da bre da pe hipiuate le desconsidera si le trateaza cu sictir, n-ai citit ce futai i-a tras lu aia dupa pastravii prajiti si juma de ciuc? pe maneliste le trateaza cu respect si condescendenta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
am fost la un spital shi am stat opshpe ceasuri ca sa se uite doo minute tanti aia la broblema mea..apoi am fost la medicu de famelie sh'am mai stat opshpe ceasuri ca sa'i zic lu aia ce'am vb cu prima tanti..acuma aflu ca me'au taiat netu pe motiv de neplata deshi aseara mi'au zis ca e o pb tehnica, nejte cretini ca eo platex mereu netu in avans..
Ui! ui! cand eram banat, catam sa intru aici cu orice pretz, sa ma mai pun de-o aberatie sau o baza, si acuma, ca nu-mi face nimeni nimic, parca nu mai am chef de postari de-alde alea. Adica nu mai am chef de nici o postare.
Sau o fi caldura de vina?
Cred ca o sa ne vedem in toamna, cand mi se vor fi incarcat bateriile.
memetShol, vezi ca paiacec te sapa pe la spate, baga retete peste retete in scopul de a o impresiona pe Salma in timp ce tu il elogiezi pe gigi luptatoru alias gigi filozofu, a nu se confunda cu gigi intristatorul
lasatzi-o dracu de br ca iera sa intre uo donsuara cu o supernova de BR az in mine.ca la BR ajtia n-au auzit de prioritate, semafuare si chestii d-astea.mama lor cu cine la da carnet la totz:angry: