Fan-club Proconsul la Cluj

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Mesajde piskeshu » Mie Iun 15, 2005 4:50 pm

Gigi, Lenna, m-ati inteles gresit. Imi pare foarte rau ca aveti o parere asa proasta despre mine, n-am zis nimic pana acuma deoarece am asteptat si parerea lu Gigi, de la care, totusi, asteptam mai mult. Asta pt. ca fiind clujean si el la fel, ma gandeam ca stie ce fel de oameni sunt in orasu asta (calzi, sensibili, rationali si nicidecum mistocari). De asemenea, am aflat si io ca Proconsul nu vor poposi in curand in orasul nostru.
Inca o data imi pare f. rau ca m-ai facut un nimic, nu ma asteptam, sincer nu ma asteptam. Daca poti sa-mi aduci o singura dovada ca sunt un nimic, ma retrag pe veci de pe forumul formatiei al carei fan infocat sunt.
Cu speranta ca vom infiinta acel fanclub la Cluj, va pup!
Piskeshu, doar el! :)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

pt gigi

Mesajde lenna » Joi Iun 16, 2005 9:11 am

se pare ca m-am grabit cu mesajul de mai sus. eu chiar am crezut ca face misto de tine, iata insa ca m-am inselat.
am facut oarece cercetari si am ajuns la concluzia ca nu erai tu cel analogiat de piskeshu cu o tipa, era vb despre un alt user care posta numai tampenii. ca urmare imi cer scuz tie si piskeshului, sper ca puteti fi analogiati cu muzica pe care o indragiti, asa ca am sperante ca voi fi iertata. de amandoi.
eu sunt o fana obisnuita a trupei proconsul, ca si voi, din pacate nu sunt din cluj si nu cred ca va voi putea ajuta in demersul vostru de a infiinta un fanclub la cluj. dar poate apar doritori de fanclub si din pitesti.
multumesc pt ca mi-ati tolerat greselile (sper).
lenna
Junior Member

Piksheku, Ienna, Shakti!:) ma "omorati":)

Mesajde Gigi0517 » Joi Iun 16, 2005 7:31 pm

Buna tuturor 3 nume. Vai, deja is confuz..mai..Cati sunteti, 3 persoane? Mai eu tare ma gandesc daca nu e una si aceeasi persoana. I-a faceti bine si va prezentati toti sa stiu care cum de unde e..cine e..Scuze, dar sunt in ambiguitate destul de mare, de fapt sunt si obosit ca am venit azi dimineata din Euforia si am mai dansat.............AM dansat cu una si la plecare i-am urat o dimineata placuta si respectiva s-a asteptat sa ii cer un nr de telefon ~P...Si n-am procedat asa... Am si eu chiar mai o rugaminte. Spuneti-mi care cum, cine sunteti.............am obosit deja..va dau un id de mess sa vb si acolo daca sunteti. "sarmantul2002"....se citeste (sharmantul).stiu ca o sa radeti..numai bine...
Gigi0517

Buna shakti!

Mesajde Gigi0517 » Joi Iun 16, 2005 8:03 pm

Imi cer mii de scuze. Mi-am dat seama ca piskeshu si tu sunteti 2 pers. diferite. Eram in ambiguitate. Multumesc de complimente. Am dorit sa ma revansez si sper ca voi reusi.. Desi fara acordul tau, dar am dorit sa vezi ca intr-adevar scuzele sunt sincere si sunt un bun detectiv..astept sa vb pe mess..te pup si dl Gigi acum...am sa iti trimit poze personal sa vezi acolo:)..pa pa
Gigi0517

Pt dl Piskeshu

Mesajde Gigi0517 » Joi Iun 16, 2005 8:08 pm

Buna d-le..Intr-adevar vad ca esti un "el"..Apropo nu mai folosi "doar-el" asta numai mie imi apartine....Nu oricine este "doar_el"..Vad ca vb f. estetic pe forum..tot cuvinte vulgare..Daca esti amabil ai putea sa ne lasi in pace...pe acest forum..Multumim.
Gigi0517

Mesajde piskeshu » Vin Iun 17, 2005 8:17 am

Gigi Gigi, tu nu ma intelegi deloc, folosesc cuvinte murdare cu oameni care merita, care ma calca pe coada si-si dau singuri autogol. Daca te intereseaza am participat la Concursul de creatii literare de pe forum unde poti sa gasesti niste opere de-ale mele care nu-s deloc vulgare. De exemplu, am scris un sonet, inspirat chiar de muzica celor de la Proconsul. Intotdeauna sunt inspirat cand ascult Proconsul (Daaacccccccccccaaaaaaaaaaaaaaa cerul ar putea....... :) ). O sa te contactez si io pe messenger poate , daca revii la sentimente mai bune, si poate bem o bere la Terasa muzeului. Pis Keshu, numai el!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde camitza1 » Vin Iun 17, 2005 11:14 am

Hai ca am citit destul. Mai luati si voi o pauza. Piskeshu, lasa vrajeala.
camitza1
Junior Member

Anterior

Înapoi la Proconsul