)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
adevarul este ca e o mare realizare sa te duci la mare ca sa stai pe forum.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Pai hai sa-tz iegzplic. Io tre' sa bag anumite poze pe acest minunat calculator ca sa pot face poze incontinuare pentru ca si deoarece nu mai ie memorie. + ca prietena care ie cu mine ie in baie si io n-am ce sa fac vreo 10 minute. + ca azi dimineat(z)a a plecat s'anume prietenu' deci...
deci va vizitez pe voi.
ai ceva de comentat??
deci va vizitez pe voi.
ai ceva de comentat??
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
uaild rouz ... laptopu tau nu e pe baterie solara nu? ca ma gandeam ca poate te duci la plaja cu el si se si descarca intr-un final 

-

cutuma© - Mesaje: 3047
tu vrei sa scapi de ea ? 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
-

tuix si cola fac viata mai buna. asa sa stitz!
+ mi-e rau, rautz! prea multa br, prea mult vin + ca cornata nu face bine dimineata combinata cu visinile din visinata...
nasol.
+ mi-e rau, rautz! prea multa br, prea mult vin + ca cornata nu face bine dimineata combinata cu visinile din visinata...

nasol.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
-

vrei sa ajung un optsedat?
Titina Replying to Thread Cum arata userii de pe forum!!
ne pregatim pt o noua portie de chilotei si hainutze roz
iedit: na, ca fu chiar mai rapida decit mine, dar cit fler am avut, domne
Titina Replying to Thread Cum arata userii de pe forum!!
ne pregatim pt o noua portie de chilotei si hainutze roz
iedit: na, ca fu chiar mai rapida decit mine, dar cit fler am avut, domne
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
nbm....tu ? obsedat ??? nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....deloc...si marmota ... 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

la fel ca in bucuresti
... nah ca ti-am stricat placerea 
... nah ca ti-am stricat placerea 
-

te urmareste ca te place 

-

mamaiea 2005. cica trebuea sa fie concert Iris care n-a mai fost (probabi ca s-a intins Minculescu la
).In schinb a fost fete mijto si mai putzin mijto,turijti romani si nordici la tot pasu,bere scunpa la 0,33 si ieftina la 0,5 ,muzica haus si manele,fotbalijti de divizia a( niculescu,mateut,mihaescu,cristea si mansour) si cam atat. a si caldura mare.
).In schinb a fost fete mijto si mai putzin mijto,turijti romani si nordici la tot pasu,bere scunpa la 0,33 si ieftina la 0,5 ,muzica haus si manele,fotbalijti de divizia a( niculescu,mateut,mihaescu,cristea si mansour) si cam atat. a si caldura mare.The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
MiG29 scrie:fotbalijti de divizia a( niculescu,mateut,mihaescu,cristea si mansour)
Migurila™ , da Iovan, Belodedici si Marian Ivan (alti jucatori de diviza a) nu erau si ei? sau sunt inca in recuperare dupa ultima etapa de campionat?

-

piskejule...smart thing u said there 

-