Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
de mult timp nu am mai avut parte de internet asa de dimineata
buna dimineata
sa auzim numai de bine
buna dimineata
sa auzim numai de bine
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
neatza la toti...o zi placuta si lipsita de foarte munca va urez ! 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
buna dimineata forum
e cineva treaz la ora asta ?
e cineva treaz la ora asta ?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Buna dimineata...o zi de tot kktu' (in cazu' meu)...vreme urata, dureri de genunchi si de ochi...nu am nici un chef si as mai dormi daca as putea, da' am si treaba...
O zi placuta celorlalti forumisti !
O zi placuta celorlalti forumisti !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Bon dimne forum!
din partea pisicului albastru - katzy (pt ca ea nu ajuge la net ). o zi buna tuturor, si sa se opreasca ploaia, parka ploo peste tot.
din partea pisicului albastru - katzy (pt ca ea nu ajuge la net ). o zi buna tuturor, si sa se opreasca ploaia, parka ploo peste tot.
-
Daimon - Mesaje: 5074
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma