prostituzie muzicala
74 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
ha ha ha ha ha ha!
Aveti dreptate!Dar parca o corupere si-un playback suna mai bine decat un cantat fals in cor!:(
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Re: ha ha ha ha ha ha!
eh...eu sunt mai anarhista de felul meu....din 2 rele il prefer pe al care e mai "strigator la cer" si mai putin fals.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
eu iimi adusai aminte......
Dar cum e cu bug si loredana?de ce nu am vedea si bug cu blondy?Ar fi''sublim'' de stupid!;P ;P
- Joao
- Junior Member
ceeeee?
Initial trimis de Joao
blondy au concerte mai reusite ca BUG!Aia de la bug si hip-hoperii nostrii in general,au concerte de tot kkt,in care linia melodica este modificat fara rost,cu tipete si toat a lumea cantaa......cel putin asta am vazut eu in 2 ocazii diferite si m-a dezmagit rau rau!
uneori ma gandesc cum poti afirma asha ceva?;P
pt mine nici nu exista termen de comparatie intre ceea ce canta Bug shi ce canta sau mai bine spus incearca sa cante "sexoasele" de la 'Blondy" de la .................ei.......multe shi sa nu le uit pe cele care detin recordul la stupidism."Andre"........ufff!
Bug. is tari pe bune , shi credema ca sunt ff obiectiva. Canta ce trebe ........ shi daca stam bine sa ne gandim asha e.......incet incet am realizat shi eu faptul acesta . Mah , ce mai sunt adevaratzi tipii shi multa lume ii iubeste ..... i iubeste nu pt ca sunt frumosi ...nu pt. ca dau din ... fund shi nu pt ca vb de dragoste de viata frumoasa shi ...faze din astea care de acum au devenit uzuale....ci din contra din cate am ascultat eu ..... au niste versuri ff ....indecente sa spunem asha shi ...., lumea ii iubeste pt ca li se pare ca in sfarsit au pe cineva in care se regasesc complet cineva care spune totul pe fata .in fine is tari shi eu cred ca tuh esti un anti-hip-hop declarat! m-ar bucura sa nu mai fie asha!
:con:
- punkylove
- Junior Member
ai inteles gresit!
eu nu-i suport pe ambii(ambeele formatii).Ceea ce spuneam eu,era despre concerte!
- Joao
- Junior Member
Re: ai inteles gresit!
Initial trimis de Joao
eu nu-i suport pe ambii(ambeele formatii).Ceea ce spuneam eu,era despre concerte!
oky! imi pare bine ca esti echidistant! shi eu sunt la fel! numa ca totushi.........!
stii mam gandit cum ar fi cei de la Bug. in postura de 'pesti" shi fetele de la "Blondy"in postura de "fetitze"! hehehe! avand in vedere ca subiectul se numeste:prostitutzie muzicala!
ar fi comic nuh?!
- punkylove
- Junior Member
Colaborare...
Initial trimis de punkylove
oky! imi pare bine ca esti echidistant! shi eu sunt la fel! numa ca totushi.........!
stii mam gandit cum ar fi cei de la Bug. in postura de 'pesti" shi fetele de la "Blondy"in postura de "fetitze"! hehehe! avand in vedere ca subiectul se numeste:prostitutzie muzicala!
ar fi comic nuh?!
Da cred ca ar merge excelent, le scot sa miorlaie la concerte, shi dupa aceea le duc in duba shi le ^%*$.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Colaborare...
Initial trimis de Aurolacul
Da cred ca ar merge excelent, le scot sa miorlaie la concerte, shi dupa aceea le duc in duba shi le ^%*$.
hehehe! shi ce le-ar face?! lolutz! numa ca dupa asta astea de la blondy nu vor mai avea voce! ehheeh!
dar nu prea am eu nik cu Blondy cat am cu alea de la Andre! doamne ! eu cred ca alea au talent nativ sa fie "fettitze" shi ma gandesc ce le-ar face astia de la Bug!
- punkylove
- Junior Member
lol!
Initial trimis de Joao
lasati-o mai moale cu buguu!Daca ar vrea sa dea si ei niste limbi?
ete nah! ce tuh nu ai face la fel! normal! shi am spus de Bug asha ca erau mai pe aproape dar .......in fine! zimi hsi tuh un tip caruia nu i-ar place sa .........cu cele de la blondy sau cu ...... anyway!
arata bine fetele ! nu ai ce zice !numa ca nitzica minte nu ar strica!:)))))))))
pe pariu ca s-ar culca cu cei de la bug imediat!
- punkylove
- Junior Member
Re: lol!
Initial trimis de punkylove
pe pariu ca s-ar culca cu cei de la bug imediat!
pai normal!!!sa fluture Bugul cateva bancnote prin fata nasucului lor sa vezi ce repede cad in genunchi

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
aici este o conspiratie Bugoasa!
dar nu cred ca ar trebui sa le fluture bancnote!ele ar face-o din placere,cu toata lumea(masculi),nu numai BUGs!
- Joao
- Junior Member
Re: Re: lol!
Initial trimis de Mirela
pai normal!!!sa fluture Bugul cateva bancnote prin fata nasucului lor sa vezi ce repede cad in genunchi![]()
hihihihi!:D
cateodata ma gandesc cum or fi prietenele celor de la bug? oare is capabili sa iubeasca?asta ashe ......ca la misto! pe bune ca is tare curioasa! n-ar fi cine stie ce surpriza sa aflam ca au iubite ca cele de la blondy sau andre.......sau .....altele!

- punkylove
- Junior Member
Re: hahahaha!
mi se pare si corect sa-ti tii viata privata secreta...
dar hai ca ne-am legat numai de BUG si de Blondy si mai merita si altii atentie ;j
dar hai ca ne-am legat numai de BUG si de Blondy si mai merita si altii atentie ;j
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Prietenele alora...
Mai, io cred ca imaginea asta BUG care zice de multe gagici, shi fult sex, este cam exaggerata. Oricum, toti baietii ar vrea asta, shi ei fac versurile astea in special pentru baietii aia care ar vrea toate chestiile astea faine, dar noi nu ne-am gandit, ca poate ei nu sunt neaparat asha.
-
ca sa vezi!
Initial trimis de Joao
eu sunt sigur ca asa e!dar nu am cum sa dovedesc,deci zi cdoar ca nu-s asa de ciumegi pe cat par,ba chiar mai jalnic decat cred majoritatea!
ei ...krek stii tuh ca asha sunt ei! pe bune ca eu ii vad ca pe niste tipi normali in ceea ce priveste viata lor privata shi cred ca iubesc shi ei .....shi sunt iubiti! hihi!
nu crezi? ca doar no-r fi niste ..........
shi avea dreptate mirela ce tot atata blondy shi bug.......hai sa vb shi despre........... celelalte ....tarfe ale muzici romanesti!
- punkylove
- Junior Member
Re: ca sa vezi!
apai...hai atunci sa trecem in revista celelalte shtoarfe si ceilalti gigolo...Normal ca in capul listei stau andrelele uyrmate indeaproape de Angels(minunile de 2 hituri de care mai apoi nu s-a mai auzit nimic),de diavolite si de Sexxy care numai sexxy nu sunt...
iar la categoria masculina...ei i-as improsca cu noroi pe miorlaitii de la Gaz pe Foc,si pe Body&Soul...care au trupu'dar nu si voce...imi aduc asadar aminte de "s-a spart conducta cu fete" vai de...capul nostru,ce poluare fonica!!
masinute de masinute,o barcuta,2 colo(ca e mare si e soare),fete scoase la produs-calare pe tot ce se poate...etc etc.
bineinteles...ce spun eu is lucruri vechi si de mult trecute,sunt alte horrori si alte prospaturi nowadays.da,daca io nu am parte,nu pot comenta.asa ca sa o faca cei ce sunt la fata locului!predau legatura...
iar la categoria masculina...ei i-as improsca cu noroi pe miorlaitii de la Gaz pe Foc,si pe Body&Soul...care au trupu'dar nu si voce...imi aduc asadar aminte de "s-a spart conducta cu fete" vai de...capul nostru,ce poluare fonica!!
masinute de masinute,o barcuta,2 colo(ca e mare si e soare),fete scoase la produs-calare pe tot ce se poate...etc etc.
bineinteles...ce spun eu is lucruri vechi si de mult trecute,sunt alte horrori si alte prospaturi nowadays.da,daca io nu am parte,nu pot comenta.asa ca sa o faca cei ce sunt la fata locului!predau legatura...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Chic, Chic...
Bei, formatia asta de fete care au shi pozat in Plaiboi, mi se pare destul dedestrabalata. Tipele arata destul de bine, dar, ce videoclip am vazut ultima data de la ele. Nu videoclip de muzica, era unu demn de difuzat pe RTL 2 pe la ora 12 noaptea. Biciuri, piele, shi dansuri provocatoare = curve in muzica romaneasca fac videouri in continuare.
-
alte shteoarfe!
tre amintit aici si domnul problema!
Care aduce 5 fete in videoclip,copiii freca instrumentul la zarirea lor si el crede ca face muzica! si chiar face...pfffffffffffff!
Care aduce 5 fete in videoclip,copiii freca instrumentul la zarirea lor si el crede ca face muzica! si chiar face...pfffffffffffff!
- Joao
- Junior Member
Re: alte shteoarfe!
nea'problema e cumva ala cu "beau,beau mi-am inselat shtoarfa care are pe unu' in dulap si zice ups"??
mda,sa amintesc doar prestatia tipei din piscina si iar m-apuca...
mai ales ca am vazut acest videoclip pt.prima data...in mijloc de iarna...in Ajunul Craciunului...cand ma asteptam sa gasesc si eu ujn colind,ceva la teveu...
ah,ca tot mi-am adus aminte...si "colindele" iesite iarna trecuta aveau un mare iz de prostitutie...daca ma gendesc ce de "craciunitze" s-au misunat pe la teveu,care mai de care mai dezgolita ca mi s-a facut mila si eram gata sa le donez o paturica sa nu degere saracutele...
mda,sa amintesc doar prestatia tipei din piscina si iar m-apuca...
mai ales ca am vazut acest videoclip pt.prima data...in mijloc de iarna...in Ajunul Craciunului...cand ma asteptam sa gasesc si eu ujn colind,ceva la teveu...
ah,ca tot mi-am adus aminte...si "colindele" iesite iarna trecuta aveau un mare iz de prostitutie...daca ma gendesc ce de "craciunitze" s-au misunat pe la teveu,care mai de care mai dezgolita ca mi s-a facut mila si eram gata sa le donez o paturica sa nu degere saracutele...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
mwahahahaha
ala e ,de zice de 7 la patrat si arata 4 degete!
- Joao
- Junior Member
acum 2 ani la un concert din galati au cantat si mega, super, giga, extra, trupa ROMANIA. in timpul recitalului dat fiind fapul ca erau zilele galatiului, un sobor de preoti a urcat pe scena le-au luat microfoanele de la gura si au inceput sa-si tina predica. faza de efect a fost ca inginerul de sunet nu sa prins ca pe scena nu mai canta ramania si a lasat banda sa-si continue treaba. s-au facut romania de un super handel. si ca tortul sa aiba cireasea lui, preotii iau pusa sa cante cel mai mare hit romanesc (LA MULTI ANI). credeti-ma ca nu am mai ascultat niciodata pana atunci niste grohaieli mai jalnice. mai bine imbracau 4 porci cu toalele lor, ca ar fi cantat, scuze am vrut sa zic grohait mult mai bine decat ei.
K-gula. :j

K-gula. :j
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
uahahahahah!!!as fi vrut sa fiu acolo!!
daca s-ar face chestia asta mai des si intentionat...ce repede le-ar trece unor trupe gustul de playback...
daca s-ar face chestia asta mai des si intentionat...ce repede le-ar trece unor trupe gustul de playback...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Ba nu...
Ar folosi asta ca un mic pretext, de a le face reclama. "Animal X in concert Luni seara, ce-ati facut bei cu playback-ul?" sau "Animal X invata o noua technica de playback".
"Se pare ca e la moda, shi 3SE vor sa o repete."
"Se pare ca e la moda, shi 3SE vor sa o repete."
-
mwahahahaha
marfa de faza!
inginer de sunet super de treaba! Avem nevoie de mai multi ca el ca sa-i faca de kkt pe fraieri!
hahahahahahaha:p
inginer de sunet super de treaba! Avem nevoie de mai multi ca el ca sa-i faca de kkt pe fraieri!
hahahahahahaha:p
- Joao
- Junior Member
hihihiihi!
apoi sa stiti voi ca lumea fara tarfe nu mere! shi cum la noi tre sa mearga bine uite ca avem shi zeci de mii de tarfe ...shi cum se spune totushi: " cele mai multe tarfe nu-s femei"!
prin urmare daca fetitze avem cu droaia apoi shi "masculii"is la putere ! astfel cei de la "non stop" cred ca primeaza ! pe bune! au niste versuri de numa numa! shi apoi "fotomodelele"de la body&soul shi sa nu il uitam doamnelor shi domnilor shi scumpe domnisoare pe stimabilul :"marcel pavel"care cu vocea lui de tenor care nu shi-a baut portzia de oua crude de dimineatza ne "incanta "auzul cu toate aberatiile care de asemenea nu mai au nici o noima! am sa mai revin cu alte shi alte nume ......!
a..........!tocmai mi i-am amintit pe cei care "canta" melodia aia cu "sunt urat....lallala" dar la naiba cum le zice???? abia astept sa vb despre ei! ce mai ?! cei mai"prostituatzi"dintre totzi!
prin urmare daca fetitze avem cu droaia apoi shi "masculii"is la putere ! astfel cei de la "non stop" cred ca primeaza ! pe bune! au niste versuri de numa numa! shi apoi "fotomodelele"de la body&soul shi sa nu il uitam doamnelor shi domnilor shi scumpe domnisoare pe stimabilul :"marcel pavel"care cu vocea lui de tenor care nu shi-a baut portzia de oua crude de dimineatza ne "incanta "auzul cu toate aberatiile care de asemenea nu mai au nici o noima! am sa mai revin cu alte shi alte nume ......!
a..........!tocmai mi i-am amintit pe cei care "canta" melodia aia cu "sunt urat....lallala" dar la naiba cum le zice???? abia astept sa vb despre ei! ce mai ?! cei mai"prostituatzi"dintre totzi!
- punkylove
- Junior Member
74 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii