DE UNDE dracu APAR MELCII??
85 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
da, limacsii (ca asa le zice la aia fara cochilie is cei mai najpa.
oare aia nu se pot gati, ca ar fi mai simplu procesul de preparare:D
oare aia nu se pot gati, ca ar fi mai simplu procesul de preparare:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
bre, am aflat raspunsu: melcii apar din fermele de melci
iote aici: http://www.evenimentulzilei.ro/economie/?news_id=189898
iote aici: http://www.evenimentulzilei.ro/economie/?news_id=189898
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
recomand redhetzii 9
cu mentiunea sa isi ia si xmms-mp3 de pe net
sa poata asculta si mp3uri 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
bah....taman ce mor informat pe mine neste surse sigure cum ca de fapt melcii e in fratie cum submariele si vor sa cucere pamantu.
biuer...
biuer...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
-
Daimon - Mesaje: 5074
Daïmon scrie:pe mine ma bate un prieten la cap sa-mi cumpar linucsi cica ie mai mishto ca uindosii. asa ie?
Asa-i, asa-i si linucsii nici nu trebe sa ii cumperi, ii gasesti pe net, gata preparati, mai trebe sa arunci un ochi pe un manual, ceva, sa stii ce si cum, ca poate pica rau la stomac.
Melcii vin de la mama lor, of course
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Draga Ioana,
iti raspund eu la intrebare caci sunt convins ca in spatele mesajelor de mai sus se ascunde o preocupare perversa (fara practica) si multa ignoranta.
Despre melc.Simplu.El apare din pamant si acolo se intoarce.Poate iesi doar cand pamantul se imoaie de la ploaie.Rareori,se fixeaza pe garduri sau copaci si asteapta acolo ploaia.Se inmulteste prin oua.Oul este de marimea unui bob de mazare.Un an depune oua iar anul urmator face pe masculul.
iti raspund eu la intrebare caci sunt convins ca in spatele mesajelor de mai sus se ascunde o preocupare perversa (fara practica) si multa ignoranta.
Despre melc.Simplu.El apare din pamant si acolo se intoarce.Poate iesi doar cand pamantul se imoaie de la ploaie.Rareori,se fixeaza pe garduri sau copaci si asteapta acolo ploaia.Se inmulteste prin oua.Oul este de marimea unui bob de mazare.Un an depune oua iar anul urmator face pe masculul.
- pacha
pacha scrie:sunt convins ca in spatele mesajelor de mai sus se ascunde o preocupare perversa (fara practica) si multa ignoranta.
zau tu?

El apare din pamant si acolo se intoarce.
Din tzarana ne nastem si in tzarana ne intoarcem, si noi, si melcii, si mieii, domnule...
Oul este de marimea unui bob de mazare.Un an depune oua iar anul urmator face pe masculul.

Nda, deci concluzie finala: melcul apare din oua, ouale din melc, melcul din oua, ouale din melc....
Intrebarea este: ce-a fost mai intai? melcul sau oul?

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
primu shi primu a fost melcu suprem...un fel de dumnezeu al lor care i-a facut in a 6-a zi shi o vina dup-aia la apocalipsa melcilor sa-i sorteze pt vanzare shi sa faca jdemii de para
<---asha apar melcii

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
85 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii