Blue Pisic la 17 ani
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Blue Pisic la 17 ani
Cu fiecare an pe care il aduni in buchetul vietzii castigi si cate o particica din viata ca intr-un joc de puzzle cu zeci de piese mari impartite la randul lor in 365 de piese minuscule. Fiecare piesa adaugata la imaginea ce se contureaza din ce in ce mai bine iti aduce satisfactia de a iti “vedeaâ€Â
-
Love2Fly - Junior Member
la multi ani Katzy
sa fii sanatoasa, fericita si sa fii iubita
iti doresc tot ce-ti doresti si tu
sa fii sanatoasa, fericita si sa fii iubita
iti doresc tot ce-ti doresti si tu
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
La multi ani Ioana!
...acum un an cand am vazut ca suntem nascuti in aceeasi zi.. nu mi-as fi imaginat ca vom ajunge vreodata prieteni.
...ne-am cunoscut intr-un mod la fel de "ciudat" ca si noi
. important e ca ne-am cunoscut. semanam in atatea chestii incat astia 10 ani diferenta aproape ca nu se mai vad:).
Multumesc, pentru foarte multe lucruri, si pentru toate zilele in care ai stiut sa ma faci sa zambesc:kiss2:.
Sunt momente in care cuvintele nu sunt deajuns...
Sa fii fericita, Ioana!
...acum un an cand am vazut ca suntem nascuti in aceeasi zi.. nu mi-as fi imaginat ca vom ajunge vreodata prieteni.
...ne-am cunoscut intr-un mod la fel de "ciudat" ca si noi

Multumesc, pentru foarte multe lucruri, si pentru toate zilele in care ai stiut sa ma faci sa zambesc:kiss2:.
Sunt momente in care cuvintele nu sunt deajuns...
Sa fii fericita, Ioana!
-
Daimon - Mesaje: 5074
Cuvintele sunt de prisos...dupa ceea ce a scris Love2Fly. Orice s-ar scrie ar parea banal.
Este cu adevarat una dintre cele mai frumoase introduceri de subiect aniversar.
Totusi tin sa spun si eu cateva cuvinte, naratiune...ca atata stiu.
Am cunoscut-o pe k@tzy in vara anului 2004, intr-o zi caniculara. Era roshie la fatza...pentru ca alergase vreo 3 statii de tramvai pentru a ma gasi. Mi s-a parut extrem de amuzant sa o vad de la departare...alergand spre mine si gesticuland cu mainile. O adevarata figura. De atunci si-a castigat numele de Forrest Gump...pentru ca mi-a lasat senzatia ca nu poate merge normal. Doar sa alerge. Multiple amintiri placute am impreuna cu k@tzy ...si pe forum (de pe vremea cand eram animale numite locomotive)...si in viatza reala (minunate intalniri, glume, sicane). De fapt nu stiu de ce scriu asta..pentru ca nu sunt cronicar. Vroiam doar sa fac o introducere inainte de obisnuitele urari...
So...la multi ani, k@tzy ....si sa asculti de Love2Fly....care desi e pierdut definitv pentru restul societatii...in cazut tau este un bun sfatuitor, prieten si ce mai vrei tu. (apropos...aseara doua persoane m-au intrebat daca tu si Love2Fly sunteti impreuna. e merluc ! )
Multa sanatate, bucurii, intelepciune, curaj, putere fizica si psihica.
Te pupa si Bursucul...caruia ii faceai placinte...cand locuiai si tu in padure cu noi
Este cu adevarat una dintre cele mai frumoase introduceri de subiect aniversar.
Totusi tin sa spun si eu cateva cuvinte, naratiune...ca atata stiu.
Am cunoscut-o pe k@tzy in vara anului 2004, intr-o zi caniculara. Era roshie la fatza...pentru ca alergase vreo 3 statii de tramvai pentru a ma gasi. Mi s-a parut extrem de amuzant sa o vad de la departare...alergand spre mine si gesticuland cu mainile. O adevarata figura. De atunci si-a castigat numele de Forrest Gump...pentru ca mi-a lasat senzatia ca nu poate merge normal. Doar sa alerge. Multiple amintiri placute am impreuna cu k@tzy ...si pe forum (de pe vremea cand eram animale numite locomotive)...si in viatza reala (minunate intalniri, glume, sicane). De fapt nu stiu de ce scriu asta..pentru ca nu sunt cronicar. Vroiam doar sa fac o introducere inainte de obisnuitele urari...
So...la multi ani, k@tzy ....si sa asculti de Love2Fly....care desi e pierdut definitv pentru restul societatii...in cazut tau este un bun sfatuitor, prieten si ce mai vrei tu. (apropos...aseara doua persoane m-au intrebat daca tu si Love2Fly sunteti impreuna. e merluc ! )
Multa sanatate, bucurii, intelepciune, curaj, putere fizica si psihica.
Te pupa si Bursucul...caruia ii faceai placinte...cand locuiai si tu in padure cu noi

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Lamultzean katzy!
Orice ash spune despre sufletul tau sensibil, prietenos, minunat, n-ar incapea in cuvinte... am impartzit bucurii shi tristetzi, te iubesc foarte mult shi itzi urez sa fi fericita, iubita, libera, shi mai ales magica
Orice ash spune despre sufletul tau sensibil, prietenos, minunat, n-ar incapea in cuvinte... am impartzit bucurii shi tristetzi, te iubesc foarte mult shi itzi urez sa fi fericita, iubita, libera, shi mai ales magica

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Happy birthday to Blu. 17 anishori.... si inca e la prima viatza.. Daca ne gandim ca o pisica are vo 7 vietzi, nici nu vreu sa ma gandesc la ce varsta se ajunge
.

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
La multi ani Kata !! O persoana vesela si spontana, o prietena minunata - Kit Katzy
Astazi e ziua taaaa, zi frumoooasaaa ca tineeeee , si-am sa-ti dau ghiocei ca sa-ti murmure ei cat de mult te iubbbbeeeeeesc !
( nu cant eu prea bine...si nici ghiocei nu se gasesc ... dar sper sa le rezolv pe amandoua pana la urmatoarea noastra intalnire
) !
Multa sanatate, fericire si dragoste iti doresc ! si... "follow your dreams"

Astazi e ziua taaaa, zi frumoooasaaa ca tineeeee , si-am sa-ti dau ghiocei ca sa-ti murmure ei cat de mult te iubbbbeeeeeesc !

Multa sanatate, fericire si dragoste iti doresc ! si... "follow your dreams"

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii