Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Hey...le urez un sincer "NB" la toti forumistii online/offline...si pt cei care au probleme & stuff...sa incerce sa le uite si sa se culce linistiti...in caz ca sunt din astia cu probleme 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
-
Daimon - Mesaje: 5074
de 3x femeie
...pardon 3x noapte buna...e de la bautura ... vede de 3 ori
hai ca ma culc si eu
,....nb all

hai ca ma culc si eu

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
ai ca am ras destul
noapte buna
noapte buna
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
noapte buna
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Noapte buna la toti care ma apreciaza.
Noapte...buna la toti care nu ma pot suferi
Noapte...buna la toti care nu ma pot suferi

-
Nb all...I'm tired...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma