comentarii impertinente la poze
[quote="Titina"]bruneta e o prietena...o cheama Alina...shi are numai 14 ani ]
Io zic ca politia ar observa, sau intre timp s-a legalizat prostitutia cu minore si io-s in urma cu evenimentele?
Io zic ca politia ar observa, sau intre timp s-a legalizat prostitutia cu minore si io-s in urma cu evenimentele?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nocturna scrie:lu' darki or iea fost rushine cu respectivii, or ia fost teama sa no eclipseze shomioru. d'aia cre'ca ia acoperit.
poi iezapt acelasi lucru mi-a reproshat si persoana respectiva, desi adevarul era ca incercam sa le protejez identitatea

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
dej cum se pare ca inca n-am avut soarta lu keshu (nu pricep de ce ca doar am spus clar ca sunt de acord cu tot ce a spus el!!!!!!! poate trebuia sa reiau cu cuvintele mele) profit de ocazie.
mishto poza shak, sunt curios cum arata in culori naturale dar e mishto si pe verde:P
gabubi, no offence dar e o poza de UTC-ist, faina de altfel.. banui ca efectul retro e cautat:)
mishto poza shak, sunt curios cum arata in culori naturale dar e mishto si pe verde:P
gabubi, no offence dar e o poza de UTC-ist, faina de altfel.. banui ca efectul retro e cautat:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Frumoasa fata asta din Oradea. Astia din vest (oradea, arad, timisoara).....mereu au avut fascinatie pentru tatuaje, piercinguri, lanturi, droguri...
Prin Bucuresti...si p'aci pe la noi in Muntenia....nu intalnesti asa ceva...
Prin Bucuresti...si p'aci pe la noi in Muntenia....nu intalnesti asa ceva...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da bre.. depravatii astia din vest iau ce e mai rau de prin occident... si eu am avut mereu fascinatie pt afirmatiile gratuite.
mishto poze umipc prea multe dar asta nu conteste

-
Daimon - Mesaje: 5074
Da,da,da...interesante poze,desi piercingu` nu prea mi se pare o idee buna...ma rog,fiecare cu ce-l doare.Oricum,imi place avatarul ei! 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Sydney scrie:Da,da,da...interesante poze,desi piercingu` nu prea mi se pare o idee buna...
subscriu...

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
bah vali , da te-ai ingrasat bre de cand te-am vazut ultima uara, ai loat fro 12 grame, dolofanule. cate kile ai acu , 34? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220