C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
radio ala de care zicetz matale steelandfire e in functie de conecsiune? mananca bitzi multzi? etc?
naiti io nash studia pe vipia asta in arjentin mash muta la colegiu de la gara lipscani ca are aer conditionat si jnitzel
naiti io nash studia pe vipia asta in arjentin mash muta la colegiu de la gara lipscani ca are aer conditionat si jnitzel
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
adevaru ie mai butu ca nu bag cantitatz uriashe, ce bine ar fi daca nu s-ar pune nici berea la burta hihihi
mi-o zis shomioru ca esti in conced de stai pe net atata, asa ie sau te-a dat aia afara?
mi-o zis shomioru ca esti in conced de stai pe net atata, asa ie sau te-a dat aia afara?

- gaga
datzi shi mie idee de titlu de social & politic sa schimb la treadu cu vegizi ca sal mai pot tzine acolo ca vegetarienii suna nuj cum, discriminator. sau sa lipesc subiectu la rasism ?
-

nocturna - Mesaje: 8725
danone scrie:mi-o zis shomioru ca esti in conced de stai pe net atata, asa ie sau te-a dat aia afara?
Ma mai dau afara, ma mai baga inauntru...
Adevaru' ca sezonu' asta am jucat mai mult rezerva, da' poate prind un contract bun la anu'.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
danone scrie:radio ala de care zicetz matale steelandfire e in functie de conecsiune? mananca bitzi multzi? etc?
are un player special. de obicei nu haleshte bitzi multzi ca e numa calitate FM, da depinde ce rulezi.
pe calitate CD e muarte de om. In cel mai rau caz se puate sa se intrerupa- daca slabejte nitzel conexiunea cam muare
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
I-am dat!Nu vrea!Am dat shi drumu la boxe...tot dejaba!:D
Toate ca toate, da azi tre sa ploo neaparat!Acuma, nu neaparat in ploiesti.Daci pleaca catre unde imi orientez eu calitatzile teleghidatoriceshti.
melene!Azi im iau cazier
maine imiau multa bere
Neatza buna tutulor!Io primu ca de obicei.
Toate ca toate, da azi tre sa ploo neaparat!Acuma, nu neaparat in ploiesti.Daci pleaca catre unde imi orientez eu calitatzile teleghidatoriceshti.
melene!Azi im iau cazier
maine imiau multa bere
Neatza buna tutulor!Io primu ca de obicei.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
un canicular bon dimine de supt unbreluta atashata paharului cu techila sanraiz
la colonade berea ie fuarte rece si mici calzi. cred cai bine asa
la colonade berea ie fuarte rece si mici calzi. cred cai bine asa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
una matina multo golosa e ancora un grande BOO!!
deci nu ploo ba au contraire. asta unu. doi, apropos de radio, ziceti-mi si mie, e vreo lege in care sunt obligate toate posturile de radio sa dea continuu aceleasi piese? ca dimineata m-am trezit fredonand nicola
cand scriu randurile astea ce a inceput la postu' de radio nushcare ca le tot schinb "itz multzumesc ca esti langa mine, imi e dor" dupa ce ca is cretini si ca te intoxica mai dau si petardele astea, cum plm ii e dor daca e langa ea? e oarba? ca sa nu mai zic de voltaj cu pesimizmele lor maneloase la ei totu e najpa, de cacat, nimic nu le merge da ei au preteni si sunt fericitzi, in toate pesele cacuma de sinucigashi cu manelele lor. ca sa nu mai zic de restu' cotabitzilor si proconsulilor. si dimine in machina dau la o parte police sa bag un activ ... voltaj
io le-as da foc la toti.
ah si paiacece cu fitzele tale de aducator de ploaie ratat, nu era vga abit r9550 128 guru de vina ... s-a prajit monitoru. care ai un monitor in plus?
altfel azi e bine, pendulez intre majong, brici, impuscat oo de dinobotzi si spart petre pretziuase, ca de fanclubit ciuciu, merge ca o petarda.
guzmornin
deci nu ploo ba au contraire. asta unu. doi, apropos de radio, ziceti-mi si mie, e vreo lege in care sunt obligate toate posturile de radio sa dea continuu aceleasi piese? ca dimineata m-am trezit fredonand nicola
cand scriu randurile astea ce a inceput la postu' de radio nushcare ca le tot schinb "itz multzumesc ca esti langa mine, imi e dor" dupa ce ca is cretini si ca te intoxica mai dau si petardele astea, cum plm ii e dor daca e langa ea? e oarba? ca sa nu mai zic de voltaj cu pesimizmele lor maneloase la ei totu e najpa, de cacat, nimic nu le merge da ei au preteni si sunt fericitzi, in toate pesele cacuma de sinucigashi cu manelele lor. ca sa nu mai zic de restu' cotabitzilor si proconsulilor. si dimine in machina dau la o parte police sa bag un activ ... voltaj
io le-as da foc la toti.
ah si paiacece cu fitzele tale de aducator de ploaie ratat, nu era vga abit r9550 128 guru de vina ... s-a prajit monitoru. care ai un monitor in plus?
altfel azi e bine, pendulez intre majong, brici, impuscat oo de dinobotzi si spart petre pretziuase, ca de fanclubit ciuciu, merge ca o petarda.
guzmornin
- gaga
lalei
aiule, stai linijtit, deja sunt la munca.
aiule, stai linijtit, deja sunt la munca.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
una tare dipe mail
In mijlocul desertului un om canta dumnezeieste din vioara.
Un leu se apropie ii da tarcoale cantaretului si se aseaza la cativa pasi de el miscandu-si capul in ritmul muzicii.
Mai vin doi lei si se aseaza si ei langa cantaret.
Dupa inca ceva timp vine un al patrulea leu care il mananca pe cantaretul nostru.
Pe o craca in apropiere doi vulturi fac conversatie:
- Ti-am spus eu ca daca vine surdul s-a zis cu muzica
bre si reclama aia cu "tzam zis ca e popa sa nu-l aruncam? tu nimica ... e batman, e batman"
cu gagiii din reclama cu maimutza ciudata turbata la gratii latz vazut?
~p
===
cecule lasa glumele memetiene si zi cum ie cu ploaia vietzii ca daca nu vine ma mut la birou, jocuri este, net este, am gasit finally un radio care dadu ai lav roac end roll ..
In mijlocul desertului un om canta dumnezeieste din vioara.
Un leu se apropie ii da tarcoale cantaretului si se aseaza la cativa pasi de el miscandu-si capul in ritmul muzicii.
Mai vin doi lei si se aseaza si ei langa cantaret.
Dupa inca ceva timp vine un al patrulea leu care il mananca pe cantaretul nostru.
Pe o craca in apropiere doi vulturi fac conversatie:
- Ti-am spus eu ca daca vine surdul s-a zis cu muzica
bre si reclama aia cu "tzam zis ca e popa sa nu-l aruncam? tu nimica ... e batman, e batman"
cu gagiii din reclama cu maimutza ciudata turbata la gratii latz vazut?
~p
===
cecule lasa glumele memetiene si zi cum ie cu ploaia vietzii ca daca nu vine ma mut la birou, jocuri este, net este, am gasit finally un radio care dadu ai lav roac end roll ..
- gaga
la mine ploo- care vrei? am avut shi traznete az nuapte
cecule, ia gavaeshte ce probleme avusashi sa le dau un sictir la tec?
cecule, ia gavaeshte ce probleme avusashi sa le dau un sictir la tec?
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
MFM o fo trimes!
Superfebletzea mea, nu poci pentrucasatzi spun acuma, da cand mi-oi face timp iz promit ca da!
Anuntz umanitar: care avetzi formatzia ALCATRAZ cu melodia LIGHTER SHADE OF GREEN? Vreau shi io!Multzumesc!
Superfebletzea mea, nu poci pentrucasatzi spun acuma, da cand mi-oi face timp iz promit ca da!
Anuntz umanitar: care avetzi formatzia ALCATRAZ cu melodia LIGHTER SHADE OF GREEN? Vreau shi io!Multzumesc!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre ie miting si ma pomenii cu o uama la conp care a trebuit sa arunc pe garla peste cincizecidemii de puncte de majong cale pe care ii uresc
asea ca ciuciu soliteruri si tre sa stau pe net casa nu ma plicti ca netu pot sa nu-l pierd ca am boss_hide triiar familia cui l-o inventat.
si ce balamuc ie aci, anebunit lulu asa ca nu pot sacat sa mai zic:
AI DE PLM! (c.p.)
asea ca ciuciu soliteruri si tre sa stau pe net casa nu ma plicti ca netu pot sa nu-l pierd ca am boss_hide triiar familia cui l-o inventat.
si ce balamuc ie aci, anebunit lulu asa ca nu pot sacat sa mai zic:
AI DE PLM! (c.p.)
- gaga
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (2 membri si 5 vizitatori)
danone*, paiacec
paiacec grasanuu paiaceg grasanuu
naiti bine ca pui tu alea alu fane ca io momental acas nu am monitor si aici nu am iahu. care avetz un monitor in plus?
danone*, paiacec
paiacec grasanuu paiaceg grasanuu
naiti bine ca pui tu alea alu fane ca io momental acas nu am monitor si aici nu am iahu. care avetz un monitor in plus?
- gaga
conpu meu egal rabla nenorocita cu care ash da cu placere de pamant
miruna ne spune k bla-bla de la linkin nu se puate conpara cu tralala de la rasmus, informatzie care m-a facut sa ma simt culturalizata (shi mai superiuara chiar
) si m-am gandit sa v-o impartashesc
miruna ne spune k bla-bla de la linkin nu se puate conpara cu tralala de la rasmus, informatzie care m-a facut sa ma simt culturalizata (shi mai superiuara chiar
) si m-am gandit sa v-o impartashescaliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089