)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
care bre ala micu'?
de fapt, daca-i mic... numa' conteaza!! :p (unde-i michimausu care scoate limba??)
de fapt, daca-i mic... numa' conteaza!! :p (unde-i michimausu care scoate limba??)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
ELF, elfi, s.m. (In mitologia popoarelor germanice) Fiinţă supranaturală imaginată ca un pitic, binevoitor sau răuvoitor, care simbolizează forţele naturii (apa, focul, pămantul etc.). – Din fr. elfe, germ. Elf.
btw. Lúthien Alcarin
sau: Alcarin. Lúthien Alcarin 
btw. Lúthien Alcarin
sau: Alcarin. Lúthien Alcarin 
............................
- sin ella
da, da si o sa mai fim. muuuuulte, multe ca sa nu mai fi tu singura, da?! uite, o sa o pun si titinica sa isi schimbe numele in luthien si triniti si pe oricine intra acum pe fc o sa pun sa-si schimbe numele in luthien... 

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
-

Daimon - Mesaje: 5074
Love2Fly scrie: eh.....ai fost cuminte in ultimele saptamani sa-ti zic cum se formeaza?
Eo? Cu minte? Intotdeauna
(vezi bre ca stiu si eo?)indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
in legatura cu ultimele 2 posturi de pe subiectul cu YM : cine n-are frate....sa-si cumpere 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
In legatura cu postul de mai sus: Nu dati banii degeaba!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-

Sydney - Junior Member
Deci sa-mi bag picioarele in ea de ploaie ca m-a disperat. Ploaia asta nu trebuia sa cada in luna mai domne'? ce atata ploaie? bucurestiul e cumva londra si nu stiam? puii mei....iar m-a plouat intr-o veselie in seara asta. Asha ceva nu se mai poate! Cre'ca o sa racesc grav avand in vedere ca am stranutat de 12 ori in ultima ora
Vreau in Turcia, la marginea piscinei cu 40 de grade + , berea Efes RECE, palmieri in jur, Mediterana la 100 de m de piscina si Jasmine langa mine! Oare cer prea mult?
Ma rog, cre'ca da. Ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte!
Vreau in Turcia, la marginea piscinei cu 40 de grade + , berea Efes RECE, palmieri in jur, Mediterana la 100 de m de piscina si Jasmine langa mine! Oare cer prea mult?
Ma rog, cre'ca da. Ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte!

-

Love2Fly - Junior Member
Love2 scrie:vreau in Turcia, la marginea piscinei cu 40 de grade + , berea Efes RECE, palmieri in jur, Mediterana la 100 de m de piscina si Jasmine langa mine!
si boorsuky ?

Love2 scrie:Ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte!
cumparat de la bazarul din Konakly, nu ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

pen'ca m'a enervat o lutza sunt fuuarte tentat sa ma apuc de un pseudo jurnal.
dar cred ca mai bine ma intorc la nenea Wilde
si las deschiderea noului topic de senzatie pt o alta zi:D
peseu. lucescu asta chiar castiga 3 mil juma de coco pe an? ireal!
dar cred ca mai bine ma intorc la nenea Wilde
si las deschiderea noului topic de senzatie pt o alta zi:Dpeseu. lucescu asta chiar castiga 3 mil juma de coco pe an? ireal!
-

Daimon - Mesaje: 5074
Vreau in Turcia
ento, e cam saturata piata in turcia
cica cipru ofera conditii mai bune

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Love2Fly scrie:Vreau in Turcia, la marginea piscinei cu 40 de grade + , berea Efes RECE, palmieri in jur, Mediterana la 100 de m de piscina
iti trimit ceva grade d-aci? pentru mine-i prea cald, 33 e deja mult, daca ai lua vreo 10 ar fi numa bine!
eu imi bag picioarele in ea caldura

Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
eye-ule....te-ai trezit sa te uiti la meci ? ca vad ca la 2 dimienatza...discutai cu prietenul tau..."ento" 

-