La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
La multi ani whatever
multa sanatate
sa fii fericit
multa sanatate
sa fii fericit
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
in primul rand vreau si eu si eu sa ii urez la multi ani baicsului cu ceva intarziere ...
si vreau sa va multumesc tuturor pentru frumoasele urari.. heh ... las` ca ne vedem toti odata si facem un ab + sinthe party ... asta dupa ce vin eu din ungaria cu 3478 de sticle
si vreau sa va multumesc tuturor pentru frumoasele urari.. heh ... las` ca ne vedem toti odata si facem un ab + sinthe party ... asta dupa ce vin eu din ungaria cu 3478 de sticle

-
whatever - Mesaje: 2848
de ce ii urati la multi ani lu baixo ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ce zi ? de luat salariu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multzi ani si asteptam poze de la petrecerea ta cu tine in fofoloanca goala (banuiesc ca sunt in asentimentul mai multor barbati de sex masculin).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma