penibil, chiar de-a dreptul imbecil?baiatul asta isi bate joc de tine, vad ca destul de subtil pt unii, iar tu chiar iti dai masura propriului retard.
lasa-ne, lasa-ne
sorry pt offtopic da` chiar nu mai rezistam sa citesc posturile alea
lasa-ne, lasa-ne
sorry pt offtopic da` chiar nu mai rezistam sa citesc posturile alea
- lenna
- Junior Member
Multumesc
Buna "Ienna"...Mersi pt complimente. Stai calma, Gigi s-a prins din prima, dar nu ma intereseaza. face misto din propria-i persoana. vad ca m-a analogiat cu o tipa la limbaj si ca ma cred f.destept de pe un alt forum. Mai, daca chiar asa e, e avantajul meu si nu al lui. Inseamna ca eu sunt mentorul lui. Sa ia exemplul de la mine. Apropo, ce mesaje nu mai suportai? Ale mele sau ale respectivului "piskeshu" sau ce id are? Multumesc pt 'avetisment". Crede-ma eu ma prind repede uneori dar ii las sa se simta mandri de ei. In fond cei care fac asta sunt nimicuri.. Ai grija de tine...Tu cine esti de fapt daca nu te superi ca intreb.. Cu drag..Apropo..Anunt.. Proconsul nu mai vine la Cluj. AM primit confirmare. Asta este. Cei din Cluj ramanem pe dinafara. Altadata. LA Cluj este f. frumos si cald, tocmai de plimbam cu barca. Cristina mergem cu barca, eu platesc, tu vaslesti. ce zici?
...
..

- Gigi0517
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2