DE UNDE dracu APAR MELCII??
85 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
DE UNDE dracu APAR MELCII??
..... stateam azi si ma gandeam dupa ploaie, cand am vazut o gramada de melci pe unde calcam, de unde apar chestiile astea? e o intrebare care ma macina, am cautat pe google un raspuns ceva... insa n`am gasit, si m`am gandit sa va`ntreb pe voi, poate stiti si`mi raspundeti si mie:)
you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ah... deci ie chestia aia pe care ai supt-o tu vara trecuta la Ruine? si tu imi ziceai ca sugi o acadea perversule! ptiu... bine ca n-am dat si io o limba... auzi tu, sa pui gura pe acadeaua folosita de melci pentru a se reproduce !!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
macar eu n-am adus-o la rang de arta
Shi picasso....a pictat el ce-a pictat....da' tot s-a oprit...... tu nu

Shi picasso....a pictat el ce-a pictat....da' tot s-a oprit...... tu nu

-
D?CR?T scrie:Shi picasso....a pictat el ce-a pictat....da' tot s-a oprit...... tu nu
"repetitzia ie mama invatzaturii." asha scrie la manualele alternative astea de se studiaza acuma prin licee.
-
nocturna - Mesaje: 8725
bre blondache, ce legatura are picasso asta cu melcii?? io stiam ca picasso iera ala voinic care dadea bip...
love2fly... da! ne vedem pe la 2a in vis.
love2fly... da! ne vedem pe la 2a in vis.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
noct'....mama invaturii o fi...nu neg, dar mai diversifici.... ca nu e singura <optiune> totushi!
auzi blondzilla, blondache esti tu nu eu da? sa fim intelesi. pahi ce-i aici...maine poimaine ne salutam cu ce faci coaie, bine pizda....where is this world co(/u)ming to

auzi blondzilla, blondache esti tu nu eu da? sa fim intelesi. pahi ce-i aici...maine poimaine ne salutam cu ce faci coaie, bine pizda....where is this world co(/u)ming to
-
-
D€CR€T scrie:cu penisul.
Din cate stiu io,tot corpu` melcului ie un singur picior.No penis,soo,cand e vorba de reproducere,melcu isi baga picioru`!!
Cat despre postul de mai sus:

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
D€CR€T scrie:cu penisul.
nu. melcii nu au pula si nici pizda. sunt hermafroditi. adica...de fapt..cred ca au de amandoua...si se fut singuri. e ca un fel de laba, dar mai marfa

cel putin asa ne-a zis noua doamna de zoologie, in clasa a VI a.
si la mine in gradina sunt melci. dar mi-e frica sa pun mana pe ei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da bre, salma are dreptate, is hermafroditi pacatoshii naibii
si nu numai atat, da' tot se "acupleaza" ca cica fac schimb de sperma intre ei ca sa-si fertilizeze reciproc oole
perversi, domle.
dupe care le planteaza in sol, indeed, de unde ies aia mici dupe fro 2-4 saptamani.
Gigiell, mai vrei sa mananci melci?

si nu numai atat, da' tot se "acupleaza" ca cica fac schimb de sperma intre ei ca sa-si fertilizeze reciproc oole

dupe care le planteaza in sol, indeed, de unde ies aia mici dupe fro 2-4 saptamani.
Gigiell, mai vrei sa mananci melci?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
fluffy...dar explica-mi si mie cum sunt hermafroditii astia. au si pula si pizda ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
isteti varza toti
melci apar la patiserie care odata nu mai aveau cornuri si s-au gandit sa faca melci
niica nu stiti
melci apar la patiserie care odata nu mai aveau cornuri si s-au gandit sa faca melci
niica nu stiti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
memetShol scrie:melci apar la patiserie care odata nu mai aveau cornuri si s-au gandit sa faca melci
fluffy* scrie:da bre, salma are dreptate, is hermafroditi pacatoshii naibii
si nu numai atat, da' tot se "acupleaza" ca cica fac schimb de sperma intre ei ca sa-si fertilizeze reciproc ooleperversi, domle.
Si cine mai cumpara??Daca e vorba asa,ori imi iau cornuri,ori rabd!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
flufanelo, numa la coaele melcilor n-ajunsesi pe forum ca in rest l-ai batatorit tot. ia treci tu frumusel si fa-ti jurnalu de calatorie si lasa-i buashele lu miraculosu in pace 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nenea aiu, nu ma batetzi
pe sex si alte dracovenii n-am ajuns inca (prea des), pe proconsul nu ma bag, animal pics idem, forumu de IT il ocolesc cu mare grija, o sa las si campeonatu de biliard in pace, inspiratie oricum n-am in tinpu zilei si nu ma mai pacaliti voi sa mai particip la un concurs la care oricum nu dati premiile... *snif* uischianu meu...
ps - si cu alea ale lu' miraculosu n-am nimic, never ever, calumnie, pentru asta vetzi plati scump

ps - si cu alea ale lu' miraculosu n-am nimic, never ever, calumnie, pentru asta vetzi plati scump

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
85 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii