)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Muje bah....stiti ce frumos e aici la mine in Fiji? Acum servesc o pina colada, cu doua bastinase in jurul meu care ma ajuta sa ma racoresc (cred k le dau mai incolo). In 10 min ma asteapta Zidane (Zizou pt prieteni) si Del Piero zis Gogu pt un fotbal pe plaja. Vbm mai tarziu nefericitilor....
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Love2Fly scrie:Ce unghie domne? eu va scriu acum din Antalya. Aici e foarte cald, apa din pisicina e belea, nisipul de pe plaja e ca in clepsidra, mancarea e foarte buna....cum mai e prin Romania? am auzit ca ploua...
Boorsuky se duce sa faca un refil la paharul de suc. Ce vrei sa-ti aduca ? Lamaie, piersica, portocala ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
hehe, ce bine de mine ca totul e perfect, pana si apa, care nu e nici prea calda si nici prea rece... numa' bine de facut o baie racoritoareCristy scrie:Vremea e excelenta , e destul de cald , perfect pt plaja dar apa e cam rece

-

Catalánul - Mesaje: 625
ca tot vorbitz de plaja,mare si suare.ei bine suare nu prea mai ie.adica s-a inorat.apa nu stiu cum ie ca nu am de gand sa bat drumu pana la mamaia.
pese: multa mu.e la totz taranii care a venit la mare cu masina si abar n-are ce inseamna galben intermitent ptr viraj la dreapta.deci multa,multa mu.e!
pese: multa mu.e la totz taranii care a venit la mare cu masina si abar n-are ce inseamna galben intermitent ptr viraj la dreapta.deci multa,multa mu.e!
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
mai voi astia din bucuresti dati cam des de cutremure
aici in iasi e liniste doar asa o ploaie racoroasa
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
m-am speriat ingrozituor, shi am shi tzipat ceva de speriat...
...si inca e bine! am auzit cazuri in care diferite persoane s-au aruncat de le fereastra la cutremure mai mici de 5.2
Mah, si eu stau tot in Bucuresti da' e la fel ca la tine. Nu stiu ce zic oamenii astia....
...si inca e bine! am auzit cazuri in care diferite persoane s-au aruncat de le fereastra la cutremure mai mici de 5.2
Mah, si eu stau tot in Bucuresti da' e la fel ca la tine. Nu stiu ce zic oamenii astia....
-

Love2Fly - Junior Member
-

AxinTe - Junior Member
Eo ma tot intreb : ce caut eu in viata mea? Da' voi ce cautati in viata mea??
Si da, sunt varza.
Pese: ce cutremur?
Si da, sunt varza.
Pese: ce cutremur?

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
eram la meditatii intr-o darapanatura de casa cand o fost cutremuru..... m-am speriat destul de grav 

-

cutuma© - Mesaje: 3047
Wild Rose scrie:Eo ma tot intreb : ce caut eu in viata mea? Da' voi ce cautati in viata mea??
De bine sau de rau?
Si a-propos de futut in emoticoane, ma fut si io in ala de se tavaleste pe jos de ras, ca prea-l vad peste tot.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
bhuttu scrie:...ma fut si io in ala de se tavaleste pe jos de ras, ca prea-l vad peste tot.
si eu, si eu !!!

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
Bhuttu, cred ca de bine.
Io stau asa, cu o tigara in mana si-o bere in dreapta mea. M-am trezit acum 20 min. Am fost aruncata intr-o cada cu apa rece. Misto rau senzatia. Vreo 4 ore de somn. Cald afara, ies la plaja.
S-a dus dracu coerenta mea.
Io stau asa, cu o tigara in mana si-o bere in dreapta mea. M-am trezit acum 20 min. Am fost aruncata intr-o cada cu apa rece. Misto rau senzatia. Vreo 4 ore de somn. Cald afara, ies la plaja.
S-a dus dracu coerenta mea.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
lasati bre nanuka-n pace ca acush se supara si va fute pe toti 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Eu in cazul asta o enervez rau de tot pe Nanuka, Eye
Wild Rose...vise placute in continuare
Wild Rose...vise placute in continuare

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979