Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
ieri o tarta cu visine, un vin, doi prieteni si mom in care am realizat ca sunt asa de ametita ca aproape nu-mi mai pasa.
astazi nimic. ba din contra.
urasc subiectul asta.
[size=84]p.s: eye-ul pe care l-am cunoscut io la concertul lost de vineri, se numeste alecs si are ochii verzi.. sau albastri?! who cares?! acu inteleg de ce radea dom publius de mine cand i-am zis. [/size]
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite... Oderint dum metuant.
"Cea mai buna afacere posibila: tu ma lasi sa te f*t iar eu te las sa-mi sugi p*la"
Azi --> multa bere. Revazut o mica parte din vechea "gasca". Mi-am amintit (desi nu pot spune ca am uitat vreodata) de ce mi-au fost si-mi sunt atat de dragi.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata --- vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
ieri seara s-anplinit o luna de la mirificu concert de la arenele romane. amintirea acestuia ma-naltza si-mi incanta aceasta zi de joi. veatza n-ar avea sens fara megadet
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
l-am vazut si yo aseara...e cel mai recent concert...p mine ma inknta azi mai multe lucruri..mai intai faptul k plec sa ma inscriu la facultate..k sunt super fericita si multe multe altele...
un concert din mexico, nu shtiu cat de recent e, darkanjelino, da eu te sfatui sa nu umplii(iiiiii) forumu cu cat de fericita eshti tu, p-aici e plin de satanishti periculoshi care puate au draci, puate n-au chef sa te tot auda k iei nu prea ie fericitzi din cauza k ametzesc trebile la scarbici - io dadeam duar un exenplu
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...