)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
gabuba scrie:'ai ma, sa recunoastem acu', e bun si cate-un imbecil d-asta asa, sa ne mai scoata din rutina, ca prea-s uneori toate rozele roze-n tara asta
keshu rullz
asa am mai ras si io un pic

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
gabuba scrie:old lordule, vez ca citatu' ala nu-i din nocturna, ie cioran
deci cand mai citezi sa nu te lauzi c-ai citit-o pe nocturnicica, da?
am urmarit lunile trecute un documentar despre prostie care mi-a starnit o curiozite incredibila
asa ca am sa citesc cioran daca tot a lui e citatul
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

gabubi lasa, nocturnici stie ea ce stie, asa cum probabil ca stiau si altii;) dar totusi, asta e o situatie care dureaza cam demult:D
vorba ienglofonilor "ui hev a situetion hier?
vorba ienglofonilor "ui hev a situetion hier?
-

Daimon - Mesaje: 5074
- ShortcutToHell
ma dar ce te-ai mai ofticat

-

16 (1 membri & 15 oaspeti)
old lord
ciudata treaba
old lord
ciudata treaba
-

gabuba scrie:old lordule, vez ca citatu' ala nu-i din nocturna, ie cioran
E, si cum treceam io pe fanclub in dimineata asta, vazui, lucru de altfel normal, ca numai prostii se scriu pe fanclub sambata dimineata. Printre astea, gabitzu educandu-i pe oameni cu Cioran. "ba, fir-as al dracu'," imi zic, "s-a-ntors lumea pe dos".
Dupa care am trecut pe la Literatura, sa vad daca mi-a mai gasit fane vreo virgula pusa gresit, sa faca sa rasune Finlanda de prostia mea. Nimic acolo. Dar pe ce-mi picara ochii:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1906
Ia priviti domniile voastre acest subiect deschis de acelasi cioranian gabitz la fo' doua luni de la petrecerea din viata a frumosului an 2001. P-atunci gabitzu se-ncontra cu d-alde curly sau KickAss pe teme, sa le zicem mai profane. Fugit irreparabile tempus, cum zicea mosu odata...
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
de mare angajament treadu respectiv, de o ora de cand m-am trezit am reusit sa-l citesc pe tot, ma simt mai intelep, mai bun, mai fericit, nimic nu se conpara cu HP.
ce Cioran, Cioran ierea un loser acolo:U
ce Cioran, Cioran ierea un loser acolo:U
-

Daimon - Mesaje: 5074
Imi placeau mai mult fatzucile de dinainte... astea de acum nu-s asa de expresive, nu nu!! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-

river - Junior Member
cioran numea cinematograful...."fabrica de vise"
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
vizionare placuta !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
bhuttu scrie:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1906
Ia priviti domniile voastre acest subiect deschis de acelasi cioranian gabitz la fo' doua luni de la petrecerea din viata a frumosului an 2001. P-atunci gabitzu se-ncontra cu d-alde curly sau KickAss pe teme, sa le zicem mai profane. Fugit irreparabile tempus, cum zicea mosu odata...
eh, bhuttule, daca tu ai vreme de stat la dezgropat mortii...
pont: sunt altele mult mai bune

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847