IoanaA scrie:(...)cand am vazut o gramada de melci pe unde calcam, de unde apar chestiile astea?(...)
de unde te astepti mai putin
IoanaA scrie:(...)cand am vazut o gramada de melci pe unde calcam, de unde apar chestiile astea?(...)
Da ce , gaina nu iasa cocosata cand o "acuplat-o" amicu din curte, da pentru aia o manca lumea de o doare si nu se mai intreaba oare ce o fi bagat in ea pintenosu. Cat despre oo care-s cu samanta-n ele ce sa mai zicfluffy* scrie:
Gigiell, mai vrei sa mananci melci?
miraculosu scrie:melcii nu au pula si nici pizda. sunt hermafroditi. adica...de fapt..cred ca au de amandoua...si se fut singuri. e ca un fel de laba, dar mai marfa
Necko scrie:ti-aduc, ma. ca au aia tot soiu de baloshenii, crude, proaspete si pleoshtite, de ti-e mai mare greata sa le si privesti si dau uamenii o circa de bani pe ele. sa-i vezi cum cer: doo bucati de caracatita, trei raci, froo doi calamari belitzi gata, o fleica de pisica de mare si juma de chil de melci. bleah (la melci, ca restu... mniam !)
k@tzy scrie:bai tata bai~p~p
Nana, shi mie shi mie, numa sa nu aibe in compozitzie chestii dubiuase:D
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator