Rock Fest Pretutindeni

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Rock Fest Pretutindeni

Mesajde YOZ » Lun Dec 30, 2002 1:45 pm

HAI SA VISAM PUTIN SI SA NE IMAGINAM CA IN FIECARE VARA SE PETRECE CEVA IN LEGATURA CU MUZICA ROCK. DESI TOTI CANTARETII FIGURANTI SI HOMOSEXUALI ,TOATE TRUPELE DE DECOR DIN ROMANIA APAR MEREU IN PUBLIC CU O FATA ZAMBITOARE PENTRU A MAI ENTUZIASMA PUBLICUL FAN DE MANELE, DANCE SI ALTE GUNOAIE PE CAND TRUPE CA PHONIX CARE SUNT IN ACTIVITATE DE 40 DE ANI SE CHINUIESC PE LA MINISTER SI NU NUMAI IN CAUTARE DE SPONSORI. DACA INAINTE DE REVOLUTIE TRUPE CA ACEASTA ERAU CENZURATE SI INTERZISE ,DUPA REVOLUTIE LIBERTATEA DIN MUZICA A FOST PREA MARE DIND NASTERE TUTUROR NASPETELOR DE PE PIATA MUZICALA .DECI E VARA SI IN CENTRUL ORASELOR CA TIMISOARA ,CLUJ, BUCURESTI, CONSTANTA SI IASI SE MONTEAZA SCENE IMENSE PLINE DE EFECTE SPECIALE . DE CE ? PT CA VOR CANTA (CAT MAI MULT) DOAR TRUPE ROCK. DINTRE CELE MAI BUNE SI NU CA HOLOGRAF, PROCONSUL ,BERE GRATIS ETC.AR FI CEVA SUPER SA SE INTAMPLE ASA DAR E MULT PREA MULT SI PREA GREU DE INDEPLINIT AICI IN ROMANIA UNDE NECUNOASTEREA SE
SUPRAPUNE PESTE EXPERIENTA ,CUNOASTERE SI PROFESIONALISM. ASA CA IERTAT-IM VISAREA SI TREZITI-MA!
YOZ
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Dec 30, 2002 5:18 pm

visuri ,taica,visuri!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde VyerG » Lun Dec 30, 2002 9:53 pm

frate ,da cata lume se aduna in juma' de ora la asha ceva?
...pe invers | srevni ep...
VyerG
Junior Member

Ai dreptate....

Mesajde Dacian » Mie Iun 22, 2005 2:37 am

Dar hai sa va zic pe scurt cum sta treaba cu muzica la noi : 1/ Scenele mari se monteaza pentru trupe " mari " arareori vin trupe cu adevarat bune si care au ceva de transmis * nota ( Phoenix - Iris - Cargo - etc )
2/ din asa ceva se fac bussinesuri :(
3/ Din pakate nu se promoveaza trupe tinere ... motiv ? simplu va dau 2 raspunsuri ce le veti auzi de la orice casa de discuri : nu sinteti comerciali deci nu aduceti banii care se doresc in timp scurt 2* exista deja trupe grele care fac viata grea trupelor ce ar merita sa se lanseze ... de ce ? trupele ce cauta lansare strica piata :( ori si bune cinta live si nu cer mii de euro , ori fac de rusine trupe precum VOLTAJ care urla sus si tare ca ei cinta live , cind defapt nu o fac de mai bine de 3 ani :(
Mai multe amanunte....... In episodul Urmator :)
Dacian
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 22, 2005 8:12 am

frate da. dacian are dreptate, ne zice el pe scurt, ashea ie. cum ie fo trupa mai mare CA CArgo, iris si fionics? ciuciu. se monteaza bre scene mari numa pentru trupe mari, io odata am vazut o scena mare pe care canta underground, ce o fi ala.

p'orma doi, cum pushca mea bre sa se faca biznisuri, noo, ie unii la stageexpert si fionics si care or mai fi, da, ie o armata mare de gugushtiuci care munceste moca bre, uite asa de pasiune monteaza scene.

si nu in ultimu rand avetz grija la stricatzii aia care cauta lansare si strica peatza (acu sper sa nu ajunga si la salajean armstrongii astia ca duamne fereste de unde mai iau eo dovlecei si spanac sa se tzie aiu sanatos)

si eo astept continuarea cu sufletu la gura, probabil in 2008 ca subectu asta ie din 2002. (gugle sa traiasca, gugle sa traiasca, laaa muuuuultz aaaani!)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Dacian » Mie Iun 22, 2005 1:26 pm

La smecherie mai DANONE vad ca esti bun cu note de brio .... Cite scene ai instalat mai baietzica ??!? hai sa-ti zic eu cam pe cit muncesti la montat scene .... anu trecut cistigam dupa 12 ore de munca cu SOUND ALBITER * si va urma sa faci misto si de acesti numa pentru simplu fapt ca nu ai cunostiintze de asa ceva* ca sunetist luam 1.5 mil cei care carau si montau luau max 750 de mii
De alde ca tine mi-s satul mai DANONE mai tempereaza umpik smecheria din cap si respecta ceva ce capshorul tau in veci nu va intzelege : Muzica Phoenix nr* nu cum ai scris tu in bataie de joc ....
Da in fine ca tine prea multi am cunoscut , si nu as fi asa mirat de te-as cunoaste in RL sa nu ai cumva 7 culori in cap 15 cercei si numa Dume in cap .... nr* corectie * Figuri de dupa blocuri da transpuse in refulare de wc pe site
La mai mare frate DANONE PS: Cind mai faceti reduceri de pretz la prostie ?? ca da-ti pe afara
SCUZE acelora care regasec in descrierea mea pentru FRATELE DANONE artefacte si podoabe ce le poarta....
Danone dute tata la lucru ... invata ce inseamna 5 lei apoi mai vb dupa ce rupi strungu in 2-oua ca sa mai vii cu alte figurine de ceara pe aici
Dacian
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 22, 2005 2:23 pm

muzica feonics numaru steluta? nu cum am zis eu ce? de unde va elibereaza bre, va da afara din regie, munciti cat sa va luati un set de doina si cand se rupe lantu la pedala strigati dupa strungar?

draga "sunetistule" scoala scenei este vizibila cu retina libera, nu trebuia sa faci scurta la mana doamne fereste ca nu oi fi fost tocmai tu la motorfest si de agitatie ai dat chitara care falsa pe fatza lu covaci? tz tz tz ...

bre nu mai am loc nici la crajma din colt de sunetisti bre, mai ceva ca ciupercile dupa ploaie, mufeaza unu doo cabluri si gata are diploma de sunetist magna cum laude si cand pica PA-ul la megadeth arata cu dejtu: americanii e de vina, noi suntem perfectzi. luai mult un milion jumate, medicatia cred ca a fost mai scumpa ca nu ti-a folosit.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

eu montez scene.

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Iun 22, 2005 3:33 pm

montez scene. sunt scenotehnician.
vad ca vorbesti la trecut, anul trecut dupa 12 ore?! de munca luai 1.5... acum cat iei? esti cumva proprietarul firmei??? sau ti-au dat la un concert, iar dupa ti-au dat cu sutu? sau asta e salariul tau pe o luna???
am montat o scena 12/10/8 pentru un fest de underground, nu ptr cei care ziceai tu, daca voi nu faceti astea, si tu nu stii de ele, mai bine taci.
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii