de Amaterasu » Sâm Aug 13, 2005 8:11 pm
.... Noah si daca Keshu a putut sa scrie despre intalnirea din(tre) pamanturi si n-a continuat-o, o voi face eu (cu mai putin succes, ce-i drept).
... Detaliile de inceput pe care mi le amintesc in orice caz, sunt numarul interminabil de trepte care duceau catre Insomnia si, intr-adevar, leucoplastul lui Keshu de pe frunte. Mai apoi, ochelarii fini ai Delphiney si parul saten si lung, dupa care soc! frizura rigida si decenta a lui Gigi.
Domne, Gigi the kalMan este de departe cel mai interesant personaj pe care l-am intalnit in Cluj. Asadar, dupa ce am facut prezentarile m-am asezat (evident!) intre Delphina si Gigi, vizavi de Piskeshu, am tras aer in piept si mi-am facut curaj pt ai putea spune acestui Gigi cat ma bucur si cat sunt de mandra pt ca in sfarsit il cunosc. A fost de ajuns de umil, incat sa imi spuna: "Pai mi se pare normal..." si sa ma intrebe cum am aflat totusi de el.
Nu-mi mai aduc aminte discutiile, insa stiu sigur ca la un moment dat, acest tanar cu frizura impecabila a reusit sa agate doua gagici destul de dragute, iar eu am reusit sa aduc la masa noastra o trupa de jazzisti maghiari veniti acolo sa bea o bere in tihna, grup care mai tarziu s-au dovedit a fi esential in toata aceasta poveste.
In orice caz, dupa un numar de beri si dupa ce am realizat ca la un mom dat aveam 27 de apeluri pierdute pe tel, m-am scuzat si am plecat (chipurile!) pt o ora (cat avea sa tina un schimb de informatii cu o pers care ma astepta deja intr-o alta locatie de 2 ore), urmand sa ma intorc in Insomnia.
Dupa 45 de min, telefonul meu vibra mai ceva ca vibratorul Jennei Jameson uitat in priza, insa cum nu raspund la numere necunoscute, nu parea interesant. Intr-un final, ma indur si sun pe nr respectiv. La capatul celalalt (stupoare!) GIGI, care imi explica f excitat ca ei au plecat acasa la AFSJSDJFD (un nume pe care nu-l intelegeam, nu-l recunosteam si nu-l puteam pronunta), in orice caz acasa la unul dintre jazzistii pe care ii aciuaseram la masa noastra.
Curioasa din fire (deh, varsta!) cer adresa, ma urc in taxi si intr-un final ajung... Bun. In garsoniera imparteala era urmatoarea: in dormitor erau patru personi a caror figura imi era vag cunoscuta, delphina dormind ca un prunc si cele doua gagici pe care le agatase Gigi, uitandu-se la un film din care nu cred ca intelegea vreunul ceva (pers resp nu vb nici romana, nici engleza, ci doar maghiara, iar fetele numai romana).
In bucatarie, exact langa usa, cu spatele perfect drept, cu ambele maini la vedere pe masa din fata lui, nimeni altul decat Gigi si, in rest, piskeshu rezemat de un frigider, o tipa f expresiva si interesanta langa un perete, un tip cu tricou portocaliu rosal servis langa geam, unul cu tricou de marinar lasat la vatra in fund pe pardoseala (tin sa mentionez ca aceste ultime trei persoane erau - am inteles mai tarziu - de la o masa din Insomnia, persoane pe care nici unul dintre noi nu le cunostea, dar de care eram legati prin atentia, interesul si nebunia de a-l asculta pe Gigi) si undeva in spatele meu Lorant, agatamentul meu pe ziua respectiva (unul dintre jazzisti).
Imi e lene sa fac socoteala, insa dupa randurile scrise imi imaginez ca trebuie sa fi fost foarte multi.
Din noaptea respectiva si din invatamintele lui Gigi imi amintesc urmatoarele: sexul reprezinta sarutul organelor genitale, sarutul este intromisiune, sexul intre doua femei nu este sex pt ca pt a fi sex trebuie sa fie musai si un sex masculin (fir`ar a dracu de treaba), hainele de pe mine nu valorau cat pantalonii lui Gigi (si nici condurii de aur!), Gigi a facut sex cu un numar inestimabil de femei despre care nu vrea sa spuna nimic (imi asum responsabilitatea dezvaluirii acestui secret ingrozitor), gigi are voce si canta f frumos si suav asa ca el, isi doreste o cariera in jurnalism, mie mi se adreseaza cu "your queen" care inseamna de fapt "maiestatea dumneavoastra" si, in ciuda tuturor celor spuse de mine sau de antevorbitorii mei, GIGI ROCKS!
Eu am petrecut cu acest om una dintre cele mai amuzante si placute seri din viata mea si cred ca nu sunt singura dintre cei prezenti acolo care gandeste asa...
Cam asta a fost ce imi amintesc eu din noaptea respectiva. Restul ori nu mai stiu, ori nu se poate povesti.. :p
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.