)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
V-ati intrebat vreodata cum arata gigi007?
http://www.fanclub.ro/member.php?userid=19681
Un delicat, nu alta. Ca povestea lui.
http://www.fanclub.ro/member.php?userid=19681
Un delicat, nu alta. Ca povestea lui.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
wow... ce seXos ie! imi bate inimioara in piept. ie asa de ciut!
unde-i bre michimaus-ul care saliveaza ca nu poci sa ma exprim!?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
nu ma mai recunosc cu noul avatar! de jum de ora caut un post de al meu si nu-l vedeam din cauza de avatar de nerecunoscut...iaodi: frumoasa zi. multumim lu stiu io cine.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
Wild Rose scrie:wow... ce seXos ie! imi bate inimioara in piept. ie asa de ciut!
Uaild, ete incoa poze cu noua ta flebete
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=348789#post348789
- ShortcutToHell
Gigi , nu te lua dupa ei, las ca iesim saptamana asta la un Carlsberg in Chios!:) Stii tu: love of my life.........
Imbecile, nu esti tu in pozitia sa te iei de Gigi, dintre toti tu esti mai putin in masura.
Imbecile, nu esti tu in pozitia sa te iei de Gigi, dintre toti tu esti mai putin in masura.

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
- ShortcutToHell
bre, tuate ca tuate, da a inceput si funii lu proconsul - inafar de piskesh ofcors
- sa-l ia peste picior pe jiji neshte cifre. ia uitati ce bbine le zice demoazela aceasta:
- sa-l ia peste picior pe jiji neshte cifre. ia uitati ce bbine le zice demoazela aceasta:
lenna scrie:gigicu romanticu` in cur abilul imi canti si mie parazitii? aia cu da-te-n gatu` matii!
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
vali, prostii nu primesc ban?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Voi incerca sa trimit o poza cu mine ca sa iti fai o imagine mai clara despre dl Gigi cum zicea Bodo la conferinta "Gigi..LOve" asa veam pe adresa de e-mail ). Bine, acum inchei si....apropo de unde esti, cu ce te ocupi Camelia..? See you soon cum spuneai tu .pa Sper sa apara poza Sunt cam dulce dar te vei obisnui..
~p Deci e clar, din cauza la Gigi el Suave iar ma duc cu mintea odihnita la examen. 
............................
- sin ella
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
baixinho ©*, cometa, piskeshu, insinifiant
bine ca ai revenit printre noi, cometo.
oameni buni (piskesu, gaga, sin ella si care mai sunte-ti), ia incerca-ti voi sa face-ti abstractie de unii useri (scurtatura vietii, printre altii) care se logheaza pe aciulea, sa videm ce se intampla. pana la proba contrarie, refuz sa cred ca impricinatii ar putea conversa pe cont propriu, adica sa scrie acuma un post si peste trei ore sa dea raspunsul in cazul in care nue baga-ti in seama. sau ma insel?
baixinho ©*, cometa, piskeshu, insinifiant
bine ca ai revenit printre noi, cometo.
oameni buni (piskesu, gaga, sin ella si care mai sunte-ti), ia incerca-ti voi sa face-ti abstractie de unii useri (scurtatura vietii, printre altii) care se logheaza pe aciulea, sa videm ce se intampla. pana la proba contrarie, refuz sa cred ca impricinatii ar putea conversa pe cont propriu, adica sa scrie acuma un post si peste trei ore sa dea raspunsul in cazul in care nue baga-ti in seama. sau ma insel?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
iti dau dreptate !
--------
Decret, ce te faci, tata ? Vieri s-a dus la Milan ! iti poti arunca tricoul....
--------
Decret, ce te faci, tata ? Vieri s-a dus la Milan ! iti poti arunca tricoul....

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
ce cauta bobo ratatu la Milan??????????? najpa
baixule mai rade luamea mai glumejte, mai creste traficu:D
baixule mai rade luamea mai glumejte, mai creste traficu:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
deci nu poci sa cred. gigica mai are putin si face striptease! imi imaginez ce corp are sub hainutele acelea sumare... (aici as introduce in mod normal un michimaus care saliveaza dar monsieur lipseste)
si totusi cred ca cel mai bine ar fi sa-l pastrati voi pe gigicutzu ca se tot lauda ca ie dulce si mi-e frica sa n-o dau in diabet.
si totusi cred ca cel mai bine ar fi sa-l pastrati voi pe gigicutzu ca se tot lauda ca ie dulce si mi-e frica sa n-o dau in diabet.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
baixinho © scrie:
ai 100% dreptate jiji da daca nu ii bagi in seama nu-si iau ban, nu?
e groaznic de cald afara plm
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga