Blue Pisic la 17 ani
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
hey...sorry de intarziere
La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti, frumoasa pisicuta albastra
Sa ne spui si noua cum te simti la 17 ani 

La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti, frumoasa pisicuta albastra

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
scuze pt intarziere...
la multzi ani, pisic!:-: mi-ai purtat noroc ieri! ejti o scumpa!sa te bucuri e viatza si sa dai multa iubire! te pup dulce!
la multzi ani, pisic!:-: mi-ai purtat noroc ieri! ejti o scumpa!sa te bucuri e viatza si sa dai multa iubire! te pup dulce!

"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
La multi ani Ioana, cu intarziere dar asta e... Nu a trecut un an de cand ne`am cunoscut si totusi simt ca a trecut mai mult. Am trecut prin multe impreuna, clipe atat fericite cat si triste, unele mai serioase, altele mai putin. Multumesc ca mi`ai fost aproape in anumite clipe (inca le mai tin minte) si iti urez la multi ani si sa fii fericita si iubita si inconjurata de prieteni
La multi ani blu pisic 

...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
Nu pot decat sa va multzumesc frumos pentru urari(nu numai celor care le'au facut pe acest thread). Multe m'au surprins, intr'un mod fuarte placut. De ziooa mea, printre altele, am primit ceea ce ashteptam de mult timp, shi anume o chitara. Dar acesta nu a fost cel mai frumos cadou. Cel mai frumos cadou, pentru mine, nu l'am dobandit pe tot deodata(ci, "piesa" cu "piesa", ca in puzzleu de care a vorbit tata sburatoru) si nu il voi pierde cu timpul, asha cum se va intampla probabil cu chitara, asha cum vad ca se intampla cu anii..in fine, cel mai frumos cadou, de care mi se aminteshte din ce in ce mai des ca il am, shi la care nu ash renuntza niciodata, sunt prietenii adevaratzi, carora am sa le multzumesc mai mult decat ishi imagineaza..fara ei, nu ash fi aceeashi k@tzy: "va iubesc, bai ashtia!
"

- kahlan
- Junior Member
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii