buna sa va fie inima dragii mei, aidi bre aiule nu mai dramatiza ca nu veneam fara iel fie si ca sculam tuata melitzia si politzia

si casa rezumam:
aseara s-a hotarat in plen ca in urma ecsceselor de tofelu intamplate mai de mult sau mai recent trebuie sa ne gandim ca sanatatea ie mai buna decat toate si sa facem ceva in scopul salvarii vietzii si sufletelor.
asa ca dupa ce mi-am indeplinit megadatoriile de megacetatean am facut o reuniune in care activitatile sanatoase s-au impletit cu cele spirituale. in palpaitul focului sfant, udati de suvoaiele divine (umpic acide) si in muzica harului inalt de pe vh1 clasic, am luat in tacere o cina pentru curatarea celor interne. pe focul sacru s-au copt pentru a fi mistuite diverse legume in fata carora orice vegetarian ar exclama: "wow! this is really healthy!!!", totul culminand cu preferata aiului fara de care nu mai poate: dovlecei umpluti cu orez si spanac.
pentru ca mens sana in corpore sano, ne-am preocupat si de conditia fizica, lucrand in special indicele si policele care se alungeau in urma arshicelor in miscari regulate.
cum dupa cateva ore de exercitzii la degete si mistuirea legumelor in detrimentul celor care zbiara "nici o masa fara carne", in zgomot de suc proaspat si rece de graminacee, s-a facut alegerea valorilor si, desi la distanta mica fata de locul doi cel mai mushchiulos a castigat jocul de arsice fiind felicitat de coparticipantii neinvidiosi care si-au promis sa incerce performanta nemaivazuta de a castiga la diferentza de un punct (~p~p nu m-am putut aptzine

~p)
seara "mens sana in corpore mentosana" s-a incheiat cu un shprint vioi conpletat de abdomene si tractiuni in strigatele galeriei: "raducu! raducu! sa-mi bag pla l-am pierdut"
guzmornin