IMi cer scuze ca am intarziat cu evenimentul de duminica cand Proconsul a fost prezenta la Cluj..Sper sa ma iertati.Am sa fac o mica introducere ..
Azi, o zi cu soare la Cluj. Ma trezesc dimineata sa ma duc la salina Turda si Gradina Zoo, ultima zi de tratament. Bun, ma imbrac, ies, si undeva pe o strada clujeana imi spune o tipa "buna". Eu politicos ii raspund si o intreb de unde ne cunoastem..Imi spune ca din Euphoria (un club clujean)..Isi amintesc oamenii de mine . DOar imi las amprenta prin unduierea trupului precum Michael si nu numai. Stil propriu. M-am simtit flatat, recunosc ( nu e prima oara). Asa, m-am dus la salina si Gradina Zoo. Acolo m-am batut cu ursu, cu leul si leoaica. I-am ciocanit bine de tot.Le-am dat o directa ( la urs leu) si leoaica un croseu de dreapta.Bun, am iesit invingator si zgariat:))>> Asa ne-am indreptat spre Cluj. M-am tuns

..Mi-a zis frizerita (cu 2 clase ale ei ca trenu) ca nu i-a mai zis nici un tip sa ma tunda precum i-am spus eu..Adica sa-mi lase 2 suvite, oricum eu am vartej si atunci imi vine bine , si ciocul ..A...azi am aflat ca am si par bun..Nici tare, nici moale..Acum tenul mi-l stiu , la fel si parul:). AM facut un dus cu gel de dus Badedas (puternic si revigorant), am dat un shave cu un Gillete din U.S.A, (nu ce avem noi romanii), mi-a alunecat mana pe unde m-am (shaveat). Bun aparat intr-adevar. Apoi m-am imbracat giorno..Si am venit intr-o plimbare la net..Asa.
Duminica, ziua mult asteptata de clujeni. Un cort mare amplasat, o idee buna a idiotului de organizator Vasile Matei, originala. SI trupa cred ca s-a simtit multumita. Auziti faza.. Credea ca ma pacaleste. Il sun pe Dragos si-l intreb la ce ora intra..El a spus ca pe ora 21:00. E..oricum eram pregatit sa ma duc pe ora 20:00. Zis si facut. La ora 20:00 ma postez in fata cortului. Chiar atunci au intrat Proconsul..Bun, canta baietii, chiar si un cover..MA duc in backstage si ii salut..Eii..Dragos ai crezut ca ma pacalesti..AM vrut sa vad daca te-ai interesat..zice el:)Nu m=a prins in ofsaid. Asa, bune si frumoase. Pe la ora 22:00 au cantat in clubul KARMA, acolo numai de pe scaun mi-am aratat talentele, incat o gasca din dreapta m-au filmat si fotografiat:) Bodo se uita in dreapta..Ii placea..oricum sper ca intr-o zi sa am ocazia sa le arat ce inseamna un dans giorno..

SI asa au ramas impresionati la un concert in aer liber si n-au vazut inca nimic:). Asa, au cantat, m=am simtit bine. Au fost si felinele..Apoi, am mers la masa sa discutam un pic despre sugestiile mele, proiecte premiera pe tara. Care acum
le stiti si d-voastra. Totul este acum sa avem speranta, incredere si baietii sa aprobe. Daca ei isi doresc intr=adevar acest proiect cu fanii sau, macar 2,3 se va reusi. Depinde si de ei, sponsor.. Ar fi o chestie sa ma duc numai eu..As merita este cert..dar..Nu depinde de mine..
AM mai stat la o vorba, si ii asteptam in continuare cred ca pe la sfarsitul lunii sau peste o luna, doua..
Acum va las dragii mei si speram in bine..
Ati citit interviul?
http://www.monitorulcj.ro/arh/corp.php?AID=5094&CID=9&time=2005/09/07
Linkul..Totviva ce parere ai...?