Muzica din reclame
Moderator: Shaki
mtv styllisimo
nu stie nimeni cum se numeste melodia... fundalul muzical.. din reclama de la styllisimo? spuneti-mi pliiiiz!
-
TaduKhipa - Junior Member
Toyota Avensis
jaz scrie:stiu ca e mai veche reclama...si....ca a mai fost postata intrebarea (dar FARA raspuns)..dar nu stie chiar nimeni nimic de melodia din reclama lu' Toyota Avensis...
daca urmaresti situl asta, ai aici raspunsul:
TOYOTA AVENSIS este un fragment aflat pe la mijlocul piesei urmatoare
Liona Boyd - Vivaldi - Largo
incepand de la minutul 2 si 10 sec.
- oalgvi17
- Junior Member
discovery chanel
apare des pe discovery. este promo la history nights. his history, her history, their history, HISTORY. piesa este veche si foarte cunoscuta. stie careva cum se cheama si cine o canta?
- oalgvi17
- Junior Member
acu sa ma iertatzi daca s'o mai intrebat ce o sa intreb shi eu, dar ma paraseste rabdarea shi mai am nevoie de ea pentru alte chestii...
in primu shi in primu rand din reclama de la "boss soul" (hugo boss) care melodie este dementiala numai ca nu am idee cine ar putea sa o cante...
shi in al doilea rand de la adidas - the world's first smart shoe or smth care melodie cica ar fi cantata de vocala de la yeah yeah yeahs shi ii cred pe cuvant pentru ca seamana a vocea ei...incepe cu ceva gen "whenever i wake up", personal nu am vazut reclama decat o data, pe mtv-u' de la nemtzi...
...eniuan?... :-?
in primu shi in primu rand din reclama de la "boss soul" (hugo boss) care melodie este dementiala numai ca nu am idee cine ar putea sa o cante...
shi in al doilea rand de la adidas - the world's first smart shoe or smth care melodie cica ar fi cantata de vocala de la yeah yeah yeahs shi ii cred pe cuvant pentru ca seamana a vocea ei...incepe cu ceva gen "whenever i wake up", personal nu am vazut reclama decat o data, pe mtv-u' de la nemtzi...
...eniuan?... :-?
It's A Strange World
-
Blue Velvet - Junior Member
stie cineva cum se numeste melodia de la noua reclama ELITE, cea cu cei doi cu masina... frunzele uscate... si la sfarsit camera plina cu lumanari. se termina cam asa: "My love is here for you..."
Please don't let me be misunderstood...
I'm just a soul whose intentions are good.
-
fallen_angel - Junior Member
am gasit melodia de la adidas, o canta Karen O indeed, am shi facut rost de ea, problema ar fi ca este ripuita din reclama => se aude ca dracu.. deci acuma rugamintea mea ar fi: daca o are cineva din intamplare, se numeste "whenever i wake up", please help...
It's A Strange World
-
Blue Velvet - Junior Member
daca tot s-a schimbat muzica de fundal a FC din house in connex 3G
, as vrea sa va intreb daca are careva melodia din reclama si mi-o poate trimite pe mail?
so, melodia este Joe Dolce - Shut up you face (sau Shaddup)

so, melodia este Joe Dolce - Shut up you face (sau Shaddup)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Poiana Senzatii
Cum se numeste melodia din noua reclama la Poiana Senzatii ? Multumesc anticipat 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
damn..nu prea jtiu sau am ceea ce voi cautati..in schimb poate stitzi voi mei..melodia de la reclama cu pepsi..cu jucatorii de fotbal si cu surferii aia..cand lovesc cu mingea bla bla..imi place suuuper mult mel...anyone??
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
D€CR€T scrie:Reclama Ford pt Champions League. Name anyone? Pls.
hellloooooooo....has anyone seen this?
-
ciocolata poiana
pt fanii ciocolatii poiana:
daca vrea cineva piesa de la poiana, aia in care se invarte crema, asadar reclama mai veche, cautati:
Bond - Libertango. (P.S. este vorba de BOND GIRLS si nu de altceva)
si dac vreti ceva instrumental extra, va recomand
Maksim - Handel's Sarabande (P.S. este vorba de pianistul Maksim Mrvica din Croatia) o sa-mi multumiti pt piesa asta !!
daca vrea cineva piesa de la poiana, aia in care se invarte crema, asadar reclama mai veche, cautati:
Bond - Libertango. (P.S. este vorba de BOND GIRLS si nu de altceva)
si dac vreti ceva instrumental extra, va recomand
Maksim - Handel's Sarabande (P.S. este vorba de pianistul Maksim Mrvica din Croatia) o sa-mi multumiti pt piesa asta !!
- oalgvi17
- Junior Member
Am gasit in sfarsit melodia de la noua reclama Elite. O canta Pit Hupperten feat. Nikki McCoy - Hello In Me. Am vazut ca mai era cineva interesat.
Me so happy!!!
Me so happy!!!

Please don't let me be misunderstood...
-
fallen_angel - Junior Member
reclama mentos cu oile demente ;)
DA! stiu si ..am melodia!!!!
habar nu am daca a mai intrebat careva pe forumul asta dar stiu ca eu una am cautat-o ceva vreme.. so oile alea 'bolonde' pe masinile de tuns iarba is asa salbatice din cauza mentosului sau a melodiei? :con:
clinic (formatia adica) - dp (numele melodiei adica)!
enjoy
(ps daca o vreti ..'cershitzi-mi-o'
melodia adica! )
habar nu am daca a mai intrebat careva pe forumul asta dar stiu ca eu una am cautat-o ceva vreme.. so oile alea 'bolonde' pe masinile de tuns iarba is asa salbatice din cauza mentosului sau a melodiei? :con:
clinic (formatia adica) - dp (numele melodiei adica)!
enjoy
(ps daca o vreti ..'cershitzi-mi-o'

-
oalgvi17 scrie:Bond - Libertango. (P.S. este vorba de BOND GIRLS si nu de altceva)
Pentru cei pasionati de acest gen de muzica: originalul "Libertango" este al lui Astor Piazzola, insa a fost preluat si interpretat de diversi altii.
http://www.piazzolla.org/biography/biography-english.html
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
noroc ca am descoperit singur cum se numea piesa de-o cautam..... imi mai pun eu nadejdea-n voi :rolleyes:
daca mai era cineva curios piesa se num Dario G - Carnaval de Paris
daca mai era cineva curios piesa se num Dario G - Carnaval de Paris
-
L@v!n!@ scrie:Hello! Vreau sa stiu ce melodie e in reclama aia de pe MTV ...la blugi...cu o fata si un tip , si afara ploua etc. si in reclama la Nescafe Brasero ceva cu ''...the wedding day is over...''. :rolleyes:
melodia din reclama la bluJi (daca la cea lee cooper te referi) e keane - somewhere only we know.
cealalta.. dunno.
-