Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
buna dimineata forum
buna dimineata shaki
buna dimineata shaki
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
-
Daimon - Mesaje: 5074
nu tu ie matinala, satanista sigur esti:D desi mai ai nejte pasiuni lumejti pt cantatori de alte jenuri.
gata cu forumeala si sa ne ocupam de curatenie.
deseara nunta... nujtu daca am chef... decida cravata:D mijto
gata cu forumeala si sa ne ocupam de curatenie.
deseara nunta... nujtu daca am chef... decida cravata:D mijto
-
buna dimineata!!!!!!!!!!!!! sa ma laud si io cu un post la ore de jenu asta, ca nu se va mai repeta curand:D
-
neata forum
neata Daimon
neata Daimon
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Sica_wine scrie:si la toti care va-ti trezit
n-eam trezi-t, baicsu nu shtiu daca s-a trezi-t, da asta nu ie motiv sa nu zici copirait

buna dimineatza

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Titina scrie:buna dimineatzanu va miratzi k va salut acu,la ora...5 sau cat e la voi,k aici la mine e 10:06
Ete p**a! :p
Dupa calculele mele...avand in vedere ca atunci cand la tine e 10 AM in Romania e 5 "AM" (banuiesc)....rezulta ca esti pe undeva prin....China

btw....ce ore de vizitare are Marele Zid Chinezesc?

-
Love2Fly - Junior Member
Neatza la toti...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Buna dimineata, copii frumosi !
sa fiti cuminti si sa va distrati la maxim, ca asa trebe in vacanta. ai ca nu pot sta mult, da va pup pe toti si aveti grija de voi ! mai trec io paici.
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa fiti cuminti si sa va distrati la maxim, ca asa trebe in vacanta. ai ca nu pot sta mult, da va pup pe toti si aveti grija de voi ! mai trec io paici.
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
'Neatza la toti
Inceput de saptamana, munca noua (la cei care nu au muncit in weekend)...deci la mine s-ar zice ca sunt in toiu' saptamanii

Inceput de saptamana, munca noua (la cei care nu au muncit in weekend)...deci la mine s-ar zice ca sunt in toiu' saptamanii

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Neata la toti !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma