comentarii impertinente la poze
ce sa fac bre daca esti mai chipesh precum chiparosu ?
am incercat io s-o vrajesc ca stiu sa fac cornulete cu nuca ,salata de vinete si shatobrian da mi-a dat cu flit, "--vali le are cu secsu tantric". ce plm sa mai zic?

am incercat io s-o vrajesc ca stiu sa fac cornulete cu nuca ,salata de vinete si shatobrian da mi-a dat cu flit, "--vali le are cu secsu tantric". ce plm sa mai zic?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Oribilul Mosh scrie:Frumoasa fata asta din Oradea. Astia din vest (oradea, arad, timisoara).....mereu au avut fascinatie pentru tatuaje, piercinguri, lanturi, droguri...
Prin Bucuresti...si p'aci pe la noi in Muntenia....nu intalnesti asa ceva...
'Ai ma, n-ai mai trecut recent pe langa scarile TNBului?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
nocturna scrie:mami, nu conteaza cum arat io. asta n-o sa te faca mai frumos.
Ziceam eu cumva ca daca te vad o sa fiu mai frumos?
Voiam sa vad numa ce ii dincolo de avatarul ala, sa ma pocnesc si eu peste frunte. kesu zice ca te-ar lua la o plimbare. Am mai citit ca ar lua-o la plimbare si pe Sunny... si avand in vedera ca o stiu pe Sunny, inseamna ca baietu are ceva gusturi...
Deci... n-ai vrea sa mi te arati pe sticla. Poate fac infart si scapi de mine? Mai stii?
O sa-ti dea Zoso premiul intai cu coronitza daca reusesti.
- ShortcutToHell
daca-mi permiteti: comentariile la poze fiind care din cele de mai sus?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
^^^^^Bah...tu dupa ce ca ai probleme cu capu` mai iesti si urat!!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Coco,nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine...doar k nu imi place fata ta!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Salma scrie: Nu vrei sa te-nsori?
Cu cine?
asdfsdfas: fitz mai intelegatori bre, invincibilu intristator si-o pus mecla aci ca poate da de o intristatoare care se uita dicolo de aparentze shi de iq (a se citi o disperata)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Suca, tu esti cumva pe invers?Sydney scrie:Coco,nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine...doar k nu imi place fata ta!
Unui barbat adevarat nu trebuie sa-i placa fatza unui alt barbat. ma-ntelegi?... ca nu ma intelegi...
@Capsunaru: tataie, daca n-as fi facut "crop" la poza, tu si acuma iti bateai maimutza cu gandul la persoana ce sta alaturi de mine. motivul pt care mi-am pus poza e altul... unul sfidator, dar pe tine nu te duce capul fiindca esti prea preocupat sa pupi pe cineva in fund -vezi ce am scris deasupra pozei-
ma-ntelegi?... ca nu ma intelegi...
- ShortcutToHell
si eu stiu sa gatesc... so what? daca n-as stii, as avea bani de restaurant sau de comandat?
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
danone scrie:~p![]()
![]()
ma lasi memet vrei sa lesin de ras la ora asta
bre....daca nu stiu a gati tu ejti de vina ca de la tine am invatat :d
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050