despre satanism...pro sau contra?!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 5:18 pm

De la naftalina. ;b ~s
Sun Tzu

Mesajde _Matei_ » Joi Mar 10, 2005 10:31 pm

Matei:
am copiat odata de la un prieten niste carti in format electronic. erau f multe si am copiat la gramada.cand m-am uitat mai atent acolo, am descoperit , printre altele si biblia satanista. am citit cate ceva din curiozitate. kkt.

mylord:
mai matei si ce vrei sa inteleg io de acolo, ca ti-a sarit ti-e intre ochi si ai avut grija de noi
saracu a luat-o razna

Te-ai prins?
_Matei_

Mesajde Trinnity » Vin Mar 11, 2005 8:51 pm

[quote="Sun Tzu"]De la naftalina. ]
cre k esti cazut in cap! :T :rolleyes:
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

io unu sunt pro-satanism ~a SATANISMUL

Mesajde chiola_satan » Dum Iun 19, 2005 12:14 pm

- salutare ... chiola din buc .... 18 ani si o gandire ff buna

ascult muzica rock ( satanista ) .... de cand eram pusti ... ( si inca sunt zic unii ... si sa-mi bag mintiile in cap ) ....

pot sa va zic .... ca satanismul poate fi considerat o arta ... nu e de jucat cu el ... si Fenomenul Satanist nu-l va putea controla niciodata politia se raspandeste tot mai rpd

agnostic = individ in cumpana intre existenta si inexistenta fiintelor superioare care blah blah blah

satanist = individ care crede in existenta fiintelor superioare si se supune lor, in acest caz particular, satana, belzebut, etc, etc

credincios = individ care crede in existenta fiintelor superioare si se supune lor, in acest caz particular, dumnezeu, allah, etc
chiola_satan
Junior Member

Mesajde chiola_satan » Dum Iun 19, 2005 1:59 pm

[B] nu il mai criticati pe marilyn manson ... ca nu e ca voi
chiola_satan
Junior Member

pro~satanism _4ever

Mesajde chiola_satan » Lun Iun 20, 2005 9:48 am

- unii care lasa posturi pe acest site sunt chiar .... copii fara suparare ... sau au o gandire de copii .... in fine .....
- voi credeti ca o persoana satanista ar intra pe site sa se certe cu voi ? .... pe bune si fara nici un fel de caterinca .... cei care lasa posturi pe acest site vor sa fie satanisti sau cauta raspunsuri .... si se cearta cei care lasa posturi .... ca sunt contra satanismului ... mi se pare o porcarie .....

da intr-adevar .... rockul a fost criticat inca de cand cantau beatles ( pe motivul ca muzica lor ar avea legatura cu satanismul sau ceva de genu ) dar asta nu a oprit nici o formatie sa cante acest stil - io unul sunt pro satanismul .... si nici un manelist , preot , parinte(tutore) .... fatalai dinastia - si tineti minte un lucru va rog ff mult ....

cu cat ne atacati mai mult .... cu atat va faceti voua mai mult rau ......

apropo ....pt tinerii satanisti inainte de final va anunt ca sunt cuvinte care sunt ff sigur ca le ziceti in fiecare zii fara sa stiti ca satanistii nu le suporta !!

written by an bhh&vw
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
chiola_satan
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Iun 20, 2005 10:07 am

Pe langa bolboroselile din iad pe care le emiti, ai si niste idei pe care vrei sa ni le explici, sustii, argumentezi? Sau vrei numa sa ne ia dracu pa totzi?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Lun Iun 20, 2005 11:05 am

Iote avataru lu nae e satanist!Bre nae, chiar daca mai rar dai pe la noi, nu credeam sa practici bre satanizm d-asta cu cuvinte care nu poa sa le suporte satanijtii!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde cubu » Lun Iun 20, 2005 11:10 am

Si io care credeam ca vine asta si ne ecxspli cacu m satanismul nu are de-a face cu naiba neaparat, ca e un mod de gandire, un stil de viata, etc. Din cate vad io, si satanistii-s de mai multe feluri: prosti si foarte prosti.
indescifrabil
cubu

Mesajde memetshot » Lun Iun 20, 2005 11:24 am

bre da cacare or fii cuvintele alea? naie, ilumineazane..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Trinnity » Mar Iun 21, 2005 10:09 am

bre, chiolan, da cu ce te-a ajutat pe tine satanismul? ce te face sa crezi q atata indarjire k satanismul e religia kre ti se potriveste?
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde matzaa » Mar Iun 21, 2005 9:03 pm

bravoooo cubuuuuu...ca bine zici nenea ==D si pentru totii satanishti...''may the holly spirit be with you...God bless ya'll'' [-o
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde chiola_satan » Vin Iul 08, 2005 10:54 pm

sincer nu raspund

la mesajele de genu ... ia zi domne care sunt cuvintele alea ... nu sunt chiar copil pt a va raspunde daca vreti sa va documentati bine ... nu sunt eu cel care vine cu mana de ajutor .... mana de ajutor vine de unde cereti voi dar nu de la mine !!!!!

MSG PTR : trinnity am mai zis /... si cre ca e de ajuns ...\
SATANISTII NU DAU FOC LA BISERICI SAU FAC CHESTII CIUDATE LA VIRGINE .... SI TOT CE AUZITI VOI P'LA TIVILIZOR SA VE INTRE LA TOTI AN CAP .....
_ cei care fac lucruriile astea ( fac parte din categoria de teribilism ) terebilism = romania

tara tuturor posibilitatiilor !!!!!!!!
chiola_satan
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Iul 09, 2005 6:34 am

chiola_satan scrie: SATANISTII NU DAU FOC LA BISERICI SAU FAC CHESTII CIUDATE LA VIRGINE ....
fuarte nasol... shi care credeam k satanishtii ashtia sunt uameni serioshi. m-au dezamajit teribil.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kahlan » Sâm Iul 09, 2005 10:51 am

crezica duar pe tine?
kahlan
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Iul 09, 2005 3:42 pm

katzy, io deja ma gandesc sa nu mai fim sataniste dupa chestia asta... tu ce zici? :D

Shaki

Mesajde kahlan » Sâm Iul 09, 2005 8:56 pm

Eo una creca ma caiesc.
kahlan
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Iul 10, 2005 12:25 am

Ultima voastra sansa e calugaria. Altfel, iadu va mananca.
indescifrabil
cubu

pr0 - read tha shit carefoully

Mesajde chiola_satan » Dum Iul 10, 2005 4:24 pm

We do not murder children, kill animals or do weird things to virgins
Satanists do not burn down churches. Why should we risk our necks
just to burn down a handy place to put Christians?
Eclectic. It takes more than a precursory browse to understand all the complexities and personalities within our theology.

daca ar exista documentare despre satanism la librarie .... toti v-ati indrepta catre piata .... ( nu va ganditi prea mult ) trebuiesc doar cunostinte de
Lb-engleza
chiola_satan
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Iul 11, 2005 2:47 am

chiola_satan scrie:We do not murder children, kill animals or do weird things to virgins

Am si eu o miiiica intrebare. Ce intelegi tu prin cuvantul "weird"? Ca sa stii ca mie mi se pare "weird" si daca aduci o virgina acasa si-o pui sa iti spele picioarele si sa-ti faca pedichiura... Esti atat de "feroce" dar totusi incapabil sa fii explicit... ~p ~p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Trinnity » Lun Iul 11, 2005 8:53 am

chiola_satan scrie: daca ar exista documentare despre satanism la librarie .... toti v-ati indrepta catre piata .... ( nu va ganditi prea mult ) trebuiesc doar cunostinte de
Lb-engleza

da' de ce la piatza,bre??~p tu de acolo itzi iei krtzile?sau cum e, k nu intzeleg?! ~p :bash:
Trinnity

Mesajde gaga » Lun Iul 11, 2005 11:28 am

cubu scrie:Ultima voastra sansa e calugaria. Altfel, iadu va mananca.

pai asta era ideea omului matur de 18 ani uns cu toate alifiile, nu te-ai prins?
a trecut bacu pe punga lu papa, i-au dat net si ne amuza si pe noi cu titinizme.

pustiu, militzia poate sa vina la usa in urma identificarii ip-ului de la calculatorul cumparat din diurna lu papa si maman si sa vezi apai ce cioara moarta-n poponetz o sa ai daca te afla babacii.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

raspunsuriile mele catre ei si ele

Mesajde chiola_satan » Lun Iul 11, 2005 4:42 pm

1 - weird? = ciudat > in fraza aia era vb de "chestii ciudate"
2 - 10x trinnity ./... cine ar fii zis ca io cumpar cartiile ? ... hm.. de unde stii poate am o viata de scris !!! :D..... glumesc shi io ....

apropo continuati cu mesajele .... ca daca am timp v-a raspund la toate msjele voastre hajoase si ptr mai multe info avem aici si o lista de contact

em@il : chiola_satan
#irc : not for newbies
ID yahoo : chiola_satan

so plz do not ban me for tha upper shits .... i'm tha evil mind `tsm :eat:
chiola_satan
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iul 11, 2005 4:47 pm

chiola_satan scrie:We do not murder children, kill animals or do weird things to virgins
Satanists do not burn down churches. Why should we risk our necks
just to burn down a handy place to put Christians?
Eclectic. It takes more than a precursory browse to understand all the complexities and personalities within our theology.

da ciori bete futeti?>
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Lun Iul 11, 2005 4:54 pm

chiola_satan scrie:daca am timp v-a raspund la toate msjele

dar sa nu ui-ti sa n-e raspunzi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Lun Iul 11, 2005 10:42 pm

chiola_satan scrie:1 - weird? = ciudat > in fraza aia era vb de "chestii ciudate"

Am zis eu ca nu stiu ce inseamna "weird" mai baiatule? Io iti ziceam ca ar trebui sa fii mai explicit. Ce chestii ciudate nu le faceti? Nu le... ce?
Si inainte sa predai lectii de limba engleza si sa te dai drept un mare intelept iti sugerez sa cauti in dex sau undeva si sa vezi si tu cum se scrie de fapt "read tha shit carefoully"
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde tre » Lun Iul 11, 2005 11:44 pm

...si daca tot teduci la biblioteca ia si-o gramatica de clasa a 4a, parca intr-a 4a se invata treburile astia cu cratime si i-uri, nu? in fine, de a 4a sau a 5a, vezi si tu ce gasesti.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Iul 12, 2005 7:03 am

nu le da voie satan sa faca chestii ciudate cu cartzile ~p

Shaki

Mesajde matzaa » Vin Iul 22, 2005 9:44 pm

lool....oaaaai..asta a fo' chiar bunaaaa... ==D
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde alice » Sâm Iul 23, 2005 9:31 pm

Un lucru e clar , daca esti rocker nu inseamna ca esti satanist.A fi satanist cred , cum s-a mai spus ca tine de teribilism sau cu siguranta e vorba de vreo dereglare psihica..temporara sau...nu...?Oricum , Chiola Satan ,spuneai ca satanistii nu dau foc la biserici , nu omoara copii,nici nu fac chestii ciudate la fecioare:) si..te cred , sa fim seriosi aia deja ar fi psihopati rau...totusi daca sti atatea despre satanisti , spune-mi care e conceptia lor de viata ce reiese din cartea satanica pe care banuiesc ca cei ce-si zic satanisti o citesc?
alice
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma