Numai cui ii place Andreea B. este invitat sa lase mesaje aici!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Numai cui ii place Andreea B. este invitat sa lase mesaje aici!
Eu cred ca ..........ba nu , spuneti-va voi parerea!
-
fan Andreea B. - Junior Member
Re: Numai cui ii place Andreea B. este invitat sa lase mesaje aici!
Eu cred ca Andreea Balan este SUPER SUPER SUPER!!!N-am indoieli!E cea mai tare ...La fel ca Andreea Antonescu!
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de Gabytu
eu tziiiiiiin fffffffffffffoarte mult la andreea b. mai ales dupa ultimul spectacol... i love you, andreea!!!!!
Ma tot intreb de ce ti-ai schimbat parerea despre Andreea B. asa de radical. Nu cumva ti s-o facut frica, sau ce?
You are weird, man!
-
sa va explic. nu nu mi-e frica si nu vad de ce mi-ar fi. eu shtiam ca a.a e super de gashca si ca a.b e cam ingamfata. de aceea nu mi-a placut la fel de mult ca a.a. dar la ultimul concert la care am participat mi-am dat seama cat de mult s-a schimbat!! e mult mai altfel, acum... e cea mai dulce.... si o iubesc mult!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytu
sa va explic. nu nu mi-e frica si nu vad de ce mi-ar fi. eu shtiam ca a.a e super de gashca si ca a.b e cam ingamfata. de aceea nu mi-a placut la fel de mult ca a.a. dar la ultimul concert la care am participat mi-am dat seama cat de mult s-a schimbat!! e mult mai altfel, acum... e cea mai dulce.... si o iubesc mult!
Mi-ar placea sa se fi schimbat Andreea poate si ea a trecut printr-o perioada mai dificila
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Initial trimis de Gabytu
OH MAN I'M PROUD OF U !
-
8 mesaje
• Pagina 1 din 1