Sugestii PROCONSUL

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Sugestii PROCONSUL

Mesajde Gigi0517 » Mie Iun 29, 2005 6:46 pm

Buna tuturor. Am revenit si eu dupa o pauza de cateva zile. Credeam ca nu mai ajung de curand la net. Sper sa fie postat acest nou subiect ca nu ma prea pricep. Sper sa fie.. In zilele acestea m-am gandit la cateva sugestii pt formatia Proconsul, poate potentiale proiecte "palpabile" pe viitor cu sustinerea voastra. AM stat si am dezbatut pe scurt cu Proconsulita ( fana din Cluj) si i-a suras ideea. Sa incepem:
a) In primul rand dupa cum stiti Voltaj a facut un videoclip daca nu ma insel cu (melomanii de gen Voltaj), n-ar fi o premiera. Ceea ce doresc sa propun este ca formatia Proconsul sa realizeze un videoclip cu melomanii de gen Proconsul ( sa nu spun fani, nu/mi place cum suna). Admiratori selectionati din orase-centre din Romania( adica cele mai mari ) sau nu numai. Insi ce vor purta tricourile evident " Proconsul". Ce vor face in videoclip? aici pot interveni alte sugestii. Pot mima cantatul. POt gesticula artistic dupa cuvintele din cantec. Etc.
b) O alta sugestie vine legata tot asa de (fani)
Dupa cum bine stiti dupa lansarea fiecarui album formatia pleaca intr-un turneu ce cuprinde 10-12 orase mai importante sa spunem asa.
Eu propun ca trupa sa ofere sansa (fanilor) dupa criterii de selectionare sa-i insoteasca in turneu. VA fi o premiera nationala. Aceasta sugestie ma refeream sa fie inclusa in proiectul lor normal. SA fie prezentat presei acest proiect national. Acest proiect presupune cazarea cu ei normal, masina, insotiti. NU vreau sa se inteleaga private, ci "lipiti" de formatie. Aceasta 'faza" n-a facut-o nimeni din Romania inca. Ar fi o premiera nationala dupa cum spuneam. (Fanii) din diferite orase vor fi prezenti la conferintele de presa. Tot. Proconsul s-ar afisa cu unii dintre (fani din diferite orase). Scopul proiectului: Dupa cum spuneam. Se ofera ocazia ca "apropiatii lor" sa vada cum " se misca" o trupa intr-un turneu. Ocazia de-a insoti o formatie celebra, experiente noi. NU stiu cum vi se pare ideea.
ATENTIE! TOTI CEI CARE IUBESC MUZICA PROCONSUL, MEMBRII ACESTUI FORUM ( INDIFERENT DACA MULTI SUNT PASIVI SI DOAR CITESC) ASTEPT SA SE DEA CU OPINIA. SA-SI ARGUMENTEZE FIECARE RASPUNSUL INDIFERENT DE EL. AS DORI SA PARTICIPATI TOTI LA ACESTE SUGESTII
AS DORI CA FORMATIA PROCONSUL SA URMAREASCA CU INTERES ACEASTA RUBRICA si sa IA IN CONSIDERARE RASPUNSURILE SI SA REFLECTEZE BINE.
MULTUMESC CA M-ATI ASCULTAT! SI ASTEPT SUSTINEREA VOASTRA. Voi mai deschide o rubrica care se va intitula............secret...Va fi ceva frumos......un indiciu........mai bine nu.
Cu drag,
Gigica
Gigi0517

Mesajde totviva » Mie Iun 29, 2005 6:55 pm

continua :)!!!!...si?
totviva
Junior Member

Mesajde camitza1 » Mie Iun 29, 2005 7:12 pm

Ok, te-ai scos, ai continuat mesajul in acelasi loc. In ce priveste videoclipul, ar fi frumos din punctul de vedere al fanilor. Din pacate, insa, mai multi au facut videoclip cu fani, nu ar fi nimic nou. Depinde eventual de modul in care s-ar face, ceva cu adevarat original. Mie mi-a placut foarte tare videoclipul celor de la Vita de Vie. De altfel a fost super ideea cu tabara lor. Numai ca ei au si reusit sa se stranga intr-un fan club puternic.
Cat despre turneu, da, ar fi ceva deosebit, dar pentru asta ar avea nevoie de un sponsor puternic care sa poata asigura transportul si cazarea tuturor, ceea ce nu e usor de gasit. Cat despre selectie... pe ce criterii? Ca sa o faci la modul serios e ceva de munca. Foarte multi oricum nu pot fi, lesne de inteles. In concluzie, mi se pare o idee misto, dar deloc usor de realizat.
camitza1
Junior Member

Aproape nimic nu e imposibil

Mesajde Gigi0517 » Vin Iul 01, 2005 6:14 pm

Buna!
Multumesc Camitza! Se pare ca esti prima..Stii vb. "Aproape nimic nu e imposibil daca iti doresti cu adevarat". HAi sa ii lasam pe baieti sa decida cu partea financiara. Intr-adevar este nevoie de un sponsor dar nu asa de "forte" cum iti imaginezi sincer. NU multi fani, maxim 10 eu zic ca ar fi suficient. IN leg. cu videoclipul. MA repet si dupa cum ai spus. Se poate face ceva original. Aici interveniti si voi. De aceea am spus sa ma sustineti. Nu e asa imposibil ce am propus de realizat. Crede-ma..Astept si alte pareri de la alti membri.
Fiecare sa fie subiectiv va rog, nu as dori ca raspunsul meu sau al Camizei sa influenteze. Fiecare ce simte.,O zi buna tuturor
Gigi0517

Continuati...

Mesajde Gigi0517 » Lun Iul 04, 2005 2:38 pm

Vad ca nu prea este acctivitate pe aceasta sugestie. Oare v-ati emotionat si ati devenit pasivi pe aceasta latura..VA veni si povestea mea ..ESte f.frumoasa si va fi una lunga...Delicata, suava, de fapt asa cum sunt eu, o parte din viata mea..Astept sa participati..Curaj...
Gigi0517

Apel

Mesajde Gigi0517 » Mie Iul 06, 2005 6:49 pm

Dragii mei ce se intampla????
Nu inteleg.........AM si eu o rugaminte la "toti" daca imi permiteti..vad ca nimeni nu prezinta un interes acestui subiect..Chiar asa...."lixandru (desi corect e 'lixandru), d-ra Juanita care ma trata cu exigenta:). Lenna, Cristina, Micaela..MAi eu trebuie sa va "trag de ureche" ca sa activati pe forum..Ce se intampla, numai daca va cert se poate, si Camitza ma cenzureaza uneori, desi vad ca face rau.va rasfata pe voi..sa stati comozi..dati-i bataie.Numai prin polemici se poate....Fiti si voi mai draguti si activati..Sau va caracterizeaza superficialitatea (no ofence)..Astept activitate mai intensa...nici cum nu e bine..Cred ca eu sunt singurul care da culoare si viata acestui forum sincer..imi pare rau ca zic asta..pa pa
Gigi0517

Trezirea!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde Proconsulitza » Mie Iul 06, 2005 11:35 pm

Buna.Dak nu vrea nimeni sa mai sustina aceste sugestii o sa o fac eu si cu cea mai mare placere!!Inca nu s-a vazut nici un raspuns din partea formatiei.Oare ei ce parere au?Eu una sunt foarte curioasa...voi nu?Dak aceste propuneri s-ar realiza nu numai k am descoperii cum se organizeaza un turneu sau un videoclip ci pur si simplu am avea ocazia sa ne cunoastem mult mai bine idolii!Ce ziceti?Nu cred k nu v-ar surade ideea sa petreceti cateva zile sau macar niste ore in plus cu baietii de la Proconsul.Eu as da orice sa fiu mai mult timp alaturi de ei.Dak simtiti si voi la fel va rog sustineti si voi cu mai mult curaj aceste sugestii.mai ganditi-va....
Proconsulitza
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Joi Iul 07, 2005 9:38 pm

Eu imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar acum o saptamana a fost inmormantarea bunicului meu si...nici acum nu mi-am revenit.Plus ca ma lupt si cu licenta, dar nu asta conteaza. Imi place fffffffffffffff mult ideea ta, Gigi:). Nu stiu daca isi aminteste cineva, dar cei de la HI-Q aveau emisiune la Antena 1( prea multe amanunte nu-mi aduc aminte), ceva transmis de undeva de la munte, park. Ei, ideea e ca fanii unei formatii le trimiteau baietilor de la HI-Q mailuri, in care sa-i convinga ca merita sa petreaca un weekend cu preferatii lor(cazat in acelasi hotel, stat cu ei in timpul zilei, tot tacamul).Daca nu le-am trimis fix 50 de mailuri intr-o singura zi, scriind, of course, pt a "beneficia"de un weekend alaturi de Proconsul!!!!!!!!!!!!!!Dar a bagat cineva in seama acele 50 de mailuri, scrise cu atat dragoste, cu atata sinceritate si speranta??????NOPE!!!!!!!!Din pacate nu.Nici macar un raspuns de genul"am primit mailul tau, vom vedea ce se poate face", nimic. Am fost groaznic de dezamagita.M-am gandit de multe ori la ideea ta, Gigi, si sunt de acord cu ea 100%!!!!!!!!!Numai, k, intr-adevar, trebuie sa ascultam si "vocea" baietilor.Cat despre un videoclip in care sa apara fanii lor.................asa cum spunea si Camitza,s-au mai facut chestii de genul asta;dar daca vom avea o idee mult mai originala, de ce nu?:) CONCLUZIA:CINEVA SA LE DEA UN BUZZ BAIETILOR SA INTRE PE FORUM SA CITEASCA CE SCRIEM NOI AICI, SA NE ZICA DACA NE BATEM CAPUL DEGEABA SAU NU!!!!!!Si DAAAAAAAAA, sunt total de acord cu ideile propuse de tine!!!!!!
ursuletroz
Junior Member

Bravo fetele lui tata.Tot asa

Mesajde Gigi0517 » Vin Iul 08, 2005 4:32 pm

Waw..In sfarsit mai exista si d-re care se 'simt" si imi vin in aparare daca ma pot exprima asa. Multumesc Proconsulitza(ANDREEA) pt sustinere. La fel si Ursuletroz, (RALUCA). MA bucur ca va plac ideile propuse de mine. Ambele idei sunt bune si cu Videoclipul, dar dupa cum spuneam trebuie sa fie o idee originala.. faptul cu turneul e tot la fel de bestiala..Asa noi (fanii) daca am merge cu baietii in turneu, publicul ar putea sa recepteze muzica si mesajul mult mai usor. Am fi mai persuasivi pt ei si i-am atrage. Stie tata Gigi ce vb, E o chestie de psihologie, o manipulare dar in sens pozitiv. Sa nu se interpreteze gresit. Bine zici Andreea , da-le un indemn sa participe cati mai multi pe acest subiect si povestea mea. AI o poveste frumoasa Ursuletroz, mi-a placut si ma bucur ca iti plac ideile mele. Intr-o zi o voi asterne si eu pe a mea. Tot asa de frumoasa..va fi si povestea mea, poate mai lunga. Eu sa spunem ca sunt veteran. II cunosc din 2001 indirect-direct 2002, dar asta intr-o buna zi.
Continuati sa scrieti..oameni buni
Gigi0517

Înapoi la Proconsul