C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
tari astia de la radio total au primit un pui de leu si intreaba oamenii ce ar face cu el, ce nume sa ii dea, etc si unu cica "dom'le io l-as duce la zoo, ca acasa nu prea e spatiu, asa macar sa fie in habitatu lui natural" 

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
neatza care inca mai este !
deci aseara a fost grav de tot. acu plec la brashov, maine sunt in argentin, dupaia mai peseara la un gratal, joi plec la periam... nu shtiu cum mai suport asha o viatza tumultuasa.
voi, alfel ? bine ? sanatosh ?
deci aseara a fost grav de tot. acu plec la brashov, maine sunt in argentin, dupaia mai peseara la un gratal, joi plec la periam... nu shtiu cum mai suport asha o viatza tumultuasa.
voi, alfel ? bine ? sanatosh ?
-

neatza - Mesaje: 5820
deci ma triaesc. shi inca bine. e drept, bugetu ie cam auster in lumina ultimelor evenimente, da cu moralu suntem undeva foarte sus.
apropou de moral: care bei o bere maine ?
apropou de moral: care bei o bere maine ?
-

-

orvuoare..
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
guz monin de pe malu ploat al marii tulburi unde sunt de ieri dimine si unde momental tuarna in shuvoaie spaland amintirile triste(c.flufanela)
gaga, mobilu a ramas la incarcat de ieri dimine in cabina lu comandantu si acu vazui apeluri nepreloate. ce bine ie fara molecular, nici nui simtii lipsa
la airish pabu de pe mircea se haleste bine, chiar f bine iar preturile ie normale zic io
gaga, mobilu a ramas la incarcat de ieri dimine in cabina lu comandantu si acu vazui apeluri nepreloate. ce bine ie fara molecular, nici nui simtii lipsa
la airish pabu de pe mircea se haleste bine, chiar f bine iar preturile ie normale zic io
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
si eo voiam satz bat la puarta ca bagaram o pizza si o fasole batuta la biblioteca pe timp de bere rece si un vas de ecspansiune spart, motiv care m-a facut sa ma trezesc diz de dimineatza si sa viu cu macsi tacsi. sa vaz ce boala mai iau acu din putoarea vietzii. cu numa 10 mii lei vechi of cors.semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
sa oprit puloaia in ctza da ie incanorat. plm de vreme
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aici ie ca pe alta planeta sa muara pic shi poc ca daca aveam sio shef ca ala dinainte acu stateam la plapumica nu bantuiam pe net. veatza e nedreapta. si cand tentorci bre domnule? 

- gaga
ruaga-l shi tu pe aiu satz aduca o punga de apa d-aia sarata de la marea cea mare!:D
de pe doozeci incolo, sunt shef!HIHIHIHIHIHIHIHIHI!Vin ucenicele la treaba!
...daca aveam sio shef ca ala dinainte ...
uf!Ce bine e fara shef!~p
de pe doozeci incolo, sunt shef!HIHIHIHIHIHIHIHIHI!Vin ucenicele la treaba!
...daca aveam sio shef ca ala dinainte ...
uf!Ce bine e fara shef!~p
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
pai tomnai mai gaga, ca daca aveam shef ca alallant il sunam si ziceam ca am o belea, fie vas de ecspansiune fie alcool si stateam si imi faceam treaba si mai dormeam si veneam sio ca omu cam acuma nu la 8 cu macsi tacsi ca neuamenii si colac peste p00paza %^%#^#&$# ala nici nu a venit la munca.
+ ca netu merge de sta si la brici numi da compu puncte. pai asta mai ie veatza?
+ ca netu merge de sta si la brici numi da compu puncte. pai asta mai ie veatza?
- gaga
cine kilu meu ie wicked and more sa ridice mana sus
+ ca ploo cu nori negri si unblatori.
ah si sa nu uit, daca ie unu la fel de fulga ca mine sa puna capacu de la vasu vetzii de ecspansiune p[e blocu motor si porma sa tranteze capota si sa plece, sa caute pin tufe o stecla de sana sau lapte batut aruncata si sa induape dopu ca m-a invatzat un nene da-i-ar al de sus sante si tzine.
+ ca ploo cu nori negri si unblatori.
ah si sa nu uit, daca ie unu la fel de fulga ca mine sa puna capacu de la vasu vetzii de ecspansiune p[e blocu motor si porma sa tranteze capota si sa plece, sa caute pin tufe o stecla de sana sau lapte batut aruncata si sa induape dopu ca m-a invatzat un nene da-i-ar al de sus sante si tzine.
- gaga
buan ziua
ma duc la shedintz
ma duc la shedintz
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Ba pardon, io nu sunt gaga!Io sunt fat-frumos din lacrima:) + modest.
she dintzi bre baixule?
Abia ashtept sa stea ploaia asta fenomenala sa vaz dup-aia cum cresc ciumpercile prin asfalt!
she dintzi bre baixule?
Abia ashtept sa stea ploaia asta fenomenala sa vaz dup-aia cum cresc ciumpercile prin asfalt!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901