CONCURS de genialitati
prin slobozia nu opresc accelerate....pt. ca nu trec 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
alexandria
si rapidu de galati pe unde trece geografule?
si rapidu de galati pe unde trece geografule?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
si la alexandria este la fel, eye-ule. este nod secundar care vine din Rosiori !
so....v-am explicat...sunt unele orase, resedintza de judetz...care sunt aflate pe linii ferate secundare...astfel ca pe acolo trec doar personale !
dar...exista un oras resedintza....pe unde trec accelerate si rapiduri...dar nu opresc
hai..ca nu e chiar asa de greu !
cu totii am auzit de el....
ps : older...in Sf. Gheo...opresc si rapiduri....dar accelerate ?
si prin Botosani trec rapiduri. e gara f. importanta !
ps 2 : eye-ule..rapidu de galati nu trece prin slobozia
Slobozia e linie secundara
so....v-am explicat...sunt unele orase, resedintza de judetz...care sunt aflate pe linii ferate secundare...astfel ca pe acolo trec doar personale !
dar...exista un oras resedintza....pe unde trec accelerate si rapiduri...dar nu opresc

hai..ca nu e chiar asa de greu !
cu totii am auzit de el....
ps : older...in Sf. Gheo...opresc si rapiduri....dar accelerate ?

si prin Botosani trec rapiduri. e gara f. importanta !
ps 2 : eye-ule..rapidu de galati nu trece prin slobozia

Slobozia e linie secundara

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
eye-ule..rapidu de galati nu trece prin slobozia
vezi rapidu 992 pe unde trece
targoviste
-
in pitesti opresc accelerate. am venit eu de la Sibiu cu acceleratu pe valea oltului...si a oprit in Pitesti.
prin Targoviste nu trec accelerate.
va dau raspunsu....si mai pun eu o intrebare ?
prin Targoviste nu trec accelerate.
va dau raspunsu....si mai pun eu o intrebare ?
-
raspuns : Buftea, judet Ilfov
-
miraculosule, cine a facut mijto de tine si ti-a zis ca buftea este centrul administrativ si resedinta de judet a judetului ilfov?
-
pai nu e ? e alt oras mai important in Ilfov ?
daca nu e...imi cer scuze
daca nu e...imi cer scuze

-
revin cu o noua intrebare....
San Antonio Spurs tocmai au cucerit titlul NBA. Pentru un jucator de la ei...este cel de-al 6-lea titlu de campion. (are 6 titluri in 12 sezoane cu 3 echipe diferite)
Despre ce jucator este vorba ?
San Antonio Spurs tocmai au cucerit titlul NBA. Pentru un jucator de la ei...este cel de-al 6-lea titlu de campion. (are 6 titluri in 12 sezoane cu 3 echipe diferite)
-
pai nu e ? e alt oras mai important in Ilfov ?
pai nu ie. centrul administrativ si resedinta judetului ilfov se afla pe teritoriul municipiului bucuresti. deci intrebarea ta nu este valabila.
in plus acceleratele spre galati TREC prin slobozia si nu opresc.
in consecintza , inainte de a pune o intrebare te-as ruga sa te documentezi
multumesc
-
repet intrebarea :
-
corectomundo !
weed13 are cuvantul !
weed13 are cuvantul !
-
scuzatz.
deci munitia armelor cu teava lisa are doo componente in plus fata de armele cu teava ghintuita. care sunt cele doua componente?
deci munitia armelor cu teava lisa are doo componente in plus fata de armele cu teava ghintuita. care sunt cele doua componente?
-
weed13 - Mesaje: 1868
apoi io va rog sa ma scuzatz iar, ca nu eram atent. nush cei cu mine.
raspunsu: deci alea doo componente ie bura, care desparte pulberea de alice si rondela care impiedica iesirea proiectilelor din cartus.
intrebarea, din partea mea, poa sa o puna primu venit, si imi cer inca o data scuze pt intarziere si pt neatentie.
raspunsu: deci alea doo componente ie bura, care desparte pulberea de alice si rondela care impiedica iesirea proiectilelor din cartus.
intrebarea, din partea mea, poa sa o puna primu venit, si imi cer inca o data scuze pt intarziere si pt neatentie.
-
weed13 - Mesaje: 1868
Cu de la mine putere, pun io urmatoarea intrebare ca e pacat sa stea concursu atata amar de timp!
Deci, care va sa zica intrebare:
In octombrie 1908, a fost scoasa spre vanzare celebrul Model T, masinutza anilor de pe atunci.
Cine l-a produs shi cum se mai numea el (modelul)?
Deci, care va sa zica intrebare:
In octombrie 1908, a fost scoasa spre vanzare celebrul Model T, masinutza anilor de pe atunci.
Cine l-a produs shi cum se mai numea el (modelul)?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
ma facusi sa iau lincu iarash
Dupa emiterea unor acte normative pregatitoare, taxa pe valoarea adaugata a fost introdusa in Romania prin Ordonanta de Guvern nr. 3/1992, aprobata prin legea nr. 130 din 19 decembrie 1992, cu data de aplicare 1 ianuarie 1993. Ulterior, introducerea taxei pe valoarea adaugata a fost amanata pentru 1 iulie 1993, pe parcurs Ministerul Finantelor elaborand norme metodologice cu privire la sfera ei de aplicare, la regulile de impozitare, operatiunile impozabile, baza de calcul, platitorii, obligatiile si drepturile acestora
ia vez, mai caut?
ca vreau sio sa pun o intrebare :p
Dupa emiterea unor acte normative pregatitoare, taxa pe valoarea adaugata a fost introdusa in Romania prin Ordonanta de Guvern nr. 3/1992, aprobata prin legea nr. 130 din 19 decembrie 1992, cu data de aplicare 1 ianuarie 1993. Ulterior, introducerea taxei pe valoarea adaugata a fost amanata pentru 1 iulie 1993, pe parcurs Ministerul Finantelor elaborand norme metodologice cu privire la sfera ei de aplicare, la regulile de impozitare, operatiunile impozabile, baza de calcul, platitorii, obligatiile si drepturile acestora
ia vez, mai caut?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Pentru ca, la o biblica exorcizare, Isus a bagat niste draci intr-o turma de porci ?
Alta varianta (nu cred ca are legatura cu legendele) auzita ar fi ca porcul nu transpira (vezi doamne ca nu elimina toxinele), ori ca e spurcat ca mananca toate alea.
Si ar mai fi si povestea (tot fara legatura cu ce ai cerut tu) cu "regulamentul" din biblie (nu rumega, nu are copita despicata, etc).
Nu te-nduri de un hint, ceva?
Alta varianta (nu cred ca are legatura cu legendele) auzita ar fi ca porcul nu transpira (vezi doamne ca nu elimina toxinele), ori ca e spurcat ca mananca toate alea.
Si ar mai fi si povestea (tot fara legatura cu ce ai cerut tu) cu "regulamentul" din biblie (nu rumega, nu are copita despicata, etc).
Nu te-nduri de un hint, ceva?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir