Gigi0517 scrie:...Waw si eu..Ioiiiiiiiiiii..ce ochisori cat o broscuta ai facut...
se pare ca scopul meu a reusit sa fie persuasiv pt domnia d-voastra d-ra 'TOTVIVA"..spune-mi numele tau sa nu iti mai zic pernite ...cu capsuni..apropo, tu cu ce gust esti?
..Tin sa iti Multumesc ca ai ras...Asta a fost si intentia mea.........Sa te prapadesti de ras.Uneori pot un al dracului de simpatic incat de prapadesti de ras pe tine..Stiu ca nu esti o insensibila..chiar din contra...Femeile au fost facute de Dumnezeu pe planul spiritual..si barbatul pe cel trupesc..Nici o femeie nu este insensibila, doar trebuie sa sti cum s-o "atingi"........pt ca ai fost asa de draguta...iti mai cant cateva versuri dintr-o piesa frumoasa si o formata cunoascuta in Romania..........
POVESTEA NOASTRA
Pentru noi doi s-a aratat
O stea de pe cer, dar a plecat.
O caut in nori, in noapte tarziu
Aproape de stele as vrea sa fiu.
Refren:
Nu vom afla vreodata ce oare ne-a legat
Cand s-a sfarsit deodata, cand oare am uitat.
A ramas din noi povestea noastra, doar atat.
E cineva sa poata sa creada in trecut ?
II:
Singur acum, aici sunt doar eu
In locul tau, nimeni, sunt singur mereu.
Te caut din nou, in noapte tarziu
Aproape de tine as vrea sa fiu.
auci, si asta asta a fost tare..mai ales ultimul vers suna a declaratie de love forum..........asa-s eu mai nebunatic si imi place sa le cant............."florilor din UNIVERS......ca sa nu se ofileasca...
Apropo participa si tu la Sugestii Proconsul si Povestea mea..
ie shi pacat ca un domn atit de dragutz le dedica serenade numai fanelor proconsul - care sunt, dupa propriile lor declaratii
cind toate useritzele feceului ar fi atit de interesate de declaratiile NUMAI LUItotviva scrie:Sunt acra si ignoranta
~p~p
.Waw si eu..Ioiiiiiiiiiii..ce ochisori cat o broscuta ai facut...
se pare ca scopul meu a reusit sa fie persuasiv pt domnia d-voastra d-ra 'TOTVIVA"..spune-mi numele tau sa nu iti mai zic pernite ...cu capsuni..apropo, tu cu ce gust esti?
..Tin sa iti Multumesc ca ai ras...Asta a fost si intentia mea.........Sa te prapadesti de ras.Uneori pot un al dracului de simpatic incat de prapadesti de ras pe tine..Stiu ca nu esti o insensibila..chiar din contra...Femeile au fost facute de Dumnezeu pe planul spiritual..si barbatul pe cel trupesc..Nici o femeie nu este insensibila, doar trebuie sa sti cum s-o "atingi"........pt ca ai fost asa de draguta...iti mai cant cateva versuri dintr-o piesa frumoasa si o formata cunoascuta in Romania..........
? Fluffy*, tu esti vinovata? Sau Shaky? Care l-ati momit, mah?