O shueta...amicala
Cu mentiunea ca (asa cred eu, cel putin) nu trebuie neaparat o pagina separata unde se prezinta tot : personaje (gigel, costel, alegatori, doamne ,public), cadrul, samd
Cred ca merge si ceva de genul:
Popeasca (se agita nervoasa intr-o camera de hotel ieftin; in spate, pe geam, se vad acoperisurile unor case de mahala) :
- dfkahgfadhg ! dgsfdhgaf...
Intra Ionescu, agitat..
- jhfsdjkhfjk ( se indreapta grabit spre usa) .. "
etc. Si eventual, o mica introducere "Bucurestii anilor X, etc"
daca gresesc, sa sara juratii cu precizari
Cred ca merge si ceva de genul:
Popeasca (se agita nervoasa intr-o camera de hotel ieftin; in spate, pe geam, se vad acoperisurile unor case de mahala) :
- dfkahgfadhg ! dgsfdhgaf...
Intra Ionescu, agitat..
- jhfsdjkhfjk ( se indreapta grabit spre usa) .. "
etc. Si eventual, o mica introducere "Bucurestii anilor X, etc"
daca gresesc, sa sara juratii cu precizari
- Alienor
- Junior Member
eu v-as ruga tare mult sa nu mai dati astfel de indicatii. cine a citit si altceva de bilete de tramvai si indicatiile de pe detergentii de spalat vase, stie ca o sceneta trebuie sa aiba indicatii de scena si stie si cum pot fi asezate.
cine, nu.. nu trebuia sa intre in concurs.
parerea mea.
cine, nu.. nu trebuia sa intre in concurs.
parerea mea.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
pai, iarta-ma, dar intrebarea de mai sus si indicatiile aferente au descoperit o parte din chichitza cerintei. eu nu cred ca la un concurs real se specifica asa ceva ...
asta e.
asta e.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
discutiile astea sunt inca de la prima proba, dragutza.
puate mai tii minte certurile pe tema povestirii ierotice...
concurentzii au dreptul sa intrebe, iar juriul are dreptul sa nu raspunda. daca unii dintre jurati o fac, atunci este treaba lor...
poate ca aiu si alienor vor sa citeasca niste lucrari care respecta tema...
puate mai tii minte certurile pe tema povestirii ierotice...
concurentzii au dreptul sa intrebe, iar juriul are dreptul sa nu raspunda. daca unii dintre jurati o fac, atunci este treaba lor...
poate ca aiu si alienor vor sa citeasca niste lucrari care respecta tema...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Amaterasu, daca la sonet, de pilda, lucrurile sunt clare (orice motor de cautare iti spune ca e o poezie cu forma fixa, atatea versuri = 14, rima cutare sau cutare, structura cutare samd), la sceneta treburile pot fi interpretate. Si asta pentru ca primul lucru pe care-l afli la cautare e ca sceneta este o piesa de teatru de dimensiuni reduse (deci in mod normal concurentu' se gandeste sa respecte toate conditiile piesei de teatru, mai putin dimensiunea)... or exista scenete unde, cum spuneam mai sus, nu ai o pagina separata de "prezentare", ci prezentarea e chiar in cadrul scenetei.
Nu cred ca ce am discutat noi aici poate dauna concursului... vorba aia, la sonet am umplut pagini intregi cu regulile si acestea tot n-au fost respectate..
Nu cred ca ce am discutat noi aici poate dauna concursului... vorba aia, la sonet am umplut pagini intregi cu regulile si acestea tot n-au fost respectate..
- Alienor
- Junior Member
alienor, modifica si tu schita cu sceneta ca nu se intelege nimik
in alta ordine de idei, cerintele probei au fost intotdeauna foarte succint exprimate, taman pt a vedea ce cunostinte au concurentii. din nefericire s-au creat precedente...
membrii juriului nu ofera explicatii in nici un concurs din lumea asta. detaliile sunt intotdeauna oferite de organizator.
dar - precum spuneam si mai sus - nimeni nu-i impiedica pe concurenti sa intrebe, iar daca dintre noi le raspunde cineva, atunci asta este...

in alta ordine de idei, cerintele probei au fost intotdeauna foarte succint exprimate, taman pt a vedea ce cunostinte au concurentii. din nefericire s-au creat precedente...
membrii juriului nu ofera explicatii in nici un concurs din lumea asta. detaliile sunt intotdeauna oferite de organizator.
dar - precum spuneam si mai sus - nimeni nu-i impiedica pe concurenti sa intrebe, iar daca dintre noi le raspunde cineva, atunci asta este...
-
nu bre, in mesaju precedent:
io inca mai cred ca vorbeam de o sceneta
Si asta pentru ca primul lucru pe care-l afli la cautare e ca schita este o piesa de teatru de dimensiuni reduse (deci in mod normal conurentu' se gandeste sa respecte toate conditiile piesei de teatru, mai putin dimensiunea)... or exista schite unde, cum spuneam mai sus, nu ai o pagina separata de "prezentare", ci prezentarea e chiar in cadrul schitei.
io inca mai cred ca vorbeam de o sceneta

-
Sorry, asa-i cand incerci sa faci mai multe deodata.. cum spuneam mai acu 3 ore, o parte din creier + coerenta au ramas acasa.
(acu iar trebuie sa-ti multumesc?
)
edit :
multumesc
Si inca ceva: asa-i, in mod normal juriul nu da asemenea explicatii. Insa revin la exemplul sonetului - exista variante de sonet care nu au fost acceptate in concurs, de la bun inceput (si treaba asta li s-a comunicat concurentilor..)
(acu iar trebuie sa-ti multumesc?

edit :

Si inca ceva: asa-i, in mod normal juriul nu da asemenea explicatii. Insa revin la exemplul sonetului - exista variante de sonet care nu au fost acceptate in concurs, de la bun inceput (si treaba asta li s-a comunicat concurentilor..)
- Alienor
- Junior Member
guzbai
Guys, tre sa va zic pas pana la toamna - cand imi fu mai bine!
Cu avataru-n ochi si iei insushi in lacrimi, ma duc sa-i mai aberez shi pe altzii la oareshce eggzamene care ieste, ca-i fanu cosit shim tre alt job.
Multzam fain ca matz primit.
Cu avataru-n ochi si iei insushi in lacrimi, ma duc sa-i mai aberez shi pe altzii la oareshce eggzamene care ieste, ca-i fanu cosit shim tre alt job.
-
sol - Junior Member
Alienor scrie:Cu mentiunea ca (asa cred eu, cel putin) nu trebuie neaparat o pagina separata unde se prezinta tot : personaje (gigel, costel, alegatori, doamne ,public), cadrul, samd
adica timpul scurs din momentul in care regizorul da comanda "motor" pana cand spune "stop"?

ps: am vrut si eu sa ma laud ca nu degeaba am luat 10 la initieri tv.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
solaris scrie:Guys, tre sa va zic pas pana la toamna - cand imi fu mai bine!
placerea a fost de partea noastra

deci...AMR 3?!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Solariiiiis, pai ce faci, eu zbier sa revina fostii concurenti si-acu pleaca si astia care erau? Lasa-l pe Noica, te mai asteapta umpic, la cat te-a asteptat
nocturna, normal ca se pune pseudonimu, ca daca-i reusit mai creste nota la estetica.. Io zic ca daca numarul juratilor il depaseste pe cel al concurentilor, sa dea si juratii notele sub pseudonim, asa, pentru atmosfera de suspans.. concurentul ramas avand intre altele si sarcina de a ghici cine i-a dat notele

nocturna, normal ca se pune pseudonimu, ca daca-i reusit mai creste nota la estetica.. Io zic ca daca numarul juratilor il depaseste pe cel al concurentilor, sa dea si juratii notele sub pseudonim, asa, pentru atmosfera de suspans.. concurentul ramas avand intre altele si sarcina de a ghici cine i-a dat notele

- Alienor
- Junior Member
nocturno, normal ca se pune si pseudonimu'! ca sa nu stiti daca e vorba despre gabitzu, gabyzzu, gabizzu, gabitzzu sau gabuba
e simplu: de-i doi pe linie, e aiu; de-i trei pe linie , e nbm si tot asa

Alienor scrie: concurentul ramas avand intre altele si sarcina de a ghici cine i-a dat notele
e simplu: de-i doi pe linie, e aiu; de-i trei pe linie , e nbm si tot asa

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
trebuie sa imi mai trimita notele aphex (evident, nu?), Daimon si nbm.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
eyewitness - Mesaje: 19220
io m-as speria mai mult de balada cecule
cecule, matale la jurnalu de calatorie o sa ai probleme, ca ploiejtiu il vizitezi intre doo franari cand vii dinspre bucale
nu jtiu ce-o sa scrii matale pentru 5 zile 

cecule, matale la jurnalu de calatorie o sa ai probleme, ca ploiejtiu il vizitezi intre doo franari cand vii dinspre bucale

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
aiule, reformuleaza un pic aciulea:
initial am inteles ca microfonu se defecteaza. si ma gindeam ca reporterul ar trebui sa mimeze crima
testati microfonul in fata camerei care chiar in momentul intrarii in direct se defecteaza
initial am inteles ca microfonu se defecteaza. si ma gindeam ca reporterul ar trebui sa mimeze crima

-
buna buna
io mai am voie sa particip sau numai cei dintai s-au calificat la faza 2? daca nu, pot sa bag eventualele mele aberatii liteRARE la threadu de dinafara concursului?
io mai am voie sa particip sau numai cei dintai s-au calificat la faza 2? daca nu, pot sa bag eventualele mele aberatii liteRARE la threadu de dinafara concursului?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
enbiemule iejti carcotash bre, se inteleje de minune 

-
necko te asteptam cu drag in concurs ca mai vrem si noi juratii sa citim cateceva ca lumea, nu eternele tanpenii paiaciste 

-
Înapoi la Concursuri creatii literare