chestia asta o sa inceapa cam in 2 saptamani, ca mai am ceva treburi pana atunci, vine si netu` prin cablu cam tot in perioada aia, asa ca bagati p`aici un mail si o sa dam startul in curand la treaba asta

.. fuuartee bine! daca ele isi faceau treaba profi, n-ati fi aparut voi. corect. ..sper ca voi, cei care faceti un lucru atat de bun/necesar/frumos pentru noi .. sa aveti rasplata voastra. financiara. 
Si am ales desigur varianta a doua, adica o piesa de la una din trupele mele preferate (doamne, cat de mult imi plac japonezii aia ... ) si anume Melt Banana cu piesa Area877 unde la voce e si Mike Patton.

whatever scrie:cu ceva intarziere am trimis acuma si piesa 5 sau cat e ... si si si e vorba despre nebunii aia de care ziceam undeva si anume Mindless Self Indulgence de data asta cu un remix jungle de la Bring the Pain Daca v-a placut, scrieti aici, si in cazul asta, urmatoarea piesa o sa fie varianta originala a melodiei.
) din industrial zakuska pe stage name`ul sau left care are o piesa intitulata pretty little ditty
saraca tema,merita sa fie asa chinuita ? acuma pe bune , e faina ideea , si sa mor de nu-mi aduce aminte de "Boratorii" , doar ca e noiz in loc de grind . mai fa d-astea (poate uiti sa canti bine la bass si ti-o iau inainte
)Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator